Train hard – get Taffer!

Kukapa ei haluaisi olla vahvempi, voimakkaampi tai sitkeämpi? No varmasti jokainen! Kukaan ei takuuvarmasti halua olla heikko.

adj_in_alpha

Taffer on suomalainen yritys, joka tekee kaikkensa auttaakseen treenaajia kehittymään vahvemmiksi, voimakkaammiksi ja sitkeämmiksi, Taffer pyrkii poistamaan heikkouden treenajien keskuudesta! Taffer valmistaa tuotteita, jotka auttavat niin tavallisia treenaajia kuin kilpaurheilijoitakin saamaan enemmän irti treeneistään, ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Tafferin tuotteet sekä suunnitellaan, että valmistetaan Suomessa, joten laatu on varmasti parasta mahdollista, Tafferilla panostetaan kestävyyteen.

Metallisydän sai testattavakseen parin Tafferin vetoremmejä ja nyt seuraa armoton arvostelu!

20150807_103733

Vetoremmeistä kun on kyse, on luonnollista testata niitä selkätreenissä. Lähdetään siis liikkeelle ylätaljasta. Vetoremmit on helppo sujauttaa ranteeseen ja kiristää tarranauhalla. Pehmuste saa vetoremmin tuntumaan mukavalta ranteessa, ainakin ennen tositoimia…

Remmin kuminen ”läpyskä” on kohtalaisen helppo pyöräyttää tangon ympäri kämmeneen ja ote on pitävä. Tangosta ei tarvitse puristaa, vaan liikkeen tehon voi kohdistaa suoraan sinne minne kuuluu, selkään.

20150807_100207

Ensimmäinen vaihe läpäisty hyväksytysti. On aika siirtyä eteenpäin, t-kulmasoutuun.

Kyllähän kuka tahansa pyörittelee millaiset tahansa vetoremmit ylätaljan tankoon, t-kulmasoudussa haasteellista on pyöritellä perinteiset vetoremmitkumarassa asennossa, vyö tiukalle kiristettynä kapeaan kahvaan. Taffereiden kanssa se sujuu kuitenkin näppärästi, hankalassa kumarassa asennossa ei tarvitse kyyristellä kauaa, vaan ”läpysköiden” kiepautus käy nopeasti ja helposti. Uskon että muutaman lisäkäyttökerran jälkeen homma hoituu nanosekunneissa…

20150807_102258

Vaihe kaksi hyväksytysti läpi. Korotetaan panoksia ja siirrytään leuanvetoon.

Leuanvedossa on hieman samansuuntaisia haasteita kuin t-kulmasoudussa. Remmien kieputtelu kurkoitusasennossa korkealla olevaan tankoon ei ole ihan lastenleikkiä. Sekin sujuu Tafferien kanssa helposti, kuten hieman etukäteen aavistelinkin. Ja taas, tangosta ei tarvitse rutistaa, vaan voi rauhassa keskittyä liikkeen oikeaan suoritustapaan ja tuntumaan selkälihaksissa.

20150807_102730

Kolmaskin vaihe läpäisty. On viimeisen, todellisen voimainkoitoksen aika. Lätkitään kiekkoja tankoon ja lähdetään tekemään maastavetoa.

Maastaveto on todella raskas ja haastava liike niin treenaajalle kuin treenivälineillekin. Aina silloin tällöin kuulee maastavedossa katkenneistä verisounista ja vetoremmeistä. Tällä kertaa toivottavasti vältytään molemmilta vaikka kovaa onkin tarkoitus vetää.

Vyö kireälle, ilmaa keuhkoihin, remmien kiepautus tangon ympärille ja vetämään. Ote pitää ja rauta nousee.

20150807_103753 20150807_103801

Viimeisestäkin testin vaiheesta Taffer pääsee siis kirkkaasti läpi. Näyttää vahvasti siltä että Tafferin vetoremmit ovat tulleet pysyväksi osaksi Metallisydämen treenikassin sisältöä.

20150807_105858

Niin, niitä Taffereita saa tilattua TÄÄLTÄ

Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Train hard – get Taffer!”

  1. Höh, mä ootin alekoodia. Tällaiset vetoremmin jotka kiinnitetään ranteisiin (?) on ostoslistalla.

    • Katotaan jos saisin jonkun alejutun tai vaikka jonkun kisan sovittua jossain vaiheessa Tafferin kanssa 😊

    • Ei ne kyllä oikein rannetukina toimi. Tafferilla on myynnissä kyllä erikseen myös tukevat rannetuet 🙂

    • Noi on kyllä hiton hyvät! Oon tykästyny niihin ihan täysin nyt muutaman käyttökerran jälkeen. Ja tosiaan, kun tottu käyttämään, niin nehän kiepauttaa sekunnissa tangon ympärille 🙂

  2. Oon jo pitkään lukenut sun blogia, joka saa aina hyvälle tuulelle! En ole aikaisemmin kommentoinut mitään blogikirjoitusta, mutta nyt oli pakko. Kiitos hyvästä blogistasi! Tilasin n.kuukausi sitten kyseiset Tafferin vetoremmit ja oon niin tyytyväinen niiden käyttöominaisuuksiin, ei tarvi rystyset valkosena tehdä mm.alataljaa 🙂 Kotimaisuuden vuoksi itsekin päädyin näihin.

    • Mä tykkään kyllä kanssa kovasti. Ja kotimaisuus on iso plussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta