Kaksi laatusettiä lisäravinteita treenin ympärille

Lisaravinteet

Se on sellainen homma että ne ajat on kaukana takana kun lisäravinteina käytettiin pelkästään soijaproteiinia ja joskus ja jouluna hiukan kreatiinia. Luojan kiitos, sillä soija on karmeaa kuraa, maistuu karmealle ja haisee kaikkein karmeimmalle. Lisäravinteet on kehittyneet huimasti ja nykypäivänä ne kuuluvat oleellisena osana tavoitteelliseen treenaamiseen.

Toki on niitäkin joiden mielestä lisäravinteet ovat turhaa vouhotusta ja peruna ja lauantaimakkara treenin jälkeen ajaa varmasti saman asian. Paskapuhetta. Samojen tyypien mielestä euro on edelleen kuusi markkaa ja kaikki oli Kekkosen aikaan paremmin. Lisäravinteilla terveellisen ja monipuolisen ruokavalion lisänä on todistetusti suuri vaikutus kehitykseen ja palautumiseen. Tärkeimpiä lisäravinteet ovatkin käytettyinä juuri treenin ympärillä.

Itse olen käyttänyt lisäravinteita yli kymmenen vuotta, josta viimeiset viisi vuotta olen luottanut Mannisen lisäravinteiden laatuun. Oma treeninympärys-settini on koostunut treenilaturi MANIA!:sta, treenin aikana nauttimastani EAA+ aminohapposekoituksesta ja ylivoimaisesta suosikistani Anabolic Overdrive 2 palkkarista, jonka makua ei voi kuvailla, se pitää kokea.

Treenilaturi MANIA!
Treenilaturi MANIA!
EAA+
Aminohapposekoitus EAA+ jossa on mukana myös sitrulliinimalaattia
Anabolic Overdrive 2
Markkinoiden herkullisin palkkari, Anabolic Overdrive 2

Nyt olen kuitenkin vaikean valinnan edessä… Viime syksynä lanseerattiin suomalaisen body-ikonin, elävän legendan, Marko Savolaisen oma Supermass Nutrition lisäravinnesarja jonka ZONE-lisäravinteet on kehitetty nimenomaan treenin ympärillä käytettäviksi, Markon tinkimättömällä tyylillä laatu ja sisältö on huippuluokkaa, mistään ei ole tingitty. Marko lupaa että näistä tuotteista löytyy kaikki mitä voi toivoa, ja vielä vähän lisää.

Päätin antaa ZONE-sarjalle mahdollisuuden syrjäyttää, tai ainakin tulla vanhojen suosikkieni rinnalle ja tilasin testattavaksi purkin kutakin ZONE-sarjan tuotetta, treenilaturi PREZONEA, treenin aikana nautittavaa INTRAZONEA ja palautumisjuoma AFTERZONEA.

PREZONE
Treenilaturi PREZONE
Treenin aikana nautittava INTRAZONE
Treenin aikana nautittava INTRAZONE
Palautusjuoma AFTERZONE
Palautusjuoma AFTERZONE

PREZONEA olen jo aiemminkin testannut, muut ZONE-sarjan tuotteet ovat minulle uusia tuttavuuksia. Nyt lähtee koko setti testiin ja raporttia siitä, miten ZONE-sarja potkii, seuraa kunhan saan vittumaisen niskajumituksen avattua ja pääsen kunnon koviin treeneihin taas käsiksi. Viime aikoina kun ”lisäravinteina” on toiminut tämä setti yhdessä ja erikseen…

medicine

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Kaksi laatusettiä lisäravinteita treenin ympärille”

  • Kiitos palautteestasi, kirjaamme sen ylös ja pyrimme muuttamaan toimintaamme enemmän sikamaiseen suuntaan. Onhan se nyt noloa joutua verratuksi pikkuiseen possuun, kyllä se kunnon sika olla pitää.

 1. Oletpa totaalisesti markkinoinnin uhri tai saat jotakin hyötyä mainostamalla. Supermassa jos paskantais tuommoseen kauniiseen purkkiin ja alkais myymään niin porukka kyllä ostais. Moni varmaan sais supermassan paskasta hyviä tuloksia salilla ja treeni kulkis.

  • Ootkos kokeillut noita tuotteita vai soitatko suutasi lämpimiksesi?

   Jos olet yhtään blogiani seurannut, tiedät että olen käyttänyt ja kokeillut paljon eri lisäravinteita vuosien varrella. Monenlaista on tullut testattua ja osa on ollut melkoista kuraa, tuttuja on niin maustamaton hera kuin soijaproteiinikin kuin myös eri valmistajien ”perusherat” myös maustettuina puhumattakaan monenlaisista erikoistuotteista kuten treenilatureista joita olen testannut vuosien varrella kymmeniä. Muutama vuosi sitten kokeilin Mannisen lisäravinteita ja huomasin selkeän eron aiemmin käyttämiini, esimerkiksi herkkä vatsani ei oireillut enää ollenkaan entiseen malliin kun vaihdoin lisäproteiinin laadukkaampaan. Sen jälkeen en ole käyttänyt muita kuin Mannisen lisäravinteita, ihan vaan koska koen ne huomattavasti laadukkaammiksi kuin monet kilpailijansa. Ja jos itsekin hieman tutustuisit lisäravinteisiin, näkisit kyllä jo etiketin sisältöluettelosta selkeän eron esimerkiksi SUPERMASS Nutritionin lisäravinteiden ja Prisman hyllyssä myytävien jauhojen välillä.

   Sitäpaitsi mielestäni lisäravinteista kirjoittaminen on oleellinen osa treenaamiseen painottuvaa blogia. Ja mistäpä muista lisäravinteista kirjoittaisin kuin niistä joita itse käytän? Edelleen tänäkin päivänä valitettavan suurin osa tavistreenaajista ostaa proteiinijauhonsa Prismasta ja maksaa niistä laatuun nähden ihan törkeää ylihintaa, ihan vaan tietämättömyyttään. Jos samalla hinnalla saa huomattavasti laadukkaampia tuotteita, on minulla mielestäni jopa velvollisuus kertoa siitä lukijoilleni.

   On valitettavaa jos tämä ahdistaa sinua henkilökohtaisesti.

 2. lihaa sinuun ei oo hirveesti tarttunut vaikka käytät parhaita lisäravinteita?

  • Niin, mieti miltä näyttäs ilman lisäravinteita! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta