Miten vartaloni on muuttunut raskauden myötä

Usein raskauskilot koetaan ainoastaan äidin ongelmaksi, hyvin harvoin missään puhutaan isän raskauden myötä muuttuneesta kehosta tai kertyneistä kiloista. Ennemminkin naureskellaan uudelle muotivillitykselle, isi-masulle. Tämä vaiettu ongelma on nyt aika nostaa esiin ja tuoda myös isien raskausajan kilot julkisuuteen.

Vertailu

Äidille luonnollisesti kiloja kertyy raskauden myötä, mutta ei se raskausaika ole isällekään helppoa. Yritä siinä nyt popsia parsakaalia kun toinen vetää raskauteen vedoten Fazerin sinistä. Lisäksi joka tuutista toitotetaan että isän tulee tukea äitiä kaikin mahdollisin tavoin, yksi näistä tavoista on syödä oma osuutensa suklaasta.

fazerin-sininen-syntyi-ystavanpalveluksesta-860-390

Lapsen synnyttyä isän tuska ei helpota. Äidiltä jää reilu osa raskauskiloista synnärille, mutta isä palaa synnytyssalista samanlaisen mahan kanssa kuin on sinne mennyt. Äidillä paino tippuu imettäessä, isä joutuu kamppailemaan omien raskauskilojensa kanssa ihan yksin. Siihen kun otetaan vielä mukaan huonosti nukutut yöt ja muuttuneen elämäntilanteen vuoksi vähäisemmälle jäänyt liikuntaharrastus, on isi-masu todellisuutta, halusi sitä tai ei.

Fat man imitating muscular build. Low angle view

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Miten vartaloni on muuttunut raskauden myötä”

  1. Isien raskauskilot ei oo mikään vale, se on oikeesti tosi yleistä :D! Meillä mies tais lihoo about 10kg mun ensimmäisen raskauden aikana. Sit vielä kun on kotona muija joka on hormoneissa niin huomionkipee ettei nyt ehkä eniten tsemppaakaan lähtemään sinne salille vaan suostuttelee jäämään kotiin kattoo leffaa ja syömään suklaata. Kiloja tulee takuuvarmasti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta