Nallekarkkeja vai vitamiineja?

Vitamiinien ottaminen ei ole meille aikuisillekaan aina niin erityisen kivaa, mutta lapsille vitamiinipillereiden nieleminen on usein erityisen hankalaa ja vastenmielistä. Siksi lapsille (ja joillekin aikuisillekin) on kehitetty monenlaisia pureskeltavia vitamiineja. Tällä kertaa on kuitenkin tehty todellinen oivallus ja vitamiineista nallekarkkeja! Metallisydän päätti lähteä testaamaan tämän uutuuden…

20150616_181309

Koska Vitanallet on kuitenkin pääasiassa suunniteltu lapsille, eikä vain lapsellisille fitness-bloggareille, päätin ottaa testirinkiin itseni lisäksi kaksi kriittistä testaajaa, 6- ja 10-vuotiaat pojat. Pojista en osaa sanoa, mutta itselläni oli ainakin hieman skeptinen asenne nallekarkin näköisiä monivitamiineja kohtaan, en todellakaan uskonut niiden maistuvan hyvältä, saati sitten nallekarkilta.

20150616_182049

Testi jakautettiin useammalle päivälle, koska emme halunneet testiryhmämme nuoremmille jäsenille vitamiinien yliannostusta edes näin tärkeän tieteellisen testin vuoksi.

Mutta itse testiin. Vitanalleja on kolmea eri väriä – ja makua, mustikka, appelsiini ja vadelma. Vitanallen koostumus on hyvin nallekarkkimainen, sopivan tiukka eikä mitään höttöä. Ja kaikkien testiryhmän jäsenten yllätykseksi maku oli hyvin nallekarkkimainen, fitness-bloggari itse oli sitä mieltä ettei ehkä edes erottaisi Vitanallea aidosta nallekarkista, mutta raadin muut, enemmän nallekarkkiasiantuntemusta omaavat jäsenet väittivät pienen eron löytyvän. Sen verran hyviä heidänkin mielestään Vitanallet kuitenkin olivat että niitä olisi uponnut useampikin kerralla… Onneksi purkissa on lapsilukollinen korkki, se varmistaa ettei Vitanalleja katoa kaapista karkkinälän iskiessä… ja hankala on fitness-bloggarin itsensäkin salaa käydä Vitanallekipolla…

20150616_182129

Mikä sitten oli paras Vitanalle-maku. Sitä raati ei osannut ratkaista, siihen tarvittaisiin useamman Vitanallen maistelua peräkkäin. Mutta onhan se kiva joka aamu napata uusi Vitanalle ja makustella sitä. Ei voisi kyllä enää vitamiinien ottaminen kivempaa olla!

20150616_181442

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta