Vuorokausi Metallisydämen elämästä

No niin kaikki te tirkistelevät pervot ja yliuteliaat nuuskijat! Nyt pääsette mukaan Metallisydämen elämään ihan toden teolla! Päätin nimittäin toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi mukaani viettämään eilistä päivää.

Tarkoitus oli napata kuva joka tasatunti ja alkuun se onnistuikin hyvin, mutta välillä oli niin mukavaa että unohtui kuvakin napata. Mutta katsotaanpa miltä se Metallisydämen sunnuntai oikein näyttää…

07:00

Reilun kahdeksan kuukauden ikäinen herätyskellomme päätti seitsemältä, että isin on aika herätä. Sieltä sitä sitten kömmittiin virkeänä pois lämpimän peiton alta.

0700

08:00

Kun vauvelin aamutoimet oli saatu hoidettua (pääasiassa äidin toimesta isin istuessa silmät ristissä sohvalla…), oli isin aika päästä aamupalalle. Tuttu ja turvallinen raejuusto-mehukeitto-proteiinijauho-kaurapuuro ja keitetty kananmuna maistuivat herkullisille kuten aina.

0800

10:00

Aamutoimien ja aamupalojen jälkeen ehdittiin hiukan leikkiä vauvelin kanssa ennen kuin alkoi väsy painaa silmää. Ei siis muuta kuin päivän ensimmäisille päikkäreille omenapuun varjoon… Vauva siis, ei isi, vaikka päikkäreiden tarpeessa olisi isikin ollut…

1000

11:00

Vauvelin nukkuessa alkoi isin valmistautuminen päivän treeniin. Treeniä ympäröivien lisäravinteiden mittailut omiin sheikkeriehinsä, treenilaturi naamariin ja suunta kohti salia. Miksi musta tuntuu että meillä on koko ajan tiskikone täynnä sheikkereitä…

1100

12:00

Treenivuorossa oli hauis ja ojentaja. MUkavaa pikku puurtamista eilisen raskaan jalkatreenin jälkeen…

14:00

Fitness-bloggari ei lepää koskaan, ei edes sunnuntaina. Treenin jälkeen, vauvelin mentyä toisille päikkäreilleen, laskeutui taloon hiljaisuus, jonka rikkoi ainoastaan näppäimistön tasainen naputus Metallisydämen päivittäessä blogin Facebook-sivua ja naputellessa hahmotelmaa joskus tulevaisuudessa julkaistavaan hassunhauskaan tekstiin…

1300

15:00

Vauvelin herättyä toisilta päikkäreiltään, lähdettiin kyläreissulle ystäväperheen luo. Metalliprinsessakin pääsi testaamaan legendaariseen maineeseen noussutta palauttavaa sohvaa ja isukki nauttimaan herkullisista kahvipöydän antimista… Eikö se niin ollut, että kaikki gluteeniton on terveellistä, myös mustikkapiirakka?

1500

17:00

Kyläreissulla viihdyttiin kunnes vauvelin silmässä alkoi uni painaa ja oma takapiha vaunuineen kutsua. Vauvelin taas vedellessä hirsiä takapihalla, ryhtyi fitness-bloggari taas työn touhuun. Tällä kertaa kuvattiin materiaalia tulevaa SUPERMASS ZONE-tuotteiden arvostelua varten.

1700

18:00

Prinsessan herättyä kauneusuniltaan pääsivät isi ja vauva taas leikkimään. Hymy on herkässä molemmilla pehmolelujen seassa telmiessä. Melkoinen hurjapää muuten tuo meidän prinsessa, suorilla jaloilla seistessään prinsessa katsoo isiä silmiin, hekottaa ja heittäytyy taaksepäin pehmolelujen sekaan. Koska mennään Särkänniemeen?

1800

19:00

Leikkien jälkeen on pikkuisen aika mennä iltapesuille ja isin vielä hiukan ulkoilemaan. Mikäs muu olisikaan parempi aika iltalenkille kuin ilta. Sinne siis nauttimaan näistä harvinaisista lämpimistä kesä-illoista.

1900

20:00

Iltalenkin ja suihkun jälkeen hörpitään prinsessan kanssa vielä iltavelli, sanotaan hyvät yöt ja peitellään pikkuinen sänkyynsä nukkumaan nalle kainalossa.

2000

Isi jää vielä kukkumaan ja naputtelemaan blogipostausta kuluneesta päivästä…

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Vuorokausi Metallisydämen elämästä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta