Metallisydän CBB-kisalavalle!

Siitä on huhuttu, siitä on kyselty, mutta tähän asti olen pitänyt asiasta hyvin matalaa profiilia ja kieltänyt kaikkien kisasuunnitelmien olemassaolon. Nyt se on kuitenkin aika julkistaa, Metallisydän on vihdoin päättänyt vetää uikkarit jalkaan ja nousta syksyllä CBB-kisalavalle!

311631_4063690523513_2114982413_n

Treenikuviot on laitettu uusiksi, sisältäen lähinnä uusimman trendin mukaista crossfit-tyyppistä toiminnallista harjoittelua. Ruokavalio on viilattu asiantuntijoiden avulla viimeistä piirtoa myöten valmiiksi ja itse kisadieetti alkaa tänään. Ruokavalio koostuukin pääasiassa sillistä ja kuumasta kuravedestä ; )

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Metallisydän CBB-kisalavalle!”

    • Hehehee 😀 No sitähän se, aprillia 🙂

    • Tottakai ja crossfitin maailmancupiin 😀

    • Joo sattumalta oli aika samanlaiset suunnitelmat ja vielä samana päivänä… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta