Nyt on aleprosentit kohdillaan!

Teksti sisältää alekoodeja, kaupanpäällisiä ja kaupallisia linkkejä.

Suomen laadukkaimmista lisäravinteista tunnettu Manninen Nutraceuticals kokee totaalisen uudistuksen syksyn aikana. Kaikkien lisäravinnepurnukoiden ulkonäkö laitetaan uusiksi ja mukaan tulee uusia mahtavia tuotteita. Samalla tuoteperheen nimi kokee uudistuksen, uusi nimi on lyhyt ja ytimekäs M-Nutrition.

M-Nutrition

Uudistuksia odotellessa Mannis-jengi hemmottelee kaikkia laatutietoisia kuluttajia myymällä vanhanmalliset purnukat alehinnoilla pois hyllyistä uusien purnukoiden tieltä. Tällä hetkellä alennettuna on oma suurin suosikkini, palautusjuomien kruunaamaton kuningas, Anabolic Overdrive 2!

Anabolic Overdrive 2

AO2 lähtee nyt 30% alennuksella niin kauan kuin purnukoita riittää. Kannattaa olla nopea, sillä tällä hinnalla ei purnukat kauaa varastossa seisoskele… Ja yli 150 eurolla tilatessa lähtee mukaan vielä laatikollinen proteiinipatukoita kunhan muistaa tilauksen yhteydessä ilmoittaa mitä makua haluaa.

Fitbar

Kannattaa seurailla Mannisen verkkokauppaa, sillä mitä ilmeisimmin saman kohtalon kokee muutkin Manninen Nutraceuticals -tuotesarjan tuotteet… huippuravinteita tulee siis saamaan törkyhalvalla pitkin syksyä. Pysy kanavalla, ilmoittelen heti kun muita suosikkituotteitani alennetaan!

 

Ja kun aleprosenteista on kyse, vielä ehtii hyödyntää House Of Brandonin -20% alekoodin PREFALL2015 joka on voimassa elokuun loppuun, eli enää TÄNÄÄN!

11923221_1684662931768462_5740373857033500845_n

Nyt syystakit ja muut systeemit kuntoon ja tilaamaan TÄSTÄ!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta