I feel sporty! – Nyt liikkeelle ja karistamaan kesäkiloja!

Kaupallinen yhteistyö: Sportyfeel

Koko kesä on levätty, syöty ja turvottu. Nyt voikin sitten alkaa tuskailla kertyneistä vatsamakkaroista ja kesäkiloista. Pelkkä tuskailu ei kuitenkaan niitä poista, vaan on aika lähteä liikkeelle: lenkkipolulle, uimaan tai salille! Metallisydän antaa helpot ohjeet syksyn kuntoiluun.

Lenkkeily

Lenkkeilyn voi aloittaa kävelyllä, hölkällä tai suoraan juoksemalla, sen ei ole niin väliä kunhan lähtee sinne lenkkipolulle. Etukäteisvalmisteluna kannattaa mukaan varata juotavaa, sillä lenkillä on tarkoitus hikoilla. Aina parempi jos vesipulloon lisää vielä hiukan vaikkapa Sportyfeel urheilujuomaa pitämään energiatasapainoa yllä.

Sportyfeel juoksu (3)

Jos vaan mahdollista, kannattaa lenkkireitti valita pehmeältä alustalta ennemmin kuin vaikkapa asfaltilta, eikä kunnon lenkkareihin panostaminenkaan huono valinta ole. Sitten vaan tossua toisen eteen omaan tahtiin, vauhdilla ei niin väliä kunhan hiki irtoaa!

Sportyfeel juoksu (2) Sportyfeel juoksu (1)

Ja kun on kunnon lenkki vedetty, hörpätään luonnollisesti palkkari. Esimerkiksi helposti mukana kulkeva Sportyfeel-Recovery jotta jaksetaan raahautua kotiin ja suihkuun.

Sportyfeel juoksu (4)

Uinti

Syksyn tullen uintiharrastus on hyvä aloittaa vaikka uimahallissa, mutta näin kesällä, olkoonkin ollut kylmä ja sateinen, on maauimala erinomainen paikka uiskentelulle. Uimiseen ei sen kummempia varusteita tarvita, uima-asun käyttäminen on kuitenkin suositeltavaa.

Sportyfeel uinti (2) Sportyfeel uinti (3)

Kuten lenkkeilyssä, uinnissakaan ei tarvitse painaa koko ajan täysillä. Uiminen on painon pudottajalle ja kuntoilijalle erinomaista urheilua, sillä rauhallisellakin tahdilla se kuluttaa melkoisen määrän kaloreita, jopa sen verran, että mukaan kannattaa varata jotain pientä välipalaa. Siihen tarkoitukseen sopii erinomaisesti esimerkiksi Sportyfeel-proteiinipatukat.

Sportyfeel uinti (1)

Ja kun on uitu hikipäässä (kyllä, uidessa voi tulla hiki), on urheilusuorituksen jälkeen hyvä nauttia jälleen se helposti myös uimahallissa ja maauimalassa mukana kulkeva palkkari, Sportyfeel-Recovery.

Sportyfeel uinti (4)

Salitreeni

Salitreenistä olenkin kirjoitellut jostain kumman syystä jo aiemminkin. Sitäkään ei tarvitse kuitenkaan aloittaa ammattilaistasolta monijakoisine treeniohjelmineen ja erikoistekniikoineen, vaan salitreenissäkin pääsee liikkeelle ihan yksinkertaisella treenillä. Valitsee vaikka muutamia perusliikkeitä, kuten penkkipunnerrusta, kyykkyä ja maastavetoa, joilla lähtee varovasti alkuun. Treenivaatteiksi sopivat ihan tavalliset verkkarit ja t-paita.

Sportyfeel sali (1) Sportyfeel sali (2)

Salitreenin jälkeen palkkarin hörppiminen on erityisen tärkeää, jotta salilla rääkätyt lihakset saavat rakennusaineita ja keho alkaa palautua rasituksesta. Arvatkaapa mikä kulkee näppärästi salillakin mukana? No Sportyfeel-Recovery tietysti!

Sportyfeel sali (4)

Jos salikärpänen puraisee kovemmin, voi treeniä monipuolistaa ja hankkia treeniä tukemaan laajemman valikoiman erilaisia lisäravinteita, esimerkiksi Sportyfeel PreWorkout Boost sopii hyvin ensimmäiseksi treenilaturiksi antamaan potkua treeniin niinäkin päivinä kun treeni ei oikein maistuisi.

Sportyfeel sali (3)

 

Jos lenkkeily, uinti tai salitreeni ei nappaa, voi keksiä ihan jotain muutakin. Voi kokeilla esimerkiksi käsilläseisontaa!

Sportyfeel käsilläseisonta (2) Sportyfeel käsilläseisonta (1)

Ei muuten ole ihan helppoa!

Onneksi tähän syksyn hittiharrastukseen löytyy nyt aivan mahtavaa apua, opastusta ja tsemppiä, 1.9. nimittäin alkaa Sportyfeelin käsilläseisontahaaste, joka järjestetään WhatsApp:ssa!

Haasteen ideana on oppia seisomaan käsillä syyskuun aikana. Tallenna numero 040 630 0173 puhelimeesi ja lähetä siihen WhatsApp-viesti ”haaste” ja olet mukana! Saat ilmaiset treeniohjeet joka päivä puhelimeesi, ensimmäinen treeniviesti tulee 1.9. Aiempaa kokemusta käsilläseisonnasta ei tarvita, treenit lähtee ihan alkeista!

Päivittäin palkitaan yksi treenaaja ja pääpalkintona on vuoden Sportyfeel-tuotteet. Tarkemmat ohjeet löydät sportyfeel.fi/sportyfeelchallenge sivustolta!

Nyt lähdetään kaikki porukalla mukaan haasteeseen!

Sportyfeel käsilläseisonta (3)

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “I feel sporty! – Nyt liikkeelle ja karistamaan kesäkiloja!”

 1. Paras treenipaita tekninen hihaton t-paita, jonka olen ostanut, on tullut muuten lidlistä 🙂 Taisi olla nimellä miesten tekninen juoksutoppi ja maksoiko huimat 5 euroa ?

  PS. Manninen voi suuttua, kun mainostat kilpailijoita 😉

  • Ei se treenipaidan laatu aina oo hinnasta riippuvainen 🙂

 2. Ihan karsee ja tekopirteen tyrkky mainospostaus! Pistit sitten ihan parastasi 😀

  • Mainoshan tää onkin, onnistunut ilmeisesti? 😀

 3. No olipahan melkoinen postaus :’D. Kenen tahansa muun tekemänä tällainen ois kyllä nostattanut tunteet pintaan, nyt sain vain hemmetin hyvät naurut ja viikonlopun piristyksen!

  • Hienoa että löysit huumorin postauksen taustalta 🙂 Pilkettä pitää olla silmäkulmassa. Aina. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta