Lisää lisää lisää ravinteita!

Rakastan lisäravinteiden tilaamista. Koko tilausprojekti alkaa muutamaa päivää ennen itse tilaamista. Alan pyöritellä mielessäni ajatusta tilauksen tekemisestä, mietiskelen mitä lisäravinteita tilaisin, tilaisinko täydennystä vanhoihin luotettuihin lisäravinteisiin vai kokeilisinko jotain uutta. Tutkin hieman lisäravinnekaappia, mitkä tuotteet ovat lopussa ja mitä tarvitaan lisää…

20150902_210332

Seuraava vaihe on verkkokaupan selailu. Vaikka tunnen suosikkiverkkokauppani sisällön ulkoa, selailen kaupan sivuja ja tutkailen tuotteita. Siinä on varmaan hiukan jotain samaa kuin lapsena kaupassa hipelöidessä leluhyllyn leluja. Laitan tuotteita ostoskoriin ja laskeskelen paljonko mitäkin tarvitaan ja mitä ne maksavat. Tässä hommassa saattaa mennä pitkäänkin, kiire ei saa olla, tämä on yhdenlaista shoppailua, vähän kuin vaatteiden sovittamista, pitää löytää sopiva asukokonaisuus, tai tässä tapauksessa sopiva lisäravinnekokonaisuus.

Kun tilaus on tehty, alkaa kuumeinen paketin odottaminen. On kuin jouluaatto kun tekstiviesti tai sähköposti ilmoittaa paketin olevan haettavissa postista. Vaikka tiedän tarkalleen mitä paketista löytyy, olenhan tilaamani tuotteet tarkkaan valinnut, odotan malttamattomana että pääsen avaamaan paketin.

20150902_205445

Paras hetki on kun pääsen nostelemaan tilaamiani tuotteita laatikosta, hypistelemään uusia lisäravinnepurnukoitani. Palkkaripurkkia pidellessäni voin melkein tuntea suussani sen herkullisen maun tai ihollani beta-alaniinin tuoman kihelmöinnin treenilaturipurkkia hypistellessäni.

Ja kun kaikki tilatut tuotteet on purettu laatikosta, pääsen ihastelemaan kokonaisuutta. Näillä lisäravinteilla treenataan taas kovempaa, palaudutaan tehokkaammin ja kehitytään varmasti paremmin.

20150902_205929

Hymy huulilla asettelen uudet lisäravinnepurnukat lisäravinnekaappiin. Taas on lisäravinne-nälkä tyydytetty ja Metallisydän voi huoletta keskittyä treenaamiseen… Kunnes on taas aika tehdä uusi tilaus…

P.S. En ole meillä ainoa joka olisi innoissaan avaamassa lisäravinnepakettia… 😀

20150902_193458

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Lisää lisää lisää ravinteita!”

  1. Muuten samaistun mutta mun pääni sekoittaa iherb! Paketti täynnä jenkkituliaisia ja ties minkälaista heräteostosta jotka ei koskaan tuu pääsemään suurempaan käyttöön.. no iloa kuitenkin ☺ odotusprosessiinhan kuuluu myös tullijännitys ja sepä tekeekin hommasta vielä mielenkiintoisampaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta