Fitnessbloggarin arki

Usein kuvitellaan että fitness-bloggarin arki on pelkkää fitnesstä: parsakaalia, askelkyykkyä, selfieitä, pintaliitoa ja bling blingiä. No onhan se sitäkin, mutta ikävä kyllä kaiken sen fitneksen lisäksi fitnessbloggarin arkeen kuuluu paljon ihan samanlaisia arkisia askareita kuin kaikkien muidenkin arkeen…

Metallisydän, joka kiistatta kuuluu maamme fitnessbloggareiden kärkinimiin (ainakin omasta mielestään), lupasi valottaa lukijoilleen omaa arkeaan kaiken sen blingin taustalla. Sukelletaanpa siis fitnessbloggarin arkeen.

Lähdetään liikkeelle siitä kaikkein arkisimmasta asiasta, eli siivoamisesta. Vaikka vois kuvitella, että jokasella fitnessbloggarilla on oma henkilökohtainen siivoaja, joka käy siivoamassa fitnessbloggarin kodin bloggarin ollessa treenaamassa, salaattibaarissa lounaalla tai uuden trendikkään kuntosalin avajaisissa, ei se valitettavasti pidä paikkaansa ainakaan Metallisydämen kohdalla. Ihan itse joutuu herra bloggari kotinsa siivoamaan. Siitä on kuulkaa glamour kaukana kun fitnessbloggari imuroi!

imuri

Toinen tosi arkinen asia on kaupassa käynti. Kaikki ne kanan fileet, rahkat, raejuustot ja kananmunat ei ilmesty itsestään fitnessbloggarin jääkaappiin, ne pitää ihan ite kaupasta käydä hakemassa. Ja kaikenlisäksi ne pitää vielä maksaa, ihan niinkuin tavistenkin. Mun mielestä fitnessbloggareille pitäs vähintään olla joku oma klubikortti millä sais edes kunnon alennukset, tai ainakin parsakaalit kaupanpäälle. Mutta ei, ite pitää riisit, kanat ja parsakaalit kaupasta ostaa.

2015-06-16 21.43.02

Ja uskokaa tai älkää, niistä ruokatarvikkeista täytyy vielä tehdä ruokakin ihan ite. Kyllä sohvaperunoilla on paljon helpompaa, ne kun voi syödä niitä eineksiä. Lihapiirakan voi vaan lämmittää, mutta parsakaali pitää hauduttaa ja kana paistaa. Kauhea määrä työtä kun ajattelee ettei niistä annoksista lähde edes nälkä…

10511339_849354545109097_5990070212322981922_n

Ja sitten se pahin. Fitnessbloggareiden täytyy käydä töissä. Siis vaikka kaikki luulee että pelkällä bloggaamisella tienaa ihan törkeitä summia ja saa vaikka mitä kaikkea ilmaseksi joka paikasta, niin ei se kyllä pidä paikkaansa. Mun on ihan pakko käydä töissä, että voin ne parsakaalini ostaa ja asuntolainani maksaa (joo, bloggaamalla ei saa edes työsuhdeasuntoa!). Miettikää nyt kuinka paljon parempia juttuja mäkin saisin aikaan jos ei tarvis käydä töissä lainkaan. Voisin jaaritella teille askelkyykyn eri variaatioista päiväkaudet…

askelkyykky

Ja kaiken ton lisäks pitäs löytää aikaa treenatakin… Ja koko ajan tunkee sähköpostiin kutsuja erilaisiin gaaloihin ja uusien superfuudien lanseeraustilaisuuksiin. Niihinkään ei millään ehdi kaikkiin. Ei oo fitnessbloggareilla helppoa…

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Fitnessbloggarin arki”

  1. No heij, sä unohdit keskeisimmän!! Sillä aikaa kun tavikset rentoutuu illalla telkkarin ääressä tai menee nukkuun, sun täytyy alkaa vielä hakata läppäriä ja tuottaa sisältöö blogiin.

    • Oot muuten harvinaisen oikeassa. Joka päivä käytän ainakin kaksi tuntia blogin parissa, useimmiten juuri 22-24 välisen ajan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta