Fitness-jengin lepyttelyä – Six Deuce -kampanja!

Eilisessä blogitekstissä tuli annettua aika kovaa kyytiä fitness-mimmeille ja punttipaavoille. Punttipaavot nyt on sen verran yksinkertaista jengiä, että ne tuskin ymmärsi koko tekstistä mitään, mutta tosikot fitness-mimmit taisi vetää hiukan hernettä nenään… Jopa Metallisydän on sen verran viisas, että ymmärtää vihaisten fitness-mimmien vaarallisuuden. Ovelana kaverina Metallisydän päätti lepyttää kiukkuiset fitness-mimmit sellaisella lahjuksella, jota yksikään fitness-mimmi ei voi vastustaa… Six Deuce -kampanjalla!

Six Deuce on tullut tunnetuksi naisten treenimuodin edelläkävijänä, jokaisella vakavasti otettavalla fitness-mimmillä on oltava Six Deuce -trikoot. Ilman niitä ei ole mitään asiaa fitness-piireihin, vaan osaksesi jää tavistreenaajan harmaa viitta. Six Deuce tuo markkinoille uusia trikoomalleja tasaista tahtia ja taas on tullut myyntiin joukko upeita uutuuksia, esimerkiksi alla olevat Crossfit- ja Paisley-mallit.

Six Deuce Crossfit Fitness Leggins
Six Deuce Crossfit Fitness Leggins
Six Deuce Paisley Fitness Leggins
Six Deuce Paisley Fitness Leggins

Nyt jokaisella Metallisydämen blogin lukijalla on mahdollisuus käyttää hyväkseen hyvittelytarjousta. Kun käyt varmistamassa paikkasi fitness-eliitissä ja tilaat itsellesi uudet treenitrikoot Six Deucen verkkokaupasta, saat 62METALLISYDÄN -koodia käyttämällä kaupan päälle 15 euron lahjakortin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Uudet Six Deuce -mallit myydään lähes poikkeuksetta loppuun, joten kannattaa olla nopea!

Homma toimii siis näin: Lisää ostoskorin Lisätietoja -kenttään 62METALLISYDÄN ja saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jälkeen 15€:n lahjakorttikoodin. Lahjakorttikoodin voit käyttää seuraavassa www.sixdeuce.fi tilauksessa. Lahjakorttikoodi on voimassa vuoden loppuun saakka.

Ja hei! Varastoon on kuulemma saatu myös Six Deuce All White -huppareita jotka myytiin viimeksi loppuun ennätystahtia… sama koodi käy luonnollisesti siihenkin 🙂

slideshow_3

Kyllä nyt taas hymyilyttää, eikä edellisen kirjoituksen faktat kirvele enää lainkaan!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Fitness-jengin lepyttelyä – Six Deuce -kampanja!”

  1. Kyllä mä oon Fitnesmimmi isolla F:llä vaikka en omistakaan sixdeusen kuteita. Mun vaatekaapistani löytyy vain ja ainoastaan Better Bodiesin treenikuteet. Siitä ei merkki parane! Hyvä istuvuus,kestävyys,käytettävyys.

  2. Hyh, mä luulin ettei Six Deucet vois paljoa rumemmiksi enää muuttua, mutta toi crossfit-malli on kyllä pohjanoteeraus. Sori, en laittais päälleni vaikka ilmaiseksi sais 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta