Vihdoin!

Elämä olisi tylsää ilman asioita, joita tavoittelee, asioita joita odottaa, haaveita, unelmia, tavoitettavissa olevia tai tavoittamattomia. Se, että odottaa jotakin, ei tarkoita etteikö nauttisi hetkestä, olisi onnellinen. Itse esimerkiksi rakastan työtäni, mutta en voi väittää, ettenkö olisi odottanut kesälomaa. Nyt voin hihkua ilosta, sillä kesäloma on vihdoin alkanut!

vihta

Sama koskee kesän helteitä. Olen nauttinut kesästä tähänkin asti, vaikka ilmat ovatkin olleet leudot ja sateiset, mutta voin silti myöntää olevani innoissani kun helteen vihdoin ensi viikolla alkavat kesälomani myötä 😉

Wild daisies in the grass with a blue sky

Kesäloman alkamisen kunniaksi toteutin myös erään haaveeni ja päivitin puhelimeni uudempaan verisoon. Hankin vihdoin Samsungin uuden S6 Edgen, josta olen haaveillut pitkään.

20150717_181828

Vaikka muutama odotus on vihdoin ohi, on edessä paljon muuta odotettavaa. Kesän kohokohta Karmarock on vihdoin ensiviikolla käsillä ja pääsen taas nauttimaan mahtavasta festarifiiliksestä ihanien ihmisten kanssa musiikkia kuunnellen.

Karmarock-22-6

Päätin myös pitkästä aikaa asettaa itselleni treenaamiseen pari tulostavoitetta, mitä en juuri koskaan tee. Nyt lähdetään kuitenkin tavoittelemaan kuuta taivaalta ja hakemaan ennätystuloksia kyykystä ja mavesta. Jos vaikka vihdoin nousisi isommatkin raudat…

Saa nähdä miten käy… painetta en noistakaan tavoitteista ota, pääasia on että nautin treenaamisesta kuten tähänkin asti.

On edessä sitten millaisia odottamisen arvoisia asioita tahansa, on tärkeää osata nauttia hetkestä, matkasta kohti tavoitteita, haaveita, unelmia. Vaikka elämässä olisikin erilaisia päämääriä, olemme silti kaikki vasta matkalla…

vihta-vai-vasta

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta