Toivepostaus: Metallisydämen pikameikki ennen treeniä

Tätä on toivottu monesti, mutta aiemmin en ole suostunut jakamaan raikkaan ja heleän treeniluukkini salaisuuksia. Nyt päätin raottaa salaisuuksien arkkua ja kertoa mitä käytän pohjustukseen ja millä viimeistelen meikin niin että se näyttää hyvältä ja kestää kovankin treenin hikoilut.

20150818_213343

Niin tai sitten vaan tehdään kova ja intensiivinen rintatreeni…

Ensin punnerretaan niin perkeleesti vinopenkkiä Smith:ssä. Ladataan niitä painokiekkoja sen verran siihen tankoon, että saadaan rutistettua sopiva kymppi ensimmäisessä sarjassa ja sillä painomäärällä tehdään viisi sarjaa. Toistomäärä tietysti putoaa joka sarjalla mutta mitäs sitten. Täysillä rutistetaan joka saatanan sarja ja joka saatanan toisto, mutta pidetään homma silti rauhallisena ja hallittuna, ei hötkyillä!

Seuraavaksi jätetään se Smith muille nyhveröille ja siirrytään käsipainojen puolelle. Lähdetään tekemään rutistuksia tasapenkillä. Ja mitä sitä keksimään mitään uutta, mennään samalla kaavalla kuin ekassa liikkeessä. Sellaset käsipainot kouraan, joilla saadaan se kymppi tehtyä ja niillä hierotaan sitten se viisi sarjaa. Eikä saatana löysäillä, vaan tehdään ne sarjat loppuun asti!

20150802_103906

Viimesenä liikkeenä palataan punnerrusliikkeiden kiehtovaan ja monipuoliseen maailmaan. Tällä kertaa punnerrellaan käsipainoilla. Ne, joilla olkapäät kestää punnertaa tasapenkillä, voi tehdä niin ja me muut olkapääongelmaiset tehdään mitä tehdään vinopenkillä koska se ei käy niin paljoa olkapäiden päälle.

Joku voisi kuvitella että mennään taas samalla kaavalla, mutta eipä mennäkään! Tällä kertaa tehdään vaan kolme sarjaa, mutta ne samalla tavalla kuin edellisissäkin liikkeissä, eli sellaset painot joilla saadaan vielä tässä vaiheessa tehtyä se kymppi (älä yliarvioi voimiasi, rinta on jo aika puhki…) ja sillä sitten hierotaan se kolme sarjaa.

20150802_103624

Ai miksi viimeisessä liikkeessä vaan kolme sarjaa? No kokeileppa tehdä treeni siihen asti kunnolla ja kerro montako toistoa olis tullu neljännessä ja viidennessä sarjassa…

Niin ja hei se tärkein! Ei pidetä mitään ompelukerhoa tai juttutuokioita siellä sarjojen välissä! Koko treeni pitää saada vedettyä puoleen tuntiin, muuten on tauot liian pitkiä!

 

Niin se treenimeikki… Pohjustukseen käytän itse tekemääni sekoitusta ihon sävyä heleyttävästä voiteesta sekä ihohuokosia pienentävästä seerumista. Meikkipohjan teen normaaliin tapaan meikkivoiteella ja korostan kasvoja todella vaalealla meikkivoiteella. Seuraavaksi teen varjostukset käyttämällä tummaa meikkivoidetta ja häivytän ne taputtelemalla meikkisienellä. Lopuksi kiinnitän meikin puuterilla ja lisään korostuspuuteria joka tuo mukavan heleyden kasvoille.

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Metallisydämen pikameikki ennen treeniä”

  1. Ei hitto kun mie jo toivoin että näen Metallisydämen pakkelit naamassa. Eipä silti, piristi aamun näinkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta