Angry Birds – Finland Edition!

Vielä kerran hiukan politiikkaa… Tajusin nimittäin, että Suomi muistuttaa tällä hetkellä hyvin paljon kuuluisaa videopeliä, Angry Birdsia!

Eduskuntatalo

Me Suomen kansalaiset ollaan ihan selvästi noita vihreitä hölmöjä possuja, jotka on vieneet kaikki lintujen munat eikä suostuta millään luovuttamaan niitä takaisin. Meillä on monenlaisia sopimuksia ja ammattiliittoja sun muita muureja joiden taakse ollaan ne kallisarvoiset munat piilotettu ja kuvitellaan niiden olevan turvassa.

649559116-580x277

Nyt linnut on huomanneet, että munat on loppu ja yrittäneet ensin neuvotella niitä takaisin. Mutta eihän possut suostu vaivalla hankkimistaan munista helpolla luopumaan. Siitähän linnut tietysti suuttuu ja ottaa voimakeinot käyttöön. Enää ei työehtosopimusten ja muiden varmoina pidettyjen suojamuurien takana olekaan niin turvallista kun vihaiset linnut alkaa heitellä pommejaan.

nih

Muurit sortuu ja munat viedään, paitsi tietysti kunkkupossuilta, jotka on haudanneet isoimmat munat syvimmälle muurien sisään. Nekin tosin saattaa olla vaarassa kun tavallisten possujen munat on ensin viety…

Saa nähdä jääkö tästä vihaisten lintujen maasta lopulta muuta jäljelle kuin rauniot…

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Angry Birds – Finland Edition!”

  1. Onko metallisydänkin lakossa, kun ei ole vielä tänään mitään kirjoittanut ? 😀

    • Heheh! Joo, lakossapa hyvinkin 😀 Tänään lataudutaan seuraaviin superjuttuihin 😉

  2. Kyllä tää on aika epäuskottava tilanne. Mulla on jostain syystä soinut päässä tällä hetkellä Happoradion biisi Rötösrock. Mistäköhän se mahtaa johtua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta