Lisää löylyä – Kotiäidit Metallisydämen hampaissa

Nonnii, läskit on lytätty, fitness-jengi on lytätty. Kenet sitä suututtaisi seuraavaksi… Crossfittaajat on jo perusolemukseltaan herneet nenissä, joten se ei kannata. Ryhmäliikuntajeejeejumppaajat on niin helvetin ärsyttäviä tekopirteytensä kanssa, että niistä kirjoittaessa alkaa vaan itseä ärsyttää. Voimailijoita taas ei uskalla suututtaa vaikka niistä melkolailla faktoja olisikin pöytään lyötävissä. Jotain muuta on siis keksittävä, seuraavat uhrit on löydettävä kuntosalien ulkopuolelta…

Ei kai tässä auta kuin käydä heikoimpien kimppuun, kuten aina. Lähdetään siis lyttäämään kotiäitejä.

housewife

Hah! myönnä pois, hetken luulit että olin tosissani!

Vaikka rohkea olenkin, niin en sentään pähkähullu. Kotiäitien suututtamisesta ei selviäisi yksikään fitness-bloggari hengissä. Siinä räjähtäisi vauvafoorumeille ja suomikaksneloselle sellanen paskamyrsky, että huh huh… Päin vastoin, tässä nyt pienen vauvan isinä ja sivusta äitiysloman ”helppoutta” seuranneena, on kunnioitukseni kotiäitejä (ja -isejä) kohtaan kasvanut melkoisesti… Olen silloin tällöin ollut ihan tyytyväinen päästessäni välillä töihin lepäämään, vaikka en sitä julkisesti suostukaan myöntämään…

Siksipä en yhtään epäile vau.fi:ssä lukemani artikkelin todenperäisyyttä, vaikkei meillä ihan noin ole käynytkään…

Eräänä iltana, kun mies tuli töistä kotiin, kotipihalla vallitsi täysi kaaos. Lapset leikkivät mudassa päällään vain pyjamat,  roskia lojui pitkin poikin pihamaata. Vaimon auton ovi oli auki, kuten oli myös kodin ovi. Mies eteni sisälle taloon, jossa häntä oli vastassa vielä suurempi sekasotku. Jalkalamppu oli kaatunut ja matot sykkyrällä seinää vasten.

Olohuoneessa televisiosta vyöryivät piirretyt, leluja ja vaatteita oli pitkin lattioita. Keittiössä tiskiallas pursusi likaisia astioita, lautasilta läikkynyt aamiainen oli levinnyt pitkin pöytää ja koiranruokakupin sisältö pitkin lattiaa.  Pöydän alta löytyi lasinsirpaleita ja takaoven edestä kasa hiekkaa.

Mies kiirehti yläkertaan etsimään vaimoaan lelu- ja vaatekasojen yli loikkien. Hän oli huolissaan: ehkä vaimo oli sairas tai ehkä jotain muuta vakavaa oli tapahtunut.

Vaimo löytyi makuuhuoneesta.  Päällään yöpaita hän lepäili sängyssä ja luki kirjaa. Vaimo nosti katseensa kirjasta, hymyili miehelleen ja kysyi, kuinka tämän päivä oli sujunut. Mies katsoi vaimoaan hämmentyneenä ja kysyi puolestaan: ”Mitä täällä on tapahtunut?”

Vaimo hymyili taas ja vastasi: ”Sinähän ihmettelet aika usein, mitä oikein oikein teen päivät pitkät?”

”Niin?”

”No, tänään en tehnyt sitä.”

sotkua980

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Lisää löylyä – Kotiäidit Metallisydämen hampaissa”

  1. Hah, kauhee pettymys kun olin jo valmistautunut vastaamaan sulle, että me kotiäidithän ollaan ihan voittajia 😀 Vielä parempaa on olla se fitnesshömpötykseen hurahtanut kotiäiti. Sekin saattaa toisia ärsyttää 😉

    Niina

    http://www.inthemiddle.fi

    • Hehehe 😀 Sehän se vasta yhdistelmä onkin, fitness-kotiäiti 😀 Varo vaan, eihän siitä oo kuin vähän aikaa kun joku neropatti teki lastensuojeluilmoituksen liikaa treenaavasta äidistä 😀 😀

  2. Tästä tuli muuten mieleen mitä kuntotuntia voit seuraavaksi mennä testaamaan – Porihallilla on noita Mamamix tunteja mihin voi ottaa muksun mukaan! 😀 Niin että seuraavalla kerralla kun sut jätetään vauvavahdiksi niin ei muutakun pakkaat lapsen mukaan treenilaukkuun proteiinisheikin viereen 😉

    • Itseasiassa mun oli jo tarkotus mennä testaamaan Mamamix, meidän vauhdikas ikiliikkuja saattaa olla melkonen jumppaaja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta