Valinta on tehty!

Aiemmin kirjoittelin miten etsiskelin uutta tablet-tietokonetta entisen Tab 3:n tilalle. Pohdiskeltuani eri vaihtoehtojen, niiden hyvien ja huonojen puolien välillä sekä kierresltyäni riesaksi asti eri liikkeissä käpälöimässä erilaisia tabletteja, päädyin valitsemaan Samsung Galaxy Note PRO:n 12,2 tuumaisena.

Samsung Galaxy NotePRO (6)

Valintaan vaikutti paitsi tehokkuus ja sujuvuus käytössä, erityisesti näyttävä koko ja käsituntuma. Aiempaan 7-tuumaiseen Tab 3:een verrattuna 12,2 tuumainen Note PRO vaikutti kädessä pidettävältä taulutelkkarilta.

Samsung Galaxy NotePRO (1)

Koostaan huolimatta NotePRO:ta on kätevä käyttää, se ei ole liian raskas eikä kömpelö, vaan oikeasti riittävän suuri jotta sillä pystyy oikeasti työskentelemään (tai surffaamaan netissä) tihrustamatta ja hermoja menettämättä. NotePRO:n suuri näyttä mahdollistaa monen selain-ikkunan pitämisen auki yhtä aikaa. Samalla kun taustalla pyörii suosikkibiisi Youtubesta, voi selailla yhtäaikaa facebookia ja vaikka etsiä jotain oikeasti hyödyllistä Googlella… Ja tabletin tehoista ja 4G-liittymästä johtuen kaikki tämä pyörii täysin tökkimättä.

Samsung Galaxy NotePRO (2)

Oman ulottuvuuden työskentelyyn (ja itsensä huvittamiseen) tuo S-pen. Kun sieltä netistä on löydetty jotain oikeasti tärkeää, voi S-pen:llä tehdä lukiessa muistiinpanoja, napata talteen tärkeitä otteita tekstistä tai vaikka avata jonkin uuden ohjelman pikkuikkunaan.

Samsung Galaxy NotePRO (3)

Samsung Galaxy NotePRO (4)

Ja mikä parasta, Facebookin selaamisen ja päivittämisen, upean kokoisten Instagram-kuvien, helposti luettavien PDF:ien ja vaikka minkä muun lisäksi 12,2 tuumaiselta näytöltä on nautinto katsella musiikkivideoita tai vaikkapa elokuvia.

Samsung Galaxy NotePRO (5)

Kyllä, olen äärimmäisen tyytyväinen hankintaani jo nyt, vaikka en osaa hyödyntää edes puolia laitteen ominaisuuksista. Nyt pitäisi vielä löytää jostain alkuperäinen Samsungin suojakotelo, ei tunnu olevan ihan joka kaupassa…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta