Olet itse itsesi paras piiskuri!

Se ikuinen ongelma: Mistä saada motivaatiota treenaamiseen? Kuka valvoo etten laita herkkuja suuhuni? Kuka kannustaa minua lähtemään lenkille ja salille kun ei millään jaksaisi?

Näihin kysymyksiin on vain yksi vastaus, sinä itse. Kukaan muu ei voi pakottaa sinua treenaamaan, syömään terveellisesti tai lähtemään lenkille. Sen tahdon, motivaation ja innon on tultava sinusta itsestäsi, muuten homma tulee tyssäämään ennemmin tai myöhemmin.

Kukaan muu ei ole mukana jokaisessa treenissäsi, jokaisella lenkilläsi, katsomassa mitä sieltä jääkaapista laitat suuhusi tai pysäätkö ostamaan suklaapatukan työmatkallasi. Sinä itse olet paras kannustajasi.

piiskuri

Jos haluat saada aikaan kehitystä, vaadi sitä itseltäsi. Vie itsesi rajoillesi ja niiden yli. Pakota itsesi tekemään vielä yksi toisto, hölkkäämään vielä vähän matkaa. Jätä kahvipöydässä se suklaaviineri ottamatta. Usko itseesi, kannusta itseäsi, ylitä itsesi! Ja mikä tärkeintä, älä huijaa itseäsi.

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Olet itse itsesi paras piiskuri!”

  1. Kaiken muun paskan pystyy helposti olemaan syömättä ilman mielihaluja mutta jos sattuu käymään että ateriaväli venähtää todella pitkäksi niin kummasti alkaa ajatukset lentelemään kaikessa roskahötössä.

    Muuten koskas Metallisydämmeltä tulee vertailua/kokemuksia supermass-sarjasta ja lisäravinteista joita olet aina ennen käyttänyt? Muistelisin että jossain postauksessa kerroit että kerrot myöhemmin vaihtuiko vanhakunnon aod2 afterzoneen jne..

    • Tuo Supermass Nutritionin ZONE-sarjan testaaminen oli jonkin aikaa jäissä kun olin pidemmän pätkän kipeenä. Nyt kun on taas treenin makuun päästy ja pikkuhiljaa alkaa treeni jopa kulkea, otan tuotteet uudelleen kunnon testiin. Ehkä noin kuukauden päästä on odotettavissa kunnon kattava raportti, mutta nyt jo voin sanoa että perhanan hyvältä vaikuttaa! Lisää niitä aion tilata ihan lähipäivinä 🙂

  2. Kahvipöydät on kyllä pahoja paikkoja. Niissä sijaitsee uskomaton määrä tyrkyttämistä, painostamista, syyllistämistä ja jopa mitätöimistä. Pitäis kehittää sitä nahkaa että uskaltaisi sanoa tilanteessa kuin tilanteessa, että minä nyt syön tämän omenan ja rahkan ja sillä hyvä. Mutta kun ei. Koska Kiltti tyttö syndrooma, pitää syödä se pulla ettei muille tulisi paha mieli, vaikka tietää mitä se tekee omalle ruokavaliolle ja tavotteille. Ja taas tuli laitettua muut itsensä edelle… Prkl!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta