Metallisydämen Fitness-TV!

Kuka enää jaksaa katsella telkkarista miten aina niin iloinen ja energinen Jutta kannustaa erilaisia pullukoita pudottamaan painoa joko puolison avustuksella tai ilman? No en minäkään. Siksipä päätin kehitellä ihan uusia, omaperäisiä ehdotuksia uusiksi Fitness-TV-ohjelmiksi…

samsung-tv-lcd

Fitness Brother

Nyt kun suuri suru-uutinen Big Brotherin lopettamisesta on kirinyt yli Suomen, päätti Metallisydän syöksyä apuun uuden Fitness Brother -konseptinsa kanssa. Tällä kertaa samaan taloon suljetaankin kymmenkunta fitness-intoilijaa, joille annetaan erilaisia hurjia tehtäviä joista hyvin suoriutuessaan asukkaat saavat palkaksi parsakaalia ja höyrytettyä kanaa. Jos tehtävä epäonnistuu, on tarjolla ainoastaan pizzaa ja hampurilaisia. Treenata saa ainoastaan Fitness Brotherin antaessa siihen luvan, yhdestäkin punnerruksesta ilman lupaa joutuu Fitness Brotherin puhutteluun. Muista, Fitness Brother näkee kaiken!

big brother tissit

Vain Fitness-Elämää

Muutama suomen huippukehonrakentaja ja fitness-kilpailija laitetaan samaan kartanoon viikoksi elämään ja treenaamaan yhdessä. Joka päivä eri kilpailija vetää muille päivän treenin ja illalla istutaan pöydän ääreen syömään parsakaalia ja höyrytettyä kanaa. Samalla esitetään omia versioita toisten suosituista vapaaohjelmista ja kehutaan toisten hauiksia tai pakaran kaarta. Kyyneliltäkään ei tulla näissä koskettavissa tunnelmissa välttymään.

vain elämää

Treenaa tähtien kanssa

Kymmenen Suomen eturivin julkkista lähtee innolla mukaan kisaan jossa joka viikko treenataan oman fitness- tai kehonrakennustähti-parin kanssa jotakin fitness-lajia. Sitten illan suorassa lähetyksessä esitetään yhdessä kyseisen lajin vapaaohjelma-numero. Sarjassa tullaan näkemään niin Anna Abreun huima kehonrakennus-vapaaohjelma kuin Sami Hedbergin bikinifitness-pyllistyskin. Ohjelman juontaa iki-ihana Mikko Leppilampi.

tanssii tähtien kanssa

Fitness-Posse

Tässä huippusuositussa sarjassa Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Duudsonit kiertävät Suomen kuntosaleja ja tunkevat suihkuun pahaa-aavistamattomien treenaajien kanssa. Joka jaksossa myös joku Suomen eturivin julkkis yllytetään tekemään jokin huima Crossfit temppu, kuten kippileuka, clean & jerk tai power snatch Duudsonien avustuksella. Joka jaksossa tullaan näkemään Jukan pakarat.

posse

Kuntosalit kuntoon Jyrki Sukula!

Kuppiloiden ja hotellien jälkeen joka alan monitoimimies Jyrki Sukula on päättänyt laittaa kuntoon Suomen kuntosalit. Jyrkin jäljiltä ei yhdelläkään kuntosalilla tehdä enää hauista kyykkypaikalla, painot loju pitkin lattioita tai suihkut ole epäkunnossa. Luvassa on hienoja onnistumisen hetkiä, mutta kyyneliltäkään ei vältytä Jyrkin laittaessa Suomen kuntosalit ojennukseen!

kuppilat kuntoon

Temptation Island – Fitness Edition

Temptation Island – Fitness Edition on äärimmäinen treeniohjelma, jossa treenikaveruksille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma treenisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Neljä paria treenikavereita matkustaa kolmen viikon ajaksi paratiisiin luksusolosuhteisiin treenaamaan. Siellä ei kuitenkaan treenata yhdessä, vaan toisten treenikavereiden kanssa. Tropiikin kuumankosteat treenit ja varmistetut takakyykyt heraproteiineineen panevat treenikaverit koetukselle. Kuinka monet treenikavereista palaavat Suomeen yhdessä?

Temptation Island

Siinä joitakin ehdotuksia, nyt vaan jännityksellä telkkarin ääreen odottamaan mikä ehdotuksistani toteutetaan ensimmäisenä!

Metallisydän

22 vastausta artikkeliin “Metallisydämen Fitness-TV!”

 1. Hahah ihan mahtavia !!! 😀 Treenaa tähtien kanssa vois jopa olla ihan oikee ohjelma, toivottavasti joku tuottaja nyt lukis tän ja ottais vinkkiä sun ideoista 😀

  • Ja mulle ehdottomasti sitten prosentit tuotosta! 🙂

 2. Toi Treenaa tähtien kanssa kuullostaa kyllä niin hyvältä, että voisin kyllä kattookki! Nyt äkkiä viestiä tuotantoyhtiöön ennenkuin joku nappaa sun ideat 😉

  Duudsonien Jukan pakaroissa ei kyllä ole mitään uutta, tyyppi ei varsinaisesti ole pitänyt niitä piilossa tähänkään saakka 😀

  • Sehän niissä Jukan pakaroissa hauskaa onkin, niillä on joka jaksossa näkymistakuu 😀

 3. Loistavia ehdotuksia! Mun suosikki näistä on varmaan Kuntosalit kuntoon, Jyrki Sukula.

  • Facebookin puolella ehdotettu ”Neljän fitness-tähden illallinen” ei varmaan olis myöskään huono…

  • Joo pitäs perustaa oma fitness-kanava ja kaikki nää tuotantoon saman tien! 😀

 4. Voin jo kuvitella Sukulan happaman ilmeen ku se kieli ulkona kulkee laitteesta toiseen ja toteaa kameralle että ei oo oikeen priimaa nämä vehkeet 😀

  • Niinpä. Ja sitten katotaan tilikirjoja ja todetaan että miinista tehdään… 😀

  • Joo jos mulle tarpeeksi maksetaan, saatan antaa luvan muillekin maille käyttää mun luomia konsepteja 😀

 5. Missä fitness kokkausohjelmat, mä olisin niin mukana. Master fintess cheff, fitness kokkisota, koko suomi leipoo fitnestä jne.

  • Mä aattelin jättää ne kokonaan sulle, on ehkä kuitenkin enemmän sun alaa 🙂

   Ja uskon että oot ihan samaa mieltä kun näät mitä kirveellä kokattiin 😀

  • 🙂 Alan siis kehittelemään konseptia. On se hyvä että sä keksit kirveelle töitä, myös keittiössä. Toivottavasti sivullisia uhreja ei kuitenkaan tullut.

  • Ala kehittelemään vaan 🙂 Mä voin sitten tulla johonkin jaksoon vierailijaksi kirveeni kanssa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta