Otteita ihan oikeesta fitnesspäiväkirjasta

Tällä kertaa Metallisydämen blogissa vierailee fiktiivinen fitness-kilpailija Pirjo-Liisa Alatuuhela, joka intoutui televisiossa pyörivän uuden Fitnesspäiväkirjat realitysarjan myötä raottamaan omaa, ihan oikeaa fitnesspäiväkirjaansa, jota Pirjo-Liisa, tutummin ”Pimpsa”, on kirjoittanut ihan fitness-uransa alusta asti.

Kurkistetaanpa millaista on ihan oikean fitness-kilpailijan arki…

2014-bikini-olympia-ashley-kaltwasser
Kuvassa oleva Bikini Olympia 2014 voittaja Ashley Kaltwasser ei liity mitenkään tähän tekstiin.

16.9.2014

Rakas päivis, tänään mä sen päätin! Mä alan bikinifitness-tähdeks! Toi Ihkuraksupoksu-Rane on kehunu mua jo monta kertaa ja sanonu että mulla on tosi hyvä pylly, iik! Siis ihan oikeesti se on kehunu mun peppua! Ja tänään mun kaveri, se Tuuti, no ei se nyt kovin hyvä kaveri oo mut eniveis, se sano et ku mä kerran käyn salillakin joka viikko ni kyl mun kannattas lähtee mukaan siihen fitnessiin! Ensin mä sanoin että en mä nyt oikeesti, mut kyl mä sit kuitenkin päätin lähtee. Siis iiiik! Tosi siistii!

-Pimpsa

 

20.9.2014

No nyt ku mä päätin lähtee sinne bikinifitnessiin, ni mä oon nyt tilannu six duussii, better bodiissii ja vähän nikee, mut ne niket vaan sen takii ku ne oli halvat. Ja sit mul on personal traineri, se on toi meidän salin Petteri, se tietää näistä jutuista tosi paljon, se on ollu kaks kertaa kattomassa fitnesskisojakin! Ja se on kyl tosi söde kun se selittää askelkyykystä XD Se teki mulle jo ruokavalion ja treeniohjelman ku mä pyysin. Ja se lupas aina tulla neuvoo mua kun mä haluun. Siis ihan oikeesti, musta tulee fitnesstähti! IIIK!!

-Pimpsa

six deuce better bodies
Kuvassa esiintyvät Six Deuce ja Better Bodies -treenivaatteet eivät liity millään tavalla tekstissä esiintyvään fiktiiviseen ”Pimpsaan” tai edes bikinifitnessiin

28.9.2014

Tää fitnessi on kyl tosi rankkaa. Siis toi Petteri, siis se mun personal trainer, sano et mun pitäs käydä tosi paljon enemmän salilla kun mä oikeesti ehdin, siis monta kertaa viikossa! Ja sit se haluu et mä aina teen sitä askelkyykkyä. Ja sitä suorinpolvinlattialtanostoa tai mitä se nyt oli ni sitä se haluu aina olla varmistamassa. Emmätajuu. Mut se sano kyl et musta tulee hyvä bikinifitnesskisaaja, pitää vaan nyt ekaks treenaa kovaa pari kuukautta ja sit voidaan alkaa kisadieetille. Se on Petskun mukaan tosi rankkaa sit. Mut hei, tää on niin mun juttu! Fit4life! XD

-Pimpsa

 

16.12.2014

Päivis! Et usko! Mun peppu on pyöristyny! Ihan selvästi! Tai sillee ihkuraksupoksu-Rane ainakin sano ku oltiin saunassa eilen ja Petsu, siis se mun personal traineri, on kans sitä mieltä, vaiks ei se siellä saunassa kyl ollu, mut se kyl tietää nää jutut. Se on mulle sanonu et joka kerta salilla askelkyykkyjä ja sit ruuaks vaan parsakaalia ja kanaa. Nii ja sit kananmunasta sitä valkosta osaa, sitäkin saa syödä mut ei sitä keltasta, se onki aika ällöö 😛 Mä en oikeestaan tykkää tosta parsasta ja mulla on koko ajan nälkä, mut Petsku (se on aika ihku!) sano et mä näytän tosi nätiltä ja voitan ihan varmasti kaikki, ni kyl mä jaksan! Ja mä nii rakastan fitnessii!!

-Pimpsa

parsakaali
Kuvassa näkyvät porkkanat eivät liity millään tavalla siihen, että parsakaali maistuu pahalle

17.12.2014

Ainii!!! Eilen unohtu kertoo et mä oon nyt ilmottautunu bikinifitnesskisoihin!!! IIIK! Ne on keväällä!

-Pimpsa

 

2.1.2015

Moikka päivis! No mulla vähän repsahti tää syöminen tossa jouluna, mut nyt mä oon taas alottanu dieetin. Mä aion olla tosi hyvässä kunnossa sitten kisassa! Mulla on jo tosi kivat kisabiksut, niissä on kaikkii blingii ja vaiks mitä! Ja me meinataan kohta alkaa Petskun kans opettelee niitä asentoja mitä siellä kisassa pitää osata. Petsku on kyl tosi kiva kun se auttaa, ja se aina kehuu mun pyllyä ja sano et se on taas pyöristyny! Iiik!

-Pimpsa

 

12.3.2015

No nyt mulla on dieetti tosi kovaa menossa, mä käyn joka aamu lenkillä ja treenaan tosi paljon! Tää fitness on kyl tosi kivaa! Ja vaiks mä syön tosi paljon parsaa joka päivä, ni mä painan vieläkin yli 70 kiloa! Mut Petsku sano et se ei haittaa, mä näytän tosi södeltä niissä kisabikineissä.

-Pimpsa

bikiniperuna
Kuvan peruna ei liity asiaan millään tavalla, se on vaan hassusti kuorittu

18.4.2015

Noni, tänään oli ne kisat. Ne tuomarit ei tykänny musta, varmaan jotain henkilökohtasta. Sellasia ihmeen kyyliä ne oliki, varmaan vaan kateellisia mulle. En mä siis voittanu tai mitään, mut Petsku sano et mä olin silti paras. Ni ja ihkuraksupoksu-Ranekin oli kattomassa ja sano et ne muut oli ihan liian laihoja ja lihaksikkaita ja mun olis pitäny voittaa, mä pyllistin sen mielestä tosi hyvin.

Mut hei, nyt mä oon oikee fitness-tähti ku oon ollu kisassaki, nyt mä varmaan pääsen viimeinki sinne bigbratheriin ku oon fitness-Pimpsa! Tai lähtisköhän toi ihkuraksupoksu-Rane mun kanssa tempteissön ailandiin…

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Otteita ihan oikeesta fitnesspäiväkirjasta”

  1. Hahaha tää oli ihan loistava 😀 Ehkä joskus vuosia sitten on valitettavasti jotain samoja piirteitä ollut :’D

  2. Siis mä en kestä!!!!! *HUUTONAURUA* :DDDDDD Aivan loistava tapa herätä kun kaveri heti aamulla linkkasi tämän tekstin mulle.

  3. Vitsi mikä asenne Pimpsalla, häntä ei ees harmittanut että ei voittanut pussillista heraa!! 😉

  4. Ei Pimpsaa isommin harmittanut, Pimpsa suuntasi heti katseensa tulevaisuuteen kohti uusia haasteita… ehkä saamme joskus tulevaisuudessa lukea lisää Pimpsan edesottamuksista…

  5. Nyt osu ja uppos tämä setti, hemmetin hyvää läppää. Yankeesin ylisuuret lippikset päässä poseeraus peilille peace/victory merkki ojossa puuttui tekstistä, sitä meinaan pitää harjoitella joka treenin jälkeen bestiksen kanssa. Sitten vielä kehua maasta taivaaseen kuinka kovaa nyt treenataan kohti kisoja. Loistavaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta