Kansallinen katuliitupäivä!

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa levisi kuva ilmeisesti taloyhtiön ilmoitustaululle kiinnitetystä lapusta, jossa haettiin syyllisiä karmeaan tapahtumaan, jossa oli piirrelty katuliiduilla asfalttiin. Syyllinen on löydettävä!

Katuliidulla asfalttiin

Siis onhan se nyt törkeää, piirrellä nyt asfalttiin vesiliukoisilla liiduilla kaikenlaisia iloisia ja värikkäitä kuvia! Todellista ajattelemattomuutta! Miten siinä nuttura kireällä tai lippa silmillä muita kyttäävä ainainen valittaja pystyy enää olemaan ilkeä ja äkäinen kun samalla vielä aurinko paistaa ja linnutkin laulavat. Siinähän saattaa vaikka se lasten iloisuus ja positiivisuus tarttua! Ei sellainen tule kuuloonkaan! Kaikki tuollainen iloisuus ja positiivisuus on kitkettävä mahdollisimman pian pois!

Katuliitu

Nyt nämä ärsyttävät iloiset lapsia rakastavat ja lapsenmieliset ihmiset ovat tuosta lapusta innostuneet ja päättäneet pitää lauantaina 30.5. ihan kansallisen katuliitupäivän. Silloin on tarkoitus oikein porukalla jakaa iloa ja positiivista elämänasennetta kanssaihmisille piirtelemällä mahdollisimman paljon iloisia ja värikkäitä kuvia asfalttiin! Ja jotta riemu olisi moninkertainen, katuliitupäivälle on perustettu oikein oma tapahtumansa Facebookiin, johon voi jokainen halutessaan liittyä ja jakaa omia katuliitukuviaan myös muiden kauhisteltavaksi! TÄSTÄ pääset mukaan tähän ärsyttävän positiiviseen tempaukseen!

Metallisydän aina yhtä ilkeänä ja lapsellisena tyyppinä aikoo ainakin kantaa kortensa kekoon ja piirtää asfalttiin oooiken iso sydämen. Lähde mukaan sinäkin, näytetään porukalla noille tiukkapipoisille kyylänaapureille että maailmaan mahtuu myös iloa, väriä, naurua ja katuliitua!

Katuliitupäivä

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Kansallinen katuliitupäivä!”

  1. OMG!! Miten en oo nähny tätä.. mikä ihmisiä vaivaa?!?!?! (siis niitä piirtelijöitä ;)) no ei vaiskaan, oikeasti, en voi ymmärtää miten joku voi tollasesta vetää herneen nenään. voi luoja. haluisinpa nähdä taas tämän mielensäpahoittajan ilmeen lauantaina 😀

  2. On se kyllä…. että kukkia ja aurinkoa pitkin maita kesällä….. ei kyllä…. hyh hyh…

  3. Pitääkin vinkata tästä päivästä kaverille, joka on saanut jo kahdelta mummolta moitteet kun on harjannut koiransa tien poskessa eikä ole kerännyt (?) karvoja pois. Asuu vielä aika landella, mutta eiköhän sieltä sen verran asfalttia löydy että saavat mummot alhaisen verenpaineensa normaalilukemiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta