Vielä viikko ja sitten pamahtaa – Nordic Fitness Expo!

Taas se on edessä, Suomen body-kansan hartaasti odottama vuoden päätapahtuma, Nordic Fitness Expo!

Nordic

Esimakua tulevasta ollaan saatu jo Jyväskylän ja Oulun karsintakilpailuista, joista parhaat kilpailijat nousevat SM-kisalavalle Nordic Fitness Expossa niin fitness- kuin keholajeissakin. Todella jännät ja tiukat kilpailut on luvassa, esimerkiksi miesten kehonrakennuksessa mukana ovat myös jo Arnold Classic Amateur:ssa oman mitalinsa ottanut Mika Nyyssölä ja finaalissa loistanut Kille Kujala, joiden päänahat haluaa varmasti jokainen kanssakilpailija seinälleen, eikä varmasti vähiten myös jo Arnold Amateur:ssa kisanneet Pekka Kotipohja ja Mikko Ovaskainen.

winner-ace-2015

SM-kisojen lisäksi Nordic Fitness Expossa nähdään myös euroopan suurin ammattilaiskisa Nordic Pro, jossa toisistaan mittaa ottavat ulkomaalaisten huippujen lisäksi omat kotimaiset ammattilaisemme, kuten Pro Bikini -sarjassa Sara Back ja Anna Virmajoki, Pro Figuressa Kati Alander, Tiina Vaskelainen ja Mari Päkkilä, Pro Fitnessissä Piia Pajunen ja Pro Bodybuilding -sarjassa Jerry Ossi ja Timo Honkala.

20141011-finaali-2726

Mahtavien kilpailujen lisäksi Expossa riittää nähtävää ihan jo messualueessakin. Messut ovat suuremmat kuin koskaan aikaisemmin ja näytteilleasettajia riittää huima määrä. Kojuilta pystyy varmasti tänäkin vuonna bongaamaan monia Suomen Body-scenen vaikuttajia ja kisaajia edustamassa omia yhteistyökumppaneitaan. Myös Metallisydämen saattaa löytää seisoskelemasta FitClub Finlandin kojulta ainakin lauantaina n. 15-17 ja sunnuntaina noin 13-15 välisinä aikoina. Tervetuloa nykimään hihasta!

Expossa lanseerataan myös M-Nutritionin uusi luukki ja uudet tuotteet kokonaisuudessaan, sekä esitellään odotetut uutuudet SUPERMASS-tuoteperheeseen, veikkaanpa että uusi treenibuusteri INZANE tullaan repimään käsistä…

11921751_478416562331891_3077025615216175142_n

Luvassa on varmasti tiukkaa vääntöä kilpalavoilla, monenlaista mahtavaa oheisohjelmaa ja kivenkovia messutarjouksia eri lisäravinnemerkeiltä ja muilta näytteille asettajilta.

Kannattaa muuten napata mukaan SUPERMASS pipo tai paita jos sellainen sattuu löytymään…

12087312_493343450839202_2205864797999335728_o

Expossa nähdään!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta