Fuck fitness! Welcome fatness! – Metallisydämen vinkki tökkivään diettiin

Jokainen dieetillä ollut tietää sen tunteen kun dieettiruuat tökkii, homma ei suju eikä kiinnosta ja tekee vaan mieli roskaruokaa. Tuossa tilanteessa voi yrittää sinnitellä väkisin eteenpäin, tai sitten tehdä asialle jotain.

rh380

Mulla tuo tilanne oli käsillä tällä viikolla. Ei kiinnostanut syödä dieettisafkaa, se ei vaan uponnut. Koko ajan teki mieli roskaruokaa, koko dieetti tuntui paskalta ja teki mieli lyödä hanskat tiskiin. Tiesin että voin jatkaa sinnittelemällä, mutta paska fiilis dieettiä kohtaan tulee jatkumaan suhteellisen pitkään. Sen sijaan päätin lyödä hommalle pisteen, unohtaa fitnessin pariksi tunniksi ja heittäytyä täysillä fatnessiin. Parsakaalit lensi siis nurkkaan ja Metallisydän paineli mäkkiin. Fatness, here I come!

Voitte kuvitella että kassatytöllä meinasi mennä kassakoneen napit sekaisin kun kerroin että tekee mieli pientä naposteltavaa ja tilasin 30 juustohampurilaista. Hetken kohittyään tyttö varmisti kuulleensa oikein, kolmekymmentä? Kyllä, vahvistin tilauksen ja maksoin ostokseni, hetken kuulemma saattaa kestää…

20150518_172927

En jäänyt syömään pientä ateriaani mäkkiin, vaan hurautin kotiin ja kasasin hampurilaiset pöydälle… Melkoinen kasa niitä olikin.

20150518_174321

Noin tunnin kuluttua kasasta oli kolme hampurilaista jäljellä ja ne kippasin surutta roskiin, kaikki herkutteluhalut ja himo roskaruokaan oli taas totaalisesti tuhottu pitkäksi aikaa ja seuraavana päivänä dieetti jatkui uudella innolla. Fitness, I’m back!

No okei, en mä oikeesti syöny melkein kolmeakymmentä juustohampurilaista, mutta olisin voinu syödä…

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Fuck fitness! Welcome fatness! – Metallisydämen vinkki tökkivään diettiin”

 1. Tiedän niin tuon tunteen! Mutta.. mulla tuo vaihe fatness kesti, köh köh 6 viikkoa! 😀 Sitten alkoi tökkiä, painon pudotusta oli jäljellä enää 3 kiloa, sitten iski stoppi, kun ei vaan enää kana ja kasvikset menneet alas, niin ei.. ja sitten se lähtikin lapasesta, paino pysyi kun pysyikin siinä mihin sen olin saanut pudotettua, kauhea pelko persiissä toki oli, että saan kaikki pudotetut (huimat 5) kilot takaisin.

  Mutta, nyt taas ruodussa! Jee!! Ps. olo oli muuten ihan karsea jo tuossa loppuaikana, väsytti, vatsa niin törkeän turvoksissa, kuin olisin ollut menossa synnyttämään, siitä sitä vitsiä revittiinkin, että tyttö vai poika, kuka isä? Tyttöä toivon ja pyhähenki 😀

  • Sä et vetäny fatness-vaihdetta tarpeeks yli 🙂 Vedät kerralla niin paljon että oksu lentää, ei tee enää mieli sen jälkeen 🙂

 2. Mitä tässä nyt sitten lopulta kävi? Saa olla aika kova kaveri että mässyttäis noita burgereita kerralla yli kymmenenkin kappaletta.
  Pari ekaa maistuu taivaalliselta mutta tarpeeksi monen jälkeen alkaa parsakaalikin olemaan taas herkkua 😀

  • Mikä on totuus tarinan taustalla? Sitä emme ehkä koskaan saa tietää 😉
   En mä kyllä silti tiedä maistuuko ne pari ekaakaan ihan taivaalliselta…

 3. Niin ja kun mä en ikinä muista kirjoittaa yhteen viestiin kaikkea niin laitetaan taas uutta.

  Kiitos tuosta +15% alesta manniselle. Vasta täyttelin varastoa mutta laitoin nyt kuitenkin muutaman ZONEN tilaukseen. Eipä tarvi kesällä murehtia lisäravinteista 🙂

  • Eipä kestä 🙂 Mukavahan se on kun on hiukan varastoa 🙂

 4. Sherlokki täällä terve! Villi veikkaukseni on, että ilahdutit työpaikkasi pilttejä hampparilounaalla/päivällisellä/iltapalalla ja itse tyydyit vain haistelemaan 🙂 Kiva ois kuitenkin tietää, onko sulla jotain heikkouksia vai halusitko tällä vaan lohduttaa meitä muita, jotka oikeesti lankeaa välillä houkutuksiin..

  nimim. Ingman Rocky Road -addiktoitunut

  • Hehe 😀

   Sherlokki on hiukan oikeilla jäljillä 😉

   Mun heikkoudet on tuolla makean puolella, suurin heikkouteni on korvapuustit… 🙂

 5. Nössö! 😀 Kyllä sitä ny vaivaiset kolmekymmentä hampparia pitää pystyä syömään ilman avustajia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta