Syyskuun loppu lähenee… Ylittyykö raja?

Metallisydämen mahtavan tykkää ja jaa -Facebook-kilpailun jälkimmäinen palkintokasa odottaa edelleen voittajaansa. Syyskuun loppuun asti on aikaa tykätä Metallisydämen Facebook-sivusta ja osallistua mahtavan palkintopaketin arvontaan, joka arvotaan jos 4000 tykkääjän raja ylittyy.

Paketista löytyy upea ja laadukas Six Deuce Finlandin lahjoittama treenipaita, jota kokeiltuasi et enää puuvillapaidoissa treenaa. Käyttömukavuus ja hengittävyys on aivan omaa luokkaansa.

10492040_10204874990467432_2026190344058389719_n
Arvottava paita on luonnollisesti uusi, ei Metallisydämen rankoissa treeneissä hiostama 😀

Kovia treenejä tukemaan paketista löytyy palautusjuomien ykkönen, kaikkien kovien treenaajien ja herkkusuiden suosikki, Manninen Nutraceuticals:n lahjoittama Anabolic Overdrive 2 palautusjuoma herkullisen mustaherukan makuisena. AO2:n jälkeen ei ole paeruspalkkareihin paluuta!

Anabolic Overdrive 2

Paketista löytyy myös Fit4You:n lahjoittama Grenade-treenilaturi höystettynä kahdella Better Bodies sheikkerillä ja Ultimate Nutrition T-paidalla.

Grenade pwo

Ja sokerina pohjalla paketista löytyy 50 euron arvoinen lahjakortti House Of Brandoniin, jonne on juuri saapunut muunmuassa upeita syystakkeja naisille ja Makian malliston uutuustakit miehille.

naisten takit

unnamed

Nyt jokaiselle Makian takin ostajalle Makia pipo kaupan päälle koodilla MAKIA569. Koodi voimassa 16.9.2015 saakka, kannattaa siis olla nopea!

Melkoiset palkinnot vai mitä? Käy siis pikapikaa tykkäämässä Metallisydämen Facebook-sivusta ja kutsumassa kaveritkin tykkäämaan jotta saadaan raja rikkoutumaan ja paketti arvottua!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta