Paska päivä

Niitä tulee jokaiselle joskus. Vituttaa, mikään ei onnistu. Jokainen asia ja jokainen naama ärsyttää. Mikä silloin auttaa? Saako vitutuksen katoamaan? Voiko päivän suuntaa kääntää?

Vaikka kuinka vituttaisi, rauta auttaa. Siihen on helppo purkaa ärsyyntyneisyyttä ja kiukkua. Parhaita ovat raskaat perusliikkeet, sellaiset joissa joutuu ihan tosissaan pusertamaan. Tarpeeksi rautaa tankoon ja kyykkäämään siis.

20150515_163032

Varmistusraudat on hyvä olla olemassa, sillä kiukkutreenissä mennään äärirajoille, tehdään vielä se yksi toisto jota ei muuten tehtäisi ja tuolloin on riski että rauta voittaa. Tärkeintä on kuitenkin laittaa hiki lentämään ja treenata täysillä, purkaa paska fiilis treenin kautta. Sarjoja ei lasketa eikä toistoja, niitä jatketaan kunnes on aika siirtyä maastavetoon.

Taas reilusti rautaa tankoon ja vetämään.

Maastaveto

Raskas ja brutaali liike jossa voima puhuu. Tässä jos missä paska fiilis kaikkoaa, kaikki murheet ovat kadonneet tangon tömähtäessä viimeisen kerran lattiaan.

20150515_165802

Nyt on aika lähteä jatkamaan päivää hyvällä fiiliksellä. Rauta sai taas nöyrtyä ja ottaa kiukun vastaan. Ja niin se tekikin, kuin taikaiskusta päivä ei vaikuta enää yhtään niin paskalta.

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Paska päivä”

 1. Moi! Täällä paska aamu, taidan sun inspiroimana lähteä salille! Sulla on kyykyissä ja maastavedossa toi vyö. Mulla tulee tosi usein alaselkä kipeex noissa liikkeissä. Mikä on sun mielipide, auttaako vyö? T. Nina

  • Lähde ihmeessä, hiukan raudan kolistelua niin päivä paranee kummasti 🙂

   Mä koen vyöstä olevan todella paljon apua varsinkin raskaimmissa sarjoissa.

  • Kiukku reenit toimii aina, blogivinkkiä ja itseäkin kiinnostaa ”välineurheilu”, eli vyöt ja remmit ja kengät ja hanskat ja mimmoset remmit ja mimmonen vyö, pidetäänkö vyötä alhalla vai ylhäällä kumpi parempi, tai sit voidaan tästä kahdestaan neuvotella friitalan testosteronikatkussa tai porihallin mavepaikalla 😀

  • Neuvotellaan ihmeessä, verrataan kokemuksia ja välineitä 🙂 Mutta silti voisin jossain vaiheessa aiheesta kirjoittaakin, hyvä idea 🙂

  • Kyllä siinä ihan erilaista buustia on kun on kiukkua mukana 🙂

 2. Kyllä ”suutu jo”-tyyliset treenit on aina sitä jotain. Itellä kävi eilen silleen, että unohin pakata kuulokkeet treenikassiin. Otin kitsaudessani kesäksi tarjousjäsenyyden eräälle paikallisista ”muotisaleista”, jossa pauhaa 24/7 joku helvetin aerobic-musiikki. Ei ees tarvinnut lämmittelyjä tehdä, kun tuskanhiet oli jo päällä ja agressiokerroin miljoonassa, elämäni parhaat kulmasoutusarjat tulikin sitten tehtyä! Toimii

  • Meillä soi paikallisradio. Laatujuttujen lisäksi aika paljon äänessä on esimerkiksi Antti Tuisku… Kyllä siinä aggrea riittää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta