Osallistu Metallisydämen Photoshoot-arvontaan!

Sisältää mainoslinkkejä.

Viikonloppuna käytiin räpsimässä hiukan uusia muotikuvia Disturb.fi:stä tilattujen uusien syyskuteiden innoittamina. Jo paljon ennen kuvauksia minulla on selkeä visio siitä, millasia kuvia haluan. Aina tuon vision toteuttaminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Useimmiten erityisen haastavaa on sopivan miljöön löytäminen – ja toisinaan sinne pääseminen…

1
KUVA NRO 1

Aiemmin on kuvattu esimerkiksi meren rannassa kallioilla, idyllisessä maalaismaisemassa tai korkealla kallioilla. Tällä kertaa halusin taustaksi hiukan rosoisemman ja karumman paikan, mielessäni pyöri erilaiset sillan aluset graffitteineen, kunnes mieleeni nousi paikka, jossa on aikoinaan kuvattu muunmuassa Rentun Ruusu -elokuvan eräitä kohtauksia. Sinne siis viikonloppuna suunnistettiin ja kyllä, Porin vanhoilta lastauslaitureilta löytyi juuri oikeanlaiset kuvauspaikat.

2
KUVA NRO 2
3
KUVA NRO 3

Tällä kertaa päätin pistää kuvausten ohessa pystyyn pienen arvonnan ja antaa teille, rakkaat lukijat, mahdollisuuden äänestää mielestänne tällä kertaa parhaiten onnistunut otos.

4
KUVA NRO 4
5
KUVA NRO 5

Miellyttääkö enemmän naiskauneus vai kiiltävä kalju? Onko lastauslaituri taustana sopivan rosoinen vai olisiko pilvinen syystaivas ollut parempi? Kerro mielipiteesi ja voita!

6
KUVA NRO 6
7
KUVA NRO 7
8
KUVA NRO 8
9
KUVA NRO 9

Kuvissa Metallisydämellä päällään olevat Cibo & Baxx:n paita ja takki on tilattu Disturb.fi verkkokaupasta samoin kuin Sarin Noisy May takki ja Converset. Käy ihmeessä tsekkaamassa mitä kaikkea muuta Disturb:lta löytyy ja hankkimassa itsellesi muotia syksyyn!

Osallistu sitä ennen kuitenkin arvontaan kertomalla suosikkikuvasi numero kommentilla joko tänne blogin kommentti-osioon tai Metallisydämen Facebookiin (mikään ei myöskään estä tuplaamasta voittomahdollisuuksia kommentoimalla molempiin…) Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan äärettömän harvinaiset, huippumuodikkaat ja missä tahansa miljöössä katu-uskottavat Metallisydän-pipo ja lippis! Niitä et voi ostaa edes Disturb:sta, ainoa keino sellaisten saamiseksi on voittaa ne! Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun asti, voittaja arvotaan sunnuntai-illalla. Onnea peliin!

20150819_112927

Metallisydän

24 vastausta artikkeliin “Osallistu Metallisydämen Photoshoot-arvontaan!”

 1. Ekammainen on hienoin, mutta parhaiten vaatteet sai esille kuvassa 6. Mun mies on 196 pitkä, ovatko vaatteet pitkille miehille sopivia? Käy salilla myös jonkin verran.
  Sarin kuvista hienoin on 8.

  • Mä olen 187 cm ja melko pitkäkätinen, mun ongelma on useimmiten lyhyiksi jäävät hihat. Tykkään tosta kuvissa olevasta paidasta erityisesti just sen takia, että vaikka se on muutenkin sopivaa kokoa, riittää hihoissa mittaa reilusti 🙂 Sekä paita että takkion kokoa XL, sun miehen kannattaa varmaan valita takista XXL koko.

 2. Vaikka kalju on aina kuvissa komee niin kyllä noista kuvista paras on nro 7! 🙂 Siinä on vain jotenkin kaikki kohdallaan 🙂

 3. Numero viisi, on niin komea, siis ovi. Kauniit värit kuvassa, niin harmoniset ja vaatteet näyttää hyvältä.

 4. Nro. 6
  Siisti rotsi. Voisin helposti peittää omatkin pienet hartiat tuollaisella…

 5. 1 Helmi kuva. Siihen kun olis lisänny viä mma hanskat niin bueno. Mut Tosi siisti muutenkin.

 6. Arvoin pitkään seiskan ja kasin välillä, mutta kyllä tuo kuva nro 7 vei voiton. Värit erottuu paremmin taustasta. 🙂

 7. Kuvassa 5 (viisi) on renoin ja coolein fiilis. Lisäksi joku kompositio tai kultainen leikkaus, joka miellyttää silmää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta