Eräänä kauniina päivänä……

Tässä jokin aika sitten meni yhtenä päivänä kaikki putkeen, siis paremmin ei olisi voinut mennä. Noustessani virkeänä sängystä aamuvarhaisella, paistoi jo aurinko ja linnut lauloi puiden vihertävillä oksilla. Tallustellessani keittiöön vilkaisin peiliin, vatsamakkarani näyttivät pienentyneen ja vatsalihakset piirtyivät selvästi esiin aamuaurinkon paisteessa, ihan kuin hauikseenkin olisi tullut sentti tai kaksi lisää…

bulk-dirt

Keittiössä minua odotti valmis aamupala ja jääkylmä lasillinen Pepsi Maxia, päivä oli siis lähtenyt käyntiin paremmin kuin koskaan.

Vilkaisin sähköpostini kuten tapanani aamuisin on ja löysinkin mailin jossa pomoni kertoi huomanneensa virheen työvuorolistoissa, olin tehnyt huomaamattani liikaa töitä. Nyt virhe pitäisi korjata ja minun pitäisi pitää viikon verran vapaata. Ehdin jo riemastua asiasta ja sen luomista mahdollisuuksista vaikka lähteä perheen kanssa jonnekin reissuun, mutta sitten muistin tyhjyyttään ammottavan pankkitilini. Juuri samaan aikaan rakas avopuolisoni riensi luokseni iloiten, hän oli raaputtanut eilen ostamansa Ässä-arvan ja voittanut 100 000 euroa! Voisimme lähteä matkalle vaikka heti!

arpavoitto

Matkalaukut olikin pakattu ennen kuin huomasinkaan ja olimme jo matkalla lentokentälle. Saimme hankittua peruutuspaikat lennolta Washingtoniin, mutta ikäväksemme, tai onneksemme, lentokoneessa havaittiin edellisen matkustajan kaataneen penkille kahvinsa ja meidät jouduttiin siirtämään ykkösluokkaan. En ollut koskaan ennen lentänyt ykkösluokassa, joten nautin täysin siemauksin kuninkaallisesta kohtelusta koko matkan. Lentomatka ei olekaan koskaan mennyt niin nopeasti…

ensimmainen luokka

Perillä Washingtonissa pyysimme taksikuskia viemään meidät jollekin hienolle hotellille. Matkalla pysähtyessämme liikennevaloihin, taksiin syöksyi aseistettu mies panttivangin kanssa vaatien taksikuskia lähtemään välitömästi liikkeelle. En jäänyt odottelemaan, vaan löin kämmensyrjälyönnillä asemiestä kaulaan oikealle puolelle lamauttaen hänen asekätensä ja kaapaten samalla aseen häneltä. Muuta ei tarvittu ja sainkin vangittua hänet ja pelastettua panttivangin melko helposti. Poliisin saavuttua paikalle, paljastui panttivanki Barac Obaman salatuksi tyttäreksi.

malia-obama-600

Sain urheudestani mitalin itseltään Yhdysvaltain presidentiltä ja ikuisen Yhdysvaltain kunniakansalaisen passin. Lisäksi minua pyydettiin liittymään CIA:han, Kieltäydyin kunniasta, onhan minulla blogi kirjoitettavana.

Sitten heräsin ja päästin koiran ulos.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Eräänä kauniina päivänä……”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta