Isi ja vauva

Vuosi sitten seurasin jännityksellä Sarin vatsan pyöristymistä, panikoin lähestyvää vaipan vaihtamista ja pohdiskelin kuumeisesti millaiset vaunut siellä vatsassa oleva vauva tulee tarvitsemaan. Silloin en vielä osannut aavistaakaan mitä kaikkea tuo pieni käärö toisi tullessaan…

20150517_180634

Vaikka olin jollakin tasolla varautunut siihen, että elämä muuttuu totaalisesti, se konkretisoitui vasta siinä hetkessä kun sain vauvan ensimmäistä kertaa syliini. Silloin tajusin että mikään ei tule enää palaamaan ennalleen, minä olen nyt isi.

Olen kokenut viimeisen kahdeksan kuukauden aikana mitä ihmeellisempiä asioita. Välillä olen ollut huolesta sykkyrällä kun vauvan masua on nipistänyt ja välillä pakahtunut onnesta saadessani vauvalta oikein märän suukon. Tuo pieni käärö on vienyt sydämeni kokonaan, ensi hetkestä lähtien.

20150512_184937

Alkuun yhteiset touhumme olivat hyvin rajallisia, lähinnä sylissä keinuttelua ja vaipanvaihtoa. Pikkuhiljaa on mukaan tullut monenlaista muutakin. Nyt meillä jo kiipeillään isin päälle ja kontataan kilpaa. Kohta varmaan jo juostaan pitkin pihaa. Se uteliaisuus, uuden kokemisen riemu ja into päästä eteenpäin on jotain uskomatonta.

IMG-20150530-WA0003Jokainen päivä on täynnä naurua ja hymyä, toki välillä hiukan kitinääkin, mutta enimmäkseen naurua. Jokaiseen aamuun herätään hymyssä suin ja joka kerta isin tullessa töistä kotiin, leviää prinsessan kasvoille leveä hymy. Vaikka työpäivä olisi ollut kuinka raskas tahansa, unohtuu se välittömästi ja isinkin kasvoille nousee typerä ylionnellinen hymy.
20150510_07441520150510_073058

Tuo pieni vilkkusilmä on hurmannut isinsä totaalisesti. Mihinköhän tässä vielä joudutaan kun prinsessa kasvaa ja alkaa käyttää isin heikkoutta hyväkseen… Nuo nappisilmät tulevat saamaan aika monta kertaa tahtonsa lävitse…

Empusti

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Isi ja vauva”

  • Meillä tuo on ollu jo varmaan puoli vuotta 😀 Miten voi olla niin vaikeeta saada siihen kuvia tilattua vaikka joka päivä roikkuu netissä? 😀

  • Hahaha, mua nauratti ihan sama asia! Edellistä asuntoa myydessä oli kyllä vähän spooky olo, kun olkkarissa joka ikinen seinällä oleva kehys oli tyhjää täynnä (tai luki niissä sentään 30 x 40 cm jne). Kehykset oli siellä reilusti yli vuoden päivät. Nyt asuttu uudessa asunnossa vajaa vuosi ja kehyksissä ei vieläkään ole kuvia, mutta nyt ne sentään odottaa niitä kaapissa. 😀

   Ihan meinas tulla roska silmään tätä lukiessa heti aamusta. Puurot vaan väpätti suupielissä.

   Teidän tytär on hyvin onnekas, kun on tuollainen rakastava ja silminnähden ylpeä isi itsellään. 🙂

   Kivaa kesää!

 1. Mä en ikinä kommentoi mitään mihinkään blogiin mutta NYT oli pakko! Mahtavaa lukea isäksi kasvamisesta ja hyvistä isä-lapsi -kokemuksista. Iso tykkäys, big up.

  • Kiitos 🙂 Mä uskon että kasvua tapahtuu vielä, niin isissä kuin vauvassakin 😀

 2. voi että ku hän on ihana!! 😀 vaikuttaa niin hymyileväiseltä ja iloiselta!

  viestiä aloin kuitenkin lähettämään kysyäkseni, että onkohan nyt joku alennus kampanja käynnissä house of brandonille?
  laiskana en jaksanut alkaa selailemaan postauksia alaspäin ja näin helpommaksi kysyä suoraan 😀

  • Hän on kyllä melkein aina yhtä hymyä ja aurinkoa 🙂

   Mulla ei ole mitään omaa alekoodia, mutta tiedän että koodilla idajemina irtoaa tällä hetkellä 20% alea 🙂 Sivupalkin bannerista pääsee tekemään ostoksia! 🙂

 3. Awws, ihana teksti! Hauskaa, miten isokin mies on sulaa vahaa pienen vauvan edessä <3 aika nopsasti se isinkin rajojen koettelu jo alkaa, meidän 1,5-vuotias osaa jo aika hyvin yrittää omaa tahtoaan läpi, asiassa kuin asiassa! Tsemppiä pikkulapsiarkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta