Helpot, terveelliset välipalat Metallisydämen tapaan

Kaupallinen yhteistyö: Sportyfeel

Vituttaako ainainen maitorahka? Tökkiikö tonnikala? Saako jokapäiväinen banaani sinut raivon partaalle? Ei hätää, Metallisydän auttaa. Tällä kertaa esitellään muutama helppo ja yksinkertainen, terveellinen välipala, joista osa on jopa täysin kalorittomia!

Sportyfeel (6)

Vaikka kaloreista tingitäänkin, se ei tarkoita, että mausta pitäisi tinkiä. Moni luulee, että dieetillä esimerkiksi pitäisi luopua hampurilaisista. Ei suinkaan, hampurilainen on erinomainen välipala kunhan siitä karsitaan joitakin juttuja pois. Esimerkiksi kuvassa oleva rasvaton, gluteeniton ja maidoton kasvishampurilainen on myös hyvin vähäkalorinen.

Sportyfeel (8)

Jos taas ei halua pudottaa välipalasta niitä epäterveellisiä osasia pois, on mahdollista kumota ne. Onhan laajalti tiedossa oleva fakta, että jos syö jotain epäterveellistä, sen saa kumottua syömällä jotain terveellistä. Tähän faktaan perustuu esimerkiksi yleinen käytäntö tilata kerroshampurilaisen kanssa light-cola tai pizzan kanssa pieni salaatti. Vielä tehokkaampaa on, jos tuo terveellinen osa maistuu pahalta. Siksi esimerkiksi parsakaalidonitsi on erinomainen välipala, jossa ainekset kumoavat toisensa ja lopputulos on kuin ei olisi mitään syönytkään.

20150723_212729

Jos kumpikaan edellämainituista ei vaikuta houkuttelevalta, voi tietysti survoa sen iänikuisen banaanin, rahkan ja vaikka tonnikalankin blenderiin ja surauttaa trendikkääksi smoothieksi. Tai siten vaan ottaa sen kuuluisan järjen käteen ja heittää banaanin nurkkaan. Onhan noita helppoja mukana kuljetettavia välipaloja muitakin.

Esimerkiksi Lidl:n Sportyfeel-sarjan patukat ja Recovery-juomatetrat on valmiita nautittavaksi missä ja milloin tahansa ja kerta-annospusseihin pakatut proteiinijauhot ja puddingit on helppo kuljettaa mukana ja sekoitella hörpittäväksi ihan silloin kun siltä tuntuu.

Sportyfeel (3)

Nyt kun välipalajutut on saatu kuosiin, on aika osallistua Sportyfeelin käsilläseisontahaasteeseen! Se onnistuu lähettämällä whatsapp-viesti ”haaste” numeroon 040 630 0173. Syyskuu treenataan kerran päivässä tulevien ohjeviestien avulla ja syyskuun lopussa me seistään kaikki käsillään!

Lisää tietoa ja tarkemmat ohjeet Sportyfeelin kampanjasivustolta, lähde mukaan!

Sportyfeel käsilläseisonta (2)

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=sportyfeel-metallisydan-2;EASTpostID=16266]

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Helpot, terveelliset välipalat Metallisydämen tapaan”

  1. Taas Jari innostui sportyfeelistä, tunnin päästä on instagramissa kuva välipalavinkistä, mutta tällä kertaa menee mannisen puddinkia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta