Metallisydämen Facebook-arvonta, mahtavat palkinnot!

Yhteistyössä Six Deuce Finland, Manninen Nutraceuticals, House of Brandon ja Fit4You

Kuten kaikki varmasti tietävätkin, Metallisydämen blogilla on myös oma, aktiivinen Facebook-sivunsa. Sitä seuraamalla saa aina ensimmäisenä tiedon uusista postauksista ja tuleehan sinne jaettua silloin tällöin monenlaista sellaistakin, mitä ei blogiin asti koskaan päädy.

Metallisydän päätti lähteä mukaan Facebook-arvontahullutukseen ja nyt laitetaankin ilmoille uskomaton arvonta tyylillä, ”tykkää, jaa, kutsu kavereita tykkäämään ja voita!” Myös blogin yhteistyökumppanit päättivät lähteä avokätisesti mukaan hommaan ja lahjoittivat mahtavia palkintoja arvottavaksi! Tarjolla on siis Six Deuce Finlandin lahjoittamat  upeat ja huippumuodikkaat Six Deuce -trikoot naisille ja Six Deuce Heavy Series treenipaita miehille, Manninen Nutraceuticals:n lahjoittamat markkinoiden laadukkaimmat palkkarit, SUPERMASS Nutritionin AFTERZONE ja Manninen Nutraceuticals:n Anabolic Overdrive 2, House of Brandonin lajoittamat kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia House of Brandon -verkkokauppaan sekä Fit4You:n lahjoittamat Granade treenilaturi ja rasvanpolttaja, neljä Ultimate Nutrition t-paitaa ja neljä Better Bodiesin sheikkeriä!

20150627_144955

Ai mitä pitää tehdä voittaakseen? No ei oikeastaan muuta kuin tykätä Metallisydämen Facebook-sivusta ja omata vähän tuuria 🙂 Halutessaan voi myös kutsua kavereitaan tykkäämään ja jakaa arvontaa Facebookissa jotta tykkääjiä kertyy mahdollisimman nopeasti. Heti kun Metallisydämen blogin Facebook-sivulla on 3500 tykkääjää, lähtee ensimmäinen paketti arvottavaksi kaikkien tykkääjien kesken. Se sisältää seuraavat tuotteet:

20150627_144429
AFTERZONE-palautusjuoma, Granade-laihdutusvalmiste, kaksi Better Bodies sheikkeriä, Six Deuce trikoot, House of Brandonin 50 euron lahjakortti ja kaksi Ultimate Nutrition t-paitaa

Toinen paketti arvotaan kaikkien tykkääjen kesken kun tykkääjiä on kasassa yhteensä 5000. Se sisältää puolestaan seuraavat tuotteet:

20150627_144747
Anabolic Overdrive 2 palautusjuoma, Granade-treenilaturi, kaksi Better Bodies sheikkeriä, House of Brandonin 50 euron lahjakortti, Six Deuce Heavy Series t-paita ja kaksi Ultimate Nutrition t-paitaa

Kannattaa siis tykätä, jakaa ja kutsua kaveritkin tykkäämään! On meinaan palkinnot kohdillaan!

Ja sinne Metallisydämen Facebook-sivulle pääset TÄSTÄ!

EDIT: Metallisydämen blogin diktaattorin ominaisuudessa muutin jälkimmäisen arvonnan sääntöjä 12.8. Arvonta suoritetaan jo 4000 tykkääjän rajan täyttyessä, mikäli se tapahtuu syyskuun loppuun mennessä!

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Metallisydämen Facebook-arvonta, mahtavat palkinnot!”

 1. oisko MITENKÄÄN mahdollista, että te bloggaajat EDES JOSKUS järjestäisitte tämmösiä oikeesti hyviä skaboja ihan vaan täällä blogin puolella? Meitä ei-sosiaaliseen-mediaan-kuuluviakin meinaa on.

  • Mutta tässähän on nyt loistava syy liittyä mukaan sosiaaliseen mediaan! 🙂

   P.S. Tää on mun blogin hisyorian toinen Facebook-arvonta, muita arvontoja on sitten ollutkin kymmenittäin 😉

 2. Vaikka arvonnan palkinnot ovat hyvät, en myöskään aio liittyä Naamakirjaan tämän vuoksi. Eli samaa mieltä ”p”.n kanssa aiheesta. Blogiasi on mahtavaa seurata ja olen osallistunut joihinkin blogissa oleviin arvontoihin, mutta kehityksen rattaista tipahtaneena jätän Facebookin väliin ja myös tulevat, jotka edellyttävät joko A) tuotteen ostamista tai B) liittymistä johonkin. Ennen muinoin saattoi osallistua postikortilla, jollei ollut puhelinta tai myöhempinä aikoina puhelimella, jollei ollut nettiä. Harmi sinänsä – olisihan se hienoa, jos voittaisi ja saisi testattavaksi SUPERMASS-tuotteita puhumattakaan henk.koht.-treeniohjelmasta. Näillä mennään. ; – )

  • Niin, kehitys kehittyy. Ennen kuljettiin hevosella, nyt autolla. Ennen Voitti Lasse Viren, nyt Usain Bolt. Ennen osallistuttiin arvontoihin postikortilla, nyt Facebookissa. Ei sinne kenenkään pakko liittyä ole, oma valinta se on, mutta tämä arvonta toteutetaan Facebookissa ja siihen voi osallistua ainoastaan jos kuuluu Facebookiin. Ensikerralla voi olla postikorttiarvonnan vuoro 🙂

 3. Ei taida vaan olla ihan Facebookin sääntöjenmukainen arvonta. ”Tykkää ja jaa”-arvonnat ei ole enää sallittuja etkä ilmoita sitä, että Facebook ei liity arvontaan millään tavalla. Kuvasta/tilasta tykkääminen riittää nykyään arvontoihin osallistumiseen eikä kuvan/tilan jakamista voi enää käyttää ehtona arvontaan osallistumiseen.

  • Eihän tässä kuvan tai tilan jakaminen osallistumisen ehtona olekaan, ei edes kyseisestä kuvasta tykkääminen. Riittää että tykkää Metallisydämen Facebook-sivusta, sillä arvonnat suoritetaan sivusta tykänneiden kesken kun edellä mainitut raja-arvot täyttyvät.

   ”Ai mitä pitää tehdä voittaakseen? No ei oikeastaan muuta kuin tykätä Metallisydämen Facebook-sivusta ja omata vähän tuuria 🙂 Halutessaan voi myös kutsua kavereitaan tykkäämään ja jakaa arvontaa Facebookissa jotta tykkääjiä kertyy mahdollisimman nopeasti.”

  • On muuten nykysäännöillä myös tuo omasta sivusta tykkäämään pyytäminen kiellettyä.

  • Hoh hoijaa… ei oo mikään pakko tykätä, mutta palkinto arvotaan sivusta tykänneiden kesken.

  • Niin siis tiedät varmaan, että Facebook voi sääntöjen vastaisen arvonnan takia poistaa sun sivut sieltä ihan ilman mitään ilmoitusta…

 4. […] Metallisydän laittoi muutama päivä sitten käyntiin kaikkien aikojen Facebook-arvonnan, jollaista ei ole blogimaailmassa ennen nähty ja tuskin tullaan ihan heti näkemäänkään! Blogin Facebook-sivusta tykänneiden kesken arvotaan kaksi mahtavaa palkintoa, jotka sisältävät vaikka mitä huippumuodikkaista Six Deuce -trikoista markkinoiden laadukkaimpaan palautusjuomaan, House of Brandonin lahjakorttiin ja vaikka mitä muuta! Tsekkaa tietoa arvonnasta tarkemmin TÄÄLTÄ! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta