Angstia, arvontaa ja alekoodeja

(Sisältää kaupallisuutta ja linkkejä)

Kesä. Se alkaa olla ohi ja melkoinen kesä olikin. Sadetta, sadetta ja sadetta. Niin ja nyt elokuussa sitten muutama päivä lämmintä ihan vaan ettei ihmisille jäisi paha mieli. No kyllä jäi.

summer in finland

Ei tää ole mikään kesä ollut. Kerran oon käynyt maauimalassa uimassa, silloinkin palelin niin helvetisti. Uimarannalla en ole käynyt kertaakaan, kuka siellä nyt haluaisi perse kohmeessa maata. Shortseja oon tainnut käyttää pari kertaa ja niilläkin kerroilla oli villasukat jalassa. Kuka tällasta kesää kaipaa? En minä ainakaan! Sanotaan se nyt ihan suoraan: Ihan helvetin perseestä ollut koko kesä.

20150805_160616

Kesällä kuuluu olla kuuma, hellettä ja auringonpaistetta. Ihan idioottimaista yrittää keksiä tästä kesästä jotain positivista, mutta keksin silti. Keväällä vitutti kun ei ehtinyt solariumissa käydä, ajattelin että nyt palaa sitten iho auringossa kun ei ole yhtään pohjarusketusta. No ei palanut. Hukkaan olisi mennyt solariumissa makaamiset. Saatana.

Se angstaamisesta, siirrytään alekoodeihin. Vaikkei tässä kesää ole ollutkaan, syksy tulee kovaa vauhtia ja nyt on oikea aika hoitaa lisäravinnepuoli kuntoon syksyä varten. Vielä on pari päivää aikaa hankkia huippulisäravinteet 15% alennuksella. 15.8. asti on voimassa Metallisydämen oma alekoodi Mannisen verkkokauppaan. Koodilla Metalheart15 saat siis 15% alennusta kaikista Manninen Nutraceuticals ja SUPERMASS Nutrition lisäravinteista.

Metallisydän ale

Treenikuteet kannattaa puolestaan pistää tilaukseen House Of Brandonista. Tuttujen Six Deuce, Nike ja ICANIWILL kamppeiden lisäksi House Of Brandonille on tullut uusi upea Superdry Sport mallisto. Niitäkään ei tarvitse lähteä ilman alekoodia tilaamaan, koodilla PREFALL2015 irtoaa 20% alennusta kaikista tuotteista!

11168582_1673967949504627_2276866696360166071_n

Ei siis muuta kuin hyvästit paskalle kesälle ja toivotetaan syksy ja kovat treenit tervetulleiksi!

Sitten vielä se arvonta. Jokin aika sitten keräsin kasaan komean määrän tuotteita arvottavaksi niiden urheiden kansalaisten kanssa, jotka uskaltautuvat tykkäämään Metallisydämen Facebook-sivusta. Jaoin tuotteet kahteen erään, joista ensimmäinen arvottiin eilen 3500 tykkääjän rajapyykin täytyttyä. Kiitos kaikille tykkääjille ja onnea Tuijalle, jota onnetar suosi tällä kertaa!

Seuraava arvonta oli tarkoitus suorittaa 5000 tykkääjän rajan täytyttyä. Päätin kuitenkin käyttää diktaattorin asemaani ja muuttaa tuon arvonnan ehtoja. Arvonta suoritetaan jo kun 4000 tykkääjän raja ylittyy! Tähän liittyy kuitenkin pieni jekku, sen on tapahduttava syyskuun loppuun mennessä.

Tuolloin arvottavana on siis seuraavat tuotteet: Anabolic Overdrive 2 palautusjuoma, Granade-treenilaturi, kaksi Better Bodies sheikkeriä, House of Brandonin 50 euron lahjakortti, Six Deuce Heavy Series t-paita ja kaksi Ultimate Nutrition t-paitaa.

20150627_144747

Nyt siis tykkäämään jos et jo tykkää! Metallisydämen Facebook-sivun löydät TÄÄLTÄ!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Angstia, arvontaa ja alekoodeja”

  1. Solarium ei tee ihoa yhtään kestävämmäksi auringolle muuten. Ja kesä ei todellakaan ole vielä ohi! Onko muutkin huomannut kuinka kesä yleensä alkaa vasta heinäkuusta (tosin ei tänä vuona) ja syyskuu on usein paljon enemmän kesäkuukausi kuin kesäkuu. Mun laskujen mukaan kesää on siis jäljellä vielä 1,5 kk!

    • Totta! Vielä on kesää jäljellä!

      (Et voi väittää etteikö lähtenyt yks tietty biisi soimaan päässä!)

  2. Oot niin oikeessa! Ihan paska kesä! Mulla oli suuret suunnitelmat taas tälle kesälle… Noita muksuja kun kotona pyörii vielä 4 ja munhan piti kupsahtaa tänä suvena niin latasin ihan hiton paljon suunnitelmia… Mutta paskat tuolla sateessa kukaan viitti tarpoa ja kokea huikean kauniita elämyksiä kun aamulla ekaks kattoi pihalle ja hoksasi tuon sään… MUTTA koska perisuomalaisella kiroomisella ja asenteella ja sisulla kattelen vielä ens kesän niin OLIS PAREE OLLA AURINKOA! Mutte hei! Sikatehokkaita (muttei HKn) treenejä sulle! ANTAA PALAA!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta