Fast 7

Juu ei, kyseessä ei ole mikään seitsemän päivän pikadieetti, vaan uusin Fast & Furious -elokuva jonka kävin katsomassa.

fast & furious

Odotukset elokuvaa kohtaan eivät olleet erikoiset, odotin sen olevan takuuvarmaa, taattua Fast & Furious -hurjastelua ja toimintaa, ja sitähän se olikin, mutta myös jotain muuta.

Jo lähtökohdat elokuvaan olivat erilaiset kuin aiempiin osiin, olihan toinen sen päätähdistä, Paul Walker kuollut ennen elokuvan valmistumista. Selittämättömällä tavalla haikea fiilis siis oli leffan alkaessa, olihan tämä tietynlaisen aikakauden loppu. Alkaessaan leffa kuitenkin tempaisi mukaansa ja haikeus unohtui jonnekin savuavien renkaiden, vauhdikkaan toiminnan ja testosteronin sävyttämän machoilun sekaan.

Furious_7_poster

Kyseessä oli Fast & Furious -sarjan seitsemäs osa. Tykkään siitä, miten aiemmin erillinen (ja selkeästi sarjan heikoin) kolmas osa, Tokio Drift on liitetty mukaan muuhun elokuvasarjaan viitteillä siellä täällä. Myös tällä kertaa kolmos-osan yhteys muuhun elokuvasarjaan sai vahvistusta.

Tokyo drift

Mukana leffassa oli tuttu jengi Vin Dieselin ja Paul Walkerin johdolla, parissa edellisessä sarjan osassa mukana olleen Dwayne Johnsonin rooli oli tällä kertaa valitettavan pieni, joskin sitäkin tuhovoimaisempi. The Rockin äijäilyä olisi mielellään katsellut enemmänkin.

the-rock-furious-7-spot-125390

Onneksi the Rockin jättämää koloa mulkoilun saralla oli paikkaamassa pääpahiksen roolissa Jason Statham, joka hoiteli homman takuuvarmalla tyylillään, niin hyvässä kuin pahassakin. Statham  oli kuin kotonaan kostoa hakevana tappokoneena.

Fast_Furious_7

Elokuva oli kaikin puolin viihdyttävää – ja takuuvarmaa – Fast & Furious toimintaa. Paljon kaahailua, tappelua, machoilua ja actionia. Elokuvan loppu oli kuitenkin jotain ihan muuta. En olisi koskaan uskonut poistuvani elokuvateatterista kyyneleet silmissä Fast & Furious -elokuvan jälkeen, mutta niin vain kävi. Rest In Peace Paul Walker.

paul-walker-fast-furious-467

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Fast 7”

  1. Moro!

    Sä kun olet tuollainen muotitaituri niin kerroppas mistä olet noi mahtavan punaiset housut ostanu? Samanlaisia ettiny koko kevään, mutta kaikki mallit on vaan ollu jotain slim-fittejä:(

    • Nuo on Jack & Jonesin Dale Twisted -farkut. Mulla on niitä nuo punaiset, mustat, vihreät, chakin väriset, harmaat ja kahdet eri siniset… Mahtavia housuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta