Salietiketti romukoppaan!

Ootteko huomannu että kuntosaleilla on jotain ihan ihmeellisiä sääntöjä? Siis ihan oikeesti, minkä helvetin takia sellasia pitäis noudattaa ja ketä ne edes kiinnostaa?

Fuck the rules

Ai millasia? No ihan ensiksi, minkä ihmeen takia painot pitäs muka aina purkaa pois tangoista ja laitteista? Joku siihen kuitenkin menee taas kohta treenaamaan ja latoo ne painot takaisin, ihan turhaa edestakasin nostelua. Ja jos on niin saatanan heikko ettei saa otettua niitä painoja pois, kannattaa painua takasin sinne podipumppiin!

kielto

Ja entäs sitten se ettei salilla sais pitää ääntä? No jumalauta jos maasta nostetaan se 120 kiloa tai tehdään penkkienkka 80 kilolla niin kyllä siinä tekee mieli huutaa ja pitää saadakin huutaa, ei sitä joka jätkä melkein satasta penkistä nosta!

20150427_162220

Sitten joillakin saleilla on niitä idiootteja jotka treenaa kuulokkeet päässä. Se nyt on ihan helvetin typerää, oon useamman kerran joutunu kiskasemaan joltain ne luurit päästä kun mulla on ollu niille jotain asiaa. Sitten katotaan vihasena vaikka ite on oltu niin saatanan itsekkäitä ja epäsosiaalisia että kuunnellaan jotain hiton Antti Tuiskua vaikka toinen haluais jutella.

20150427_163954

Ja hei kuvitelkaa, joillakin saleilla ei saa käyttää mankkua! Siis aivan käsittämätöntä! Ei kukaan OIKEA bodari tai salitreenaaja voi treenata pöllyttämättä sitä mankkua käsiinsä, naamaansa ja nivusiinsa! Menköön saatana neidit ja muut hintit treenaamaan niille naistensaleille jos mankut häiritsee!

2015-04-27 22.28.38

Ja sitten välillä tapaa salilla niitä idiootteja jotka varaa saman laitteen monen sarjan ajaksi. Siis jos treenataan tehokkaasti, se on kaks kovaa sarjaa täysillä ja seuraavaan, ei siihen asumaan jäädä. Joskus joutuu niitä pitkätukkia komentamaan helvettiin niistä laitteista että itse pääsee treenaamaan. Pari kertaa oon joutunu potkimaan niiden hippien vesipullot toiseen päähän salia ja kertomaan että kukkakepit lentää kohta perässä jos ei tajua väistyä.

20150427_171639

Niin sitten on tietysti niitä helvetin nössyköitä jotka tulee kyselemään että voiko tehdä välissä kun mulla on giantsetit menossa. No ei helvetti voi, mähän treenaan siinä. Eikä mee kauaa kun kysellään uudelleen jo parin sarjan jälkeen, on se saatana kun ei tajuta! Painukoon vittuun siitä kyselemästä!

giantset

Meillä ei onneks oo salilla näitä ongelmia, mä kun saan treenata yleensä ihan rauhassa…

Metallisydän

27 vastausta artikkeliin “Salietiketti romukoppaan!”

  • Hah! Mä otan ne sun päästä ja heitän ikkunasta ulos! 😀

  • Ei saa kauaa, on tulossa EU-direktiivi joka kieltää mankun ja huutamisen kuntosalitreenin yhteydessä. 😉

 1. Juu toi että eihän niitä painoja tarvii pois ottaa, kun joku tekee kuitenkin kohta siinä…. olen kerran huomauttanut, olis edes jättänyt sit siihen tankoon, eikä lattialle lojumaan.

  • No niihin telineisiin niitä ei ainakaan kannata laittaa! Tulee treenistä liian helppoa jos ei tarvi keräillä niitä painoja ympäri salia… 🙂

  • En ole autisti, luulen olevani humoristi 🙂

   Toivon todella ettet joutunut oikeasti miettimään olenko tosissani 😀

 2. Yksi ylivoimaista vitutusta aiheuttava kielto, joka ilmeisesti erehdyksessä jäänyt pois listalta, on käsipainojen heittelyn kieltäminen.
  Mikään ei ole parempaa kuin tehdä 20kg käsipainoilla tiukka penkkisarja ja sen jälkee viskoa painot niin että 20m päässä kyykkypaikalla saa jengi juosta karkuun.

  • Toi on ihan totta. Mä en vaan jaksa heitellä niin isoja painoja… 😀

  • Eilen juuri eräs jannu otti painon pois telineestä ja heitti sen lattialle penkin viereen. Sanoin että ei saa kuule heitellä menee rikki… Sorry i don’t understand, käytän samaa taktiikkaa seuraavassa treenissä 🙂

  • Ehkä se oli crossfittiä, eikös siinä paiskota, hakata lekalla ja vaikka mitä? 🙂

 3. Kyllä Isotki Pojat purkaa painot pois, sillä mulla on pokkaa katsoo suoraan silmiin, hymyillä viattomasti ja pyytää nätisti. Ja se tehoo joka kerta! Sen minkä lihasmassassa häviän, sen keimailemalla voitan 😉

 4. Muuten jees, mutta magnesiumin käyttökiellolle en keksi järkeviä perusteita. Keksiikö joku?

 5. Tää oli niin päivän paras, nauroin vedet silmissä- 🙂

  Kuulokkeet päässä treenailen, huudan kun se 100kg nousee maasta ja sitten vasta huudankin jos se ei nouse!!

  Mutta magnesium, se tosiaan nyppii kun joka paikka on sitä täynnä. Itselläni kun tulee väillä allergisia oireita (nokkosrokon tyylistä) raudasta muutenkin niin magnesium ei sitä ainakaan paranna!! Ja en edes omista Six-Deuce trikoita jotka mankusta pilaantuisi. 🙂

  • Mä muuten omistan Six Deuce trikoot ja ne ei oikeesti kauheesti tykkää mankusta 😀

 6. Juuri sinunlaisien pieni munaisten sikaniskojen takia en jaksa käydä salilla. Vähän vähemmän sitä horkkaa niin ei oo hermot niin kireellä.

  • Hehe 😀

   Ja sä voisit ottaa silmän käteen, lukaista tekstin uudestaan ja miettiä onkohan se kirjoitettu tosissaan vai huumorilla 😉

 7. Hei apua, mä en kestä 😀

  Googlasin eilen salietiketillä omaan blogiin linkitettävää tekstiä, ja päädyin tähän koska oli ihan huippu! Tänään luin sitten tän vielä uudestaan, ja katoin noita kommentteja.. No sainpahan ainakin hyvät naurut näin uudenvuoden kunniaks 😀

  Toivottavasti sinä pienimunainen sikaniska-autisti jatkat samaan malliin, sun tekstit on ihan parhautta! 🙂

  Mahtavaa uutta vuotta! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta