Tämän kesän suosikkikengät!

Jos metsään tahdot mennä nyt, niin takuulla yllätyt… No en ylläty, eikä varpaat kastu vaikka nää tän kesän sateet jatkuisi, mulla kun on kumisaappaat! Eikä ihan mitkä tahansa kumisaappaat, vaan tämän kesän hitti, Hai Low:t!

Hai Low (10)Hai Low (5)Hai Low (1)En ole aikuisiälläni kumisaappaita omistanut, mutta nyt hurahdin sellaiset hankkimaan, tai itse asiassa hankittiin Sarin kanssa molemmat, kun niin kovasti suositeltiin. Ja ennen kaikkea sen takia, että näiden saappaiden ulkonäkö on hyvin epäsaapasmainen, nämähän on piruvie tyylikkäät!

Hai Low (1)2015-06-24 21.32.14 Hai Low (3)

Tällainen muodin aallonharjalla ratsastava fitness-bloggari ei voisi kuvitellakaan laittavansa jalkaansa perinteisiä mustia saappaita, mutta muodikkaat Hai Low:t on ihan eri juttu, näillä voisi lähteä vaikka kaupungille! Parhaimmillaan ne on kuitenkin souturetkellä ja tallustellessa rantakalliolla ja hietikolla.

Hai Low (2) Hai Low (9) Hai Low (5) Hai Low (7) Hai Low (4)Hai Low (8)

Mä oon aina kuvitellut, että saappaat on sellaset epämukavat, raskaat ja jalassa lonksuvat, mutta näähän on oikeesti mukavat, jämäkät ja hyvät jalkaan! Miten innoissaan voi mies saappaista olla? 😀

Hai Low (12)

Mites rakkaat lukijat, millaset saappaat teillä on? Vai kastuuko varpaat kesän sateissa?

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Tämän kesän suosikkikengät!”

  1. Ihan komiat suapikkaat oot löytänyt, itsellä ollut Crocsien Men’s Wellie Rain Bootsit, ollut pirun hyvät vesikeleillä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta