Strongman champions league 2015 Merikarvia!

Tänä viikonloppuna räjähtää Merikarvialla kun maailman vahvimmat miehet ottavat yhteen seitsemässä eri lajissa.

strongman champions league 2015

Strongman Champions League on maailman kovin voimamiessarja, jossa kilpailevat Maailman parhaat ammattilaiskilpailijat. Sarja sisältää kaikkiaan 16 osakilpailua, jotka käydään ympäri maailmaa mahdollisimman eksoottisissa ja näyttävissä paikoissa.

Mukana on maailman tähdistä muun muassa Game of Thrones -sarjassa näytellyt jättiläinen Hafthor Julius Bjornsson, viime vuoden SCL sarjan Maailman Mestari Martin Wildauer Itävallasta, viime vuoden kokonaissarjan kakkonen Kryzstof Radzikowski Puolasta sekä Suomen tämän hetken ykköstykki Antti Mourujärvi Turusta.

Hafthor Julius Bjornsson
Game of Thrones -sajan tähti Hafthor Julius Bjornsson esittelemässä voimiaan aiemmassa osakilpailussa

Mukana tapahtumassa myös Manninen Nutraceuticals, SUPERMASS Nutrition ja FitClub Finland, jonka kojulla sunnuntaina myös Metallisydän näyttämässä hoopolta! Tulehan nykäisemään hihasta ja vaihtamaan muutama sananen!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Strongman champions league 2015 Merikarvia!”

    • Oli aika hieno tapahtuma ja valtavia miehenjärkäleitä! Huomenna juttua blogissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta