Bodilaiffi – ihan hullua touhua

Suurin osa tämän blogin lukijoista treenaa säännöllisesti salilla, syö ainakin suhteellisen puhtaasti ja elää terveellisesti. Mutta miksi? Mitä helvetin järkeä on raahautua sinne salille kerta toisensa jälkeen, syödä niitä samoja mauttomia ruokia ja olla niin fit?

bodilaiffi

Vaikka tekisi kaiken viimeisen päälle oikein, treenaisi joka kerta periksiantamattomasti, tekisi jokaisen sarjan loppuun asti, puristaisi aina viimeisenkin toiston, söisi grammalleen oikean määrän parsakaalia ja kanaa ja ottaisi vitamiinit juuri oikeaan aikaan, on kehitys naurettavan hidasta. Hauis ei kasva eikä peppu pyöristy. Rahaa menee ihan törkeitä määriä salijäsenyyksiin, treenivaatteisiin, lisäravinteisiin ja broilerin rintafileisiin. Ja mitä saa vastineeksi? Kipeät lihakset ja hullun maineen.

ilme

Mutta jokin siinä meitä hulluja kiehtoo. Onko se sitten se omien rajojensa ylittäminen kerta toisensa jälkeen, se hidastakin hitaampi kehitys, vai vaan treenin jälkeinen mahtava olo? En tiedä, mutta jokin saa ainakin minut lähtemään kerta toisensa jälkeen sinne salin hämärään, liikuttelemaan niitä samoja painoja päivästä toiseen. Salille oikein kaipaa jos jostain syystä ei pariin päivään treenaamaan pääse. Ja se mauton bodiruoka, jostain ihmeen syystä sitä riisiä vaan keittää päivästä toiseen ja syö sitä parsaa mieluummin kuin pullaa. Ehkä syynä on itsepäisyys, ehkä intohimo, tai sitten vaan se hulluus. Ei sillä väliä, mutta jostain syystä rakastan tätä elämäntapaa.

maastaveto

Rakastan sitä tunnetta minkä loppuun viety kyykkysarja saa minussa aikaan, rakastan tietoa siitä että olen taas antanut kaikkeni, treenannut kovaa ja tehnyt parhaani antamatta tuumaakaan periksi. Nautin pumpin tunteesta lihaksissa, kuten myös kipeytyneistä lihaksista treenin jälkeisinä päivinä. Minä nautin terveellisestä ruokavaliosta ja sen tuomasta hyvästä ja energisestä tunteesta. Nautin tästä touhusta, mutta hullun hommaahan tämä on. On paljon järkevämpää ja hyväksyttävämpää maata sohvalla ja tuijottaa telkkaria, syödä makkaraa ja juoda olutta, kantaa rahansa viikonloppuisin baareihin ja paheksua bodareita ja fitness-harrastajia, joitten touhu on ihan hullua.

Metallisydän

15 vastausta artikkeliin “Bodilaiffi – ihan hullua touhua”

 1. Aamen =) Hulluilla on hullujen huvit 😉 Aamupala naamaan ja nosteleen samoja painoja ->

  • No onhan niitä! Jotkut harrastaa crossfittiäkin!

 2. Vaikka salilla käynkin ahkerasti, niin onhan se vähän kornia kun isot miehet tekee hauiskääntöjä ja sarjan jälkeen puuskuttaa kuin siat maratoonin jälkeen. Sarjan päälle vähän intrajuomaa ettei lihakset katoa. ;D

  • Siihen päälle vielä muutamat poseeraukset peilille ja suukko hauikselle 😉

 3. Tarvitsemme tutoriaaalin siitä miten saadaan nyt muodissa oleva ISKÄVARTALO.Pitkään on tehty töitä että oltaisiin fit ja slimmi, joka on nyt totaalisen OUT!
  voitko auttaa?

  • Tutoriaali on tulossa kunhan saan oman dad bodini kuosiin, hyvää vauhtia ollaan vatsan kanssa oikeaan suuntaan menossa 😀

 4. näin juuri! Hullulla on hullut huvit. Melkein päivittäin tätä hulluutta saa selitellä jollekin, jos viitsii. Mutta tunnetta en vaihtais pois! Mä lähden nyt kyykkäämään, kun muut nauttii auringosta ulkona tai makaa krapulassa kotona.

  • Oi, kyykkääminen ”virallisina” krapulapäivinä on parasta!

 5. Eihän tässä touhussa ole mitään järjen hiventä kun aina sinne salille raahaa ja alkaa liikuttamaan painoja ees taas uudestaan ja uudestaan. Sitten kun tätä tehnyt yhden rupeaman ja palaa pukkarille, ja miettii ’teinköhän kuitenkaan tarpeeksi? ’. Mutta on tää ihan kiva olla hullu. 😉

  • Hulluudessa on se kiva juttu että se ei juurikaan itseä haittaa. Tarpeeksi hullu ei edes tiedä olevansa hullu 😀

 6. Onneks saan virallisesti olla hullu kun kerta toisensa jälkeen alan liikuttamaan painoja 😀 ms-tauti riivaa tämän tytsyn kroppaa ja säännöllinen lihasten harjoittaminen on lähestulkoon pakollista. Viime lääkärikäynnillä sain lekurilta hämmentyneitä katseita kun pyörittelin käsiä, heiluttelin sormia eikä liikeradoissa ollut vikaa, kuitenkaan käden refleksit eivät toimineet. Kiitos säännöllisen bodaamisen olen onnistunut säästämään lihasten hermotuksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta