Metallisydän on esineellistetty!

Esineellistäminen koetaan usein negatiivisena asiana, itse kyllä ihmettelen suuresti miksi. Minä olen todella ylpeä voidessani kertoa, että nyt on vihdoin Metallisydänkin esineellistetty ja oikein kunnolla!

20150815_115117

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt mahdollisuutta teettää Metallisydän-tuotteita, ihan vaan omaan käyttöön. Mikä sen hienompaa kuin Metallisydän-treenipaita, takki tai pipo… Jokunen vuosi sitten painatin muutaman perus t-paidan blogin vanhalla logolla, mutta nyt kriteerit olivat kuitenkin korkeammalla. Vaikka blogin juttujen laadusta voidaan olla montaa mieltä, halusin Metallisydän-tuotteiden olevan laadukkaita, ei mitään iänikuisia Fruit of the loom- paitoja tai muita vastaavia. Halusin laatua ja se toi hieman haasteita vastaan… kunnes törmäsin Satakunnan Brändituotteeseen.

DSC_0055

Kävin Porissa Brändituotteen toimistolla katselemassa valikoimaa ja neuvottelemassa. Tykkäsin tuotteiden korkeasta laadusta ja erityisesti samansuuntaisesta tinkimättömästä ja humoristisesta asenteesta kuin itselläni. Diili saatiin tehtyä ja nyt Metallisydän-tuotteet ovat täällä!

20150814_092733

Voin kertoa, että hymy nousi kasvoille uusia kamppeita hypistellessä ja kokeillessa. Craftin tuotteiden laatu on laajalti tunnettu ja siihen olen kyllä todella tyytyväinen, samoin painatusjälkeen. Myös virallinen laaduntarkkailija antoi tuotteille hyväksyntänsä…

20150815_194506

Logot painatettiin teknisenä siirtokuvana, mikä tarkoittaa että painatus ei repeile, vaikka kangas venyisikin… ja sehän tulee venymään ainakin treenipaidassa kun lihakset pullistelevat treenatessa 😉

Sitä tunsi itsensä ihan ammattilaiseksi pakatessaan treenikamppeet omalla logolla varustettuun treenikassiin ja astellessaan salille treenaamaan. Voin muuten vakuuttaa että Metallisydän-logolla varustettu tekninen treenipaita nosti sarjapainoja heti kerralla 10-12 %

20150817_15122220150817_155613(0)

Syksy kun on tulossa, ehdottomat hankinnat treenipaidan ja treenikassin lisäksi olivat Metallisydän-huppari ja softshell-takki, molemmat taattua Craftin laatua ja todella tyylikkäät vaikka itse sanonkin.

20150815_115054 20150815_11550820150815_120804

Tyylikkyys ei ilmeisesti ole vain omassa silmässäni, sillä julkaistuani muutaman kuvan Metallisydän-kamppeista sosiaalisessa mediassa, olen saanut useampia kyselyitä miten Metallisydän-tuotteita voi ostaa. Minun täytyy valitettavasti tuottaa tässä kohtaa pettymys, Metallisydän tuotteita ei ole tehty myytäväksi, vaan ainoastaan yksittäiskappaleiksi omaan käyttöön. Poikkeuksena pipot ja lippikset, joita tehtiin hiukan enemmän. Niitäkään ei tosin voi ostaa, mutta aina silloin tällöin niitä saattaa tupsahtaa arvottavaksi Metallisydämen blogissa.

Laitetaankin heti arvonta pystyyn! Käy tykkäämässä Satakunnan Brändituotteen Facebook-sivusta ja kerro sen jälkeen blogin kommenttiboksissa mikä olisi seuraava mahtava idea Metallisydän-tuotteeksi! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi setti, johon kuuluu sekä Metallisydän-pipo, etä Metallisydän-lippis. Jos treenipaita nosti sarjapainoja 10-12%, voitte vaan kuvitella mitä pipo tekee älykkyysosamäärälle!

20150819_112927

Sama kisa tulee löytymään myös Metallisydämen Facebook-sivulta, osallistua voi kummassa tahansa. Metallisydän-tuotteita on todella rajalliset määrät, joten kannattaa osallistua jos haluat omistaa jotain uniikkia. Osallistumisaikaa on elokuun loppuun asti, jolloin suoritan arvonnan ja ilmoitan onnellisen voittajan!

Metallisydän

20 vastausta artikkeliin “Metallisydän on esineellistetty!”

  1. Metallisydän speedot, eli uimahousut. Niin voi sitten rannalla niissä patsastella.

  2. No nyt on kyllä mennyt esineellistämisen ja tuotteistamisen käsitteet sekaisin, mutta eipä se mitään, senkin hupsu! 😉

  3. FB-sivusta tykätty. Tyylikkäälle mustalle sheikkerille olisi aina käyttöä!

  4. Oon niin samoilla linjoilla muiden kanssa: sheikkeri ja juomapullo! Varsinkin tuo jälkimmäinen. Olisin aika reteetä tyttöä siitä hörppiessäni vettä reenin keskellä! 🙂

  5. Puhelimeen semmonen suojakuori, mihin saa kaiken maailman luottokortit jne, ja mustana tietysti ja valkoisella metallisydän teksti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta