Pari treeniä takana, miltä tuntuu?

No kipeältä! Tiistaina treenasin rintalihakset ja olkapäät. Tarkoitus oli ottaa aika kevyesti ja pumppaillen, mutta eihän sitä malttanut sarjoja kesken jättää… Vaikka pienehköillä painoilla pumppailinkin, meni treeni perille, ainakin siitä päätellen että rintalihakset ovat tällä hetkellä kosketusarat ja olkapäitä särki edellisyönä sen verran reilusti, että nousin yöllä ottamaan buranaa saadakseni nukuttua…

olat

Toissapäivänä oli käsien, eli hauiksen ja ojentajan vuoro. Ja sama juttu, en vaan osaa treenata kevyesti, jättäen sarjat kesken. Hampaat irvessä en vääntänyt väkisin viimeisiä toistoja, mutta melko loppuun vein sarjat kuitenkin. Ja sen kyllä huomaa, käsiä ei saa koukkuun, eikä oikein suoriksikaan. Ja jos joku erehtyy ottamaan olkavarresta kiinni, melkein älähdän kivusta…

hauis

Paras on kuitenkin vielä edessä, jalkatreenin vuoro on viikonloppuna…

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Pari treeniä takana, miltä tuntuu?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta