Salattu menneisyys – Metallisydän rokkitähtenä?

Meillä kaikilla on menneisyydessämme asioita, joista emme ole yleisesti huudelleet, asioita joiden mieluummin antaisi painua unholaan. Niin on myös Metallisydämellä, tosin tämä ei ole yksi niistä!

Koko rakettimainen urani rokkimaailman valokeilassa oli päässyt jo painumaan unholaan kunnes nämä kuvat rävähtivät silmilleni jokin aika sitten sosiaalisessa mediassa. Eräs bändin jäsenistä oli sensaatiohakuisesti päättänyt julkistaa kuvat Himmeli-nimisen bändimme ensimmäiseltä, ja myös viimeiseksi jääneeltä keikalta.

Himmeli2

Himmeli1

Himmelin ura ei epäilyistä huolimatta päättynyt menestyksen puutteeseen, päinvastoin, keikka oli menestys ja yleisö eli mukana heti ensitahdeista lähtien. Pystyn vieläkin kuulemaan keikan jälkeiset suosionosoitukset kun suljen silmäni. Himmelin tarina päättyi traagista kyllä juuri tähän mielettömään suosioon ja sen aiheuttamiin taiteellisiin erimielisyyksiin. Osa bändin jäsenistä halusi viedä bändiä taiteellisempaan suuntaan ja vihjaili jopa että solistin pitäisi osata laulaa… Joidenkin mielestä pelkkä komea ulkonäkö riitti paremmin kuin hyvin.

Ehkä oli kuitenkin hyvä että päädyimme laittamaan bändin telakalle ja Metallisydänkin keskittyi lauluharjoittelun sijasta treenaamaan jalkoja ja leikkaamaan tukkansa. Koskaan ei silti teidä vaikka Himmeli tekisi vielä jonakin päivänä comebackin…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta