Arvostelussa SUPERMASS Nutrition ZONE-sarja

Viime syksynä lanseerattiin kovaa ennakkokohuakin aikaan saanut, itsensä legendaarisen Marko Savolaisen suunnittelema lisäravinnesarja, SUPERMASS Nutrition. Tuotteiden kehittämisessä ei ole tingitty mistään, kompromissit eivät kuulu Markon tyyliin, kaikki mitä tehdään, tehdään kunnolla ja mistään tinkimättä. Niinpä SUPERMASS -tuotteissakaan ei todellakaan ole tingitty mistään. Marko on suunnitellut tuotteista juuri sellaiset, jollaisia haluaa itse käyttäää. Kaikkia ainesosia on reilut määrät ja vielä hiukan päälle. Tuotteet ovat kuluneen vuoden aikana keränneet suitsutusta ja kehuja ympäri somea, saipa ZONE-sarja Minioninkin hyväksynnän… Nyt on aika laittaa SUPERMASS Nutritionin tuotteet Metallisydämen tinkimättömään testiin!

Minion approves

SUPERMASS Nutritionin tuoteperheen pohja on ZONE-sarjassa, joka sisältää treenin ympärille tarkoitetut kolme tuotetta, ennen treeniä nautittavan treenilaturin PREZONEN, treenin aikana nautittavan intratuotteet INTRAZONEN ja treenin jälkeen nautittavan palautusjuoman AFTERZONEN.

ZONE-series

Lähdetään liikkeelle treenilaturista, eli PREZONESTA. Mainittakoon alkuun, että PREZONEN vaikuttavien aineiden määrä on melkoinen, ja niitä on sisällytetty yhteen annokseen melkoiset määrät, sisältäen muunmuassa mukavat määrät aminohappoja, jotka puuttuvat useimmista treenilatureista kokonaan. PREZONE antaa todella hyvän latauksen energiaa saamatta oloa kuitenkaan levottomaksi. Samalla PREZONE jollain ihmeen tavalla lisää potkua treeniin myös suorituskyvyssä. Ihan selvästi niissä treeneissä joissa PREZONE on käytössä, saa tankoon laittaa limpun jos toisenkin enemmän kuin muun laturin kanssa treenatessa. Sarjat tulee myös poikkeuksetta tehtyä ihan oikeasti loppuun asti. Siinä vaiheessa kun normaalisti tekisi mieli lopettaa, keho huutaa vielä viittä lisätoistoa normaalin kahden sijaan.

PREZONE

Seuraavana on treenin aikana nautittavan INTRAZONEN vuoro. INTRAZONE on siis tarkoitettu hörpittäväksi treenin aikana ja siinä tarkoituksessa se toimii kuin unelma. INTRAZONEN selkeimmin huomattava vaikutus on sen antamassa energiassa. INTRAZONE pitää puhtia yllä pidemmässäkin treenissä ja väittäisin sen myös parantavan sarjakestävyyttä.

PREZONEA ja INTRAZONEA yhdessä käytettäessä voi molempien annosta huoletta pienentää, jos molempia nappaa kokonaiset mitalliset, jaksaa varmasti kovan salitreenin jälkeen kipaista vielä vaikka maratonin.

INTRAZONE

Palautusjuoma AFTERZONEN arviointi on ehkä hankalinta. Maku on hyvä, ei samanlainen herkku kuin pitkäaikainen suosikkini Anabolic Overdrive 2, mutta raikkaampi kuin perinteinen tunkkainen suklaa. Sisällöltään AFTERZONE on ehdotonta huippuluokkaa sisältäen kaiken mitä kovasta treenistä palautumiseen tarvitaan ja vielä huippu raaka-aineista. Jos etsit ferrari-luokan palkkaria tukemaan kovista treeneistä palautumista, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan AFTERZONEA.

AFTERZONE

Minion tuolla tekstin alussa jo antoi hyväksyntänsä Zone-sarjalle, nyt on vuorossa Metallisydämen tuomio: Koko ZONE-sarja on sellaista lisäravinteiden kuningasluokkaa, ettei muita vastaavia markkinoilta löydy. PREZONE ja INTRAZONE ovatkin jääneet suoraan Metallisydämen vakituiseen käyttöön. Niiden avulla treeni luistaa kuin unelma, eikä kone pääse hyytymään kesken kaiken. Metallisydämen palautumisesta huolehtii offikausilla edelleen Anabolic Overdrive 2, sen uskomattoman herkullista makua ei vaan mikään voita. Dieetillä, kun jokainen hiilarigramma ja kalori lasketaan, eikä mistään tingitä, remmiin astuu AFTERZONE matalamman hiilarimääränsä ja huippuluokan sisältönsä kanssa.

Gluteiiniyliherkille tärkeä tieto on, että kaikki ZONE-tuotteet ovat täysin gluteenittomia, PREZONE ja INTRAZONE ovat lisäksi täysin laktoosittomia ja AFTERZONE:kin hyvin vähälaktoosinen (0,4%).

PREZONE:sta on juuri joitakin päiviä sitten tullut myyntiin myös stimulanttivapaa versio niille, jotka ovat yliherkkiä esimerkiksi kofeiinille tai ihan vaan haluavat treenata illalla ja saada treenin jälkeen unta.

 

BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS!

ZONE-tuotteista on juuri laitettu jakoon alennuskoodi supersummer15, jolla Mannisen verkkokaupasta saa koko ZONE-sarjasta mukavan alennuksen. Kannattaa muistaa myös Metallisydämen oma alekoodi metalheart15, jolla saa alennuksen myös muista Manninen Nutraceuticals- ja SUPERMASS -tuotteista. TÄSTÄ verkkokauppaan!

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Arvostelussa SUPERMASS Nutrition ZONE-sarja”

  • Sehän riippuu täysin siitä kuinka paljon niitä käyttää 😀

 1. Hyvä mies lopeta jo se supermassan kans huoraaminen sillä menetät viimeisimmätkin uskottavuuden rippeet!

  • Kiitos sinulle mielipiteestäsi ja aurinkoa päivääsi <3

 2. Oon huomannut samat vaikutukset pre ja intrassa ja ei tosiaan tarvita koko annoksia kun molempia käyttää. Afteria en ole kokeillut, mutta voisihan sitäkin kokeeksi ottaa.

  • Joo noi PRE ja INTRA on kyllä huipputuotteita, ja niin on kyllä AFTER:kin, mä vaan tykkään noiden AO2:sten mausta niin törkeen paljon että siksi ne edelleen pääasiallisessa käytössä 😀

 3. Ei parane ottaa prezonea joka treenissä, loppuu levyt salilta, jos joka kerta jotuu painoa lisäämään ko. Tuotetta käyttäessä. Ota välillä jotain muuta laturia, niin tulee välillä tasannevaiheitakin.

  • Totta, tässähän voi tulla vahingossa liian vahvaksi 😀

 4. Mitä oot mieltä, sopiiko nuo naisille vai onko liian ”jytkyjä” 🙂 Tekis mieli kokeilla kun muualtakin oon kuullut paljon hyvää palautetta, mutta en tiedä uskallanko…

  • Kyllä nuo naisillekin sopii, kannattaa vaan vaikka puolittaa annos ainakin alkuun 🙂 PREZONE:sta on muuten tullut stimulanttivapaa veriso, kannattaa kokeilla sitä 🙂

 5. Intrazone on tutuin. Olen nauttinut persikka-jääteeyhdistelmää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta