Pitääkö laihduttaa? Napahaaste kertoo!

Kiinalaiset on melkoisen kahelia kansaa, mutta niin taitaa olla kaikki muutkin. Kiinasta on nimittäin lähtenyt liikkeelle uusi tapa testata onko laihduttamiselle tarvetta… Sosiaalisessa mediassa leviää kulovalkean tavoin napahaaste, johon osallistutaan kiertämällä käsi selän takaa vyötärölle ja nappaamalla siitä kuva. Jos ylettyy napaansa, ei tarvetta laihduttamiselle ole.

napahaaste

Metallisydämen oma testi osoitti sen, mikä on kyllä ihan paljaalla silmälläkin nähtävissä: Läskissä kunnossa ollaan ja tarvetta laihduttamiselle riittää, käsi ei ylettynyt lähellekään napaa, ei vaikka kuinka kiskoisi. Nyt masennun ja lopetan syömisen kokonaan…

20150617_221458

Tai en ehkä sittenkään. Periksiantamattomana tyyppinä tein hieman tieteellisiä tutkimuksia ja totesin että haasteessa auttaa suuresti, jos kiskaisee käden olkanivelestä pois paikoiltaan. Nyt pitäisi enää miettiä kumman käden uhraisi… Tai sitten pitää kasvattaa kunnon röllömaha, jossa navan saa venytettyä kyljen puolelle…

Mites teillä, yletyttekö te koskettamaan napaanne selän takaa vai lähdettekö mun kanssa tavoittelemaan napaa dieetin avulla? Entä miten käy pyllyn pyyhkiminen olan yli tai saatteko mahdollisesti työnnettyä varpaan nenäänne? Innolla jään odottamaan uusia yhtä älykkäitä some-haasteita…

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Pitääkö laihduttaa? Napahaaste kertoo!”

  1. Haha ei perkele, tätähän oli ihan testattava! 😀
    Itte ylsin napaani mutta olenkin alipainoinen lääkärin määräämällä lihotuskuurilla. Joten taitaapa jäädä kovin monilla navankoskettelu vähäiseksi 😉

    • Alappa syömään niin pääset meidän navantavoittelijoiden iloiseen joukkoon! 😀

  2. Hei, kiitti vaan! Pakkohan tuo oli testata, työkaveri tuli just huoneeseen ja oli päästää pissat housuun ku meikäläinen ähisi ja puhisi (en huomannnut että ko. henkilö seisoo ovella, kannattaisi ehkä sulkea ovi, jos ei halua yleisöä) ja ei, en saanut ”otetta navasta”, mutta molemmat olkapäät sain kipeiksi! Ei kun mobilaattia hakemaan, onneksi pahemmilta loukkaantumisilta tällä kertaa vältyttiin. Kaikkea sitä järkevä ihminen yrittääkin 😀

    • Mä hihittelen täällä itsekseni kun ajattelen kaikkia niitä jotka kotona tai työpaikalla kokeilee parasta aikaa tavoitella napaansa 😀 😀

  3. Kokeilin. Ei onnistunut lähellekään. Taitaa olla helpointa vaan kasvattaa rölli siihen kuntoon että voi venyttää navan selän taakse 😀

  4. Onhan tää siun blogi vaan täyttä timanttia. Tästäkään haasteesta en ollut ennen kuullutkaan, kun ei mulla taida olla ketään kiinalaista some-seurattavaakaan, mut näin sitä oppii joka päivä jotain uutta…Ja mistäpä muualtakaan, kuin Metallisydämmen blogista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta