Miksi en kelpaa?

Metallisydämen blogi on ollut pystyssä kohta kuusi vuotta. Tuona aikana on tullut kirjoitettua teksti jos toinenkin. Aihealueet ovat vaihdelleet vauvan vaipan vaihtamisesta maastavetoon ja superfoodsmoothiesta crossfittaajille vittuiluun. Suurin osa teksteistä on ollut suhteellisen asiallisia ja huumorin täytteisiä mutta joukkoon on mahtunut paljon myös suoria sanoja aiheesta kuin aiheesta, välillä jopa provokaatiota. Mikään aihealue ei ole minulle pyhä ja jokaisen tekstin olen sylkenyt syvältä sieluni syövereistä näppäimistölle ja siitä lukijoiden verkkokalvoille sydänverellä, itseäni säästelemättä. Silti mikään ei riitä. Metallisydän ei kelpaa vauvafoorumille.

20150309_224228

Vaikka yritän kaikin keinoin olla vakavasti otettava fitness-bloggari, tuo viimeinen silaus puuttuu. Blogin lukijamäärät kasvavat tasaista tahtia, muutama tekstini on uutisoitu isommissa medioissa ja onpahan erääseen tekstiini viitattu epäsuorasti ihan itsessään Iltalehdessä asti. Silti oma haukkumaketju suomi24:llä tai vauvafoorumilla loistaa poissaolollaan.

radiocity-1024x465

Muiden fitness-bloggareiden kustannuksella tehdään pilaa ja heille ilkeillään netin eri keskustelufoorumeilla. Karikatyyreja heidän blogeistaan löytyy useita kuin myös haukkumaketjuja joissa ruoditaan avioeroja ja levitellään perättömiä juoruja nenäleikkauksista ja pakaraimplanteista. EIKÖ MUKA MINUN PERSEENI NÄYTÄ SILTÄ ETTÄ SIIHEN OLISI LAITETTU BOTOXIA?!?

belfie

Miksi minua dissataan? Mitä tässä maassa oikein pitää tehdä päästäkseen vauvafoorumille?!?

.

Pistetäänpä pystyyn aiheeseen sopiva kilpailu. Nyt on aika kiusata Metallisydäntä. Anna negatiivista palautetta, vittuile, ilkeile, mitä vaan mieleesi juolahtaa. Kahdelle parhaalle kiusaajalle lähtee palkinnoksi Gilletten uutuuspartahöylä Gillette Fusion ProGlide FlexBall sekä purkillinen uutuus Gillette Fusion ProGlide Sensitive ajogeeliä.

Gillette tuo markkinoille uuden partahöylän, jonka vallankumouksellinen tekniikka ulottuu vaikeimminkin saavutettaviin partakarvoihin ilman, että miehen täytyy väännellä kasvojaan mitä kummallisimpiin asentoihin ja ilmeisiin. Uusi Fusion ProGlide ja sen kasvonpiirteitä mukaileva FlexBallTM-tekniikka säilyttävät jatkuvan kontaktin ihoon tavoittaen jokaisen partakarvan.

Gillette

Ja kyllä naisetkin voi osallistua, mä tiedän että monella tätä lukevalla naisella on niin kovat testotasot että partaa pukkaa enemmän kuin keskivertomiehellä, joten osallistumaan vaan! Ja jos ei parta kasva niin voi tolla muitakin kehon karvoja ajella, ei se FlexBall sielläkään haitaksi ole!

Viikko on aikaa vittuilla, valitsen kaksi parasta vittuilijaa maanantaina 16.3.

Metallisydän

35 vastausta artikkeliin “Miksi en kelpaa?”

 1. No tällä kirjotuksella olis jo korkea aika päästä vauvapalstoille! Peukut nyt vaan pystyyn 😉 !

 2. Paska teksti. Sä et vaan ole varteenotettava kiusattava. Sulla ei oo tarpeeks tukkaa siihen!! Terv. Anonyymi lukija

 3. Miksi sä et kelpaa vauvafoorumeille? Yleensä vauvafoorumeilla äidit, ja sellaiseksi haluavat, etsivät toisistaan vertaistukea. Nimensä vastaisesti vauvat eivät niinkään. Isät istuvat vertaisfoorumiin kovin huonosti kahdesta syystä. Jotka perustelen erittäin tieteellisillä artikkeleilla;

  A. Isät ja vauvat ovat enemmän samankaltaisia kuin isät ja äidit. Perusteluna tietysti artikkeli ”Näissä asioissa miehesi muistuttaa vauvaa”
  http://www.vau.fi/Perhe/Huvitukset/naissa-asioissa-miehesi-muistuttaa-vauvaa–6-hauskaa-seikkaa/

  B. Väsyneet äidit eivät kaipaa vertaistukea hyvin nukkuneilta isi-ihmisiltä. Eikä huonosti nukkuneilta isi-ihmisitä, jotka testosteroni-höyryissään jaksavat ja ovat nousseen testopitoisuuksiensa myötä huomattavasti vähemmän stressaantuneita. Eivätkä silti ymmärrä päästää äitiä kauneusunille. http://www.huonoaiti.fi/nainen-sekoaa-huonosti-nukutuista-oista/

  • Taitaa vauva-palstalla olla enää hyvin vähäisesti tekemistä vauvojen ja vertaistuen kanssa, jos kaikki bloggareiden haukkumaketjutkin löytyvät sieltä.:)
   Mutta aloittajalle sanoisin, että oot liian mukava. Mutta esimerkiksi käyttäytymällä kuin Tauski saattaisi vauva-palstaltakin herua huomiota;D

 4. Mäkään en kelpaa, tai noh en oo itseäni sieltä etsinyt. Tosin lukijoita on kourallinen, että sekin saattaa vaikuttaa asiaan 🙂
  Ei sua pysty haukkumaan, eikö ne tekstit mene yleensä että mikä sekin luulee olevansa? Sun pitäs kehua enemmän itseäsi, vaikkei olisi mitään kehuttavaa. Oot vaan niin ärsyttävän mukava, että ethän sä sinne vauva foorumille ikinä pääse 🙂

 5. Mun halvaantunu serkukki nostaa enemmä penkistä kuin sä. Saatanan munapää kalju saa sut näyttää strutsinmunalt,”irokeesi” näyttää vessaharjalt jote tulin siihe tuloksee et sust ei saa komeet mitenkää. Ja sua ei ees hyväksytä nii turhan sivun aiheesks ku vauvafoorumi/suomi24. Mieti vähä,säälittävää. Kyl niis jaksetaa haukkuu jotai naapurin reinon eripari sukkii mut ei tollast luuserii.

 6. Sä oot vaan niin paska jätkä.

  PS. Just tänä aamuna kirosin omia viiksiä ja piti vähän lyhentää niitä 😀

 7. Piti ihan vaihtaa kännykällä selailu läppärille, kun en jaksaisi kännykällä kirjottaa niin pitää palautetta mitä nyt tulee.

  Oon nyt useamman vuoden lukenut blogiasi ja nyt kommentoin ensimmäisen kerran, kun siihen on nyt mahdollisuus. Ensinnäkin, millä vitun meriiteillä kutsut itseäsi bodariksi? Sun hauikset, reidet, rinta ja koko fysiikka on täyttä paskaa, että mun sisällä kiehahtaa kun viitsit mainita itsesi ja bodarin samassa lauseessa. Olet täysin perus hintelä salijamppa, joita löytyy tusinasta kolmetoista.

  Sitten hiukset. Voisitko nyt jumalauta kasvattaa itselles vähän tukkaa? Vituttaa katsella sun treenivideoita, kun kallosi epämuodostuvat korostuvat kirkkaiden salispottien alla ja kaljusi loistaa kuin keskipäivän aurinko. Partaa sulla kasvaa taas niin olemattomasti, että ihmettelen suuresti miksi Gilette sponsoroi sua. Tuollaisen ”pehkon” hoitelisi hyvin X-tran höylilläkin.

  Sponsoroinnista päästäänkin luonnollisesti tämän blogin kaupallisuuteen. Koko saatanan oikea sivupalkki on niin täynnä mainosbannereita, että en tiedä tänne sivulle tullessani, tulinko katselemaan pelkkiä mainoksia vai lukemaan ”bodarin” blogia. Nyt kun pamahdin sivuille, niin yläpalkissa oli mainos ”Voita liput formulakisoihin”. Saatteko te tällasella paskanjauhannalla nykyisin muka lippuja jo F1-kisoihin?

  Toivon todellakin, että saat omat sivut suomi24 ja vauva.fi foorumeille, jotta me anonyymit kirjoittelijat voidaan syödä sut henkisesti loppuun kirjoittelemalla sinusta totuuksia ja juoruamalla yksityisasioista.

  Alkoi taas vituttamaan niin paljon, että aion jatkossakin jatkaa blogisi lukemista.

  p.s. Sulla on väärät treenimetodit

 8. Vittuilu on mun toinen nimi ja sarkasmi kolmas nimi. Olen äärettömän hyvä vittuilemaan jopa niin, että kohde ei sitä edes ymmärrä, mutta.
  Sulle on äärettömän hankala vittulla. Sun kirjoituksen ovat hyviä, hyvällä maulla kirjoitettuja ja olen lähes kaikista asioista sun kanssa samaa mieltä:D.
  Jatka samaan malliin, niin et ikinä saa kaipaamaas huomioo, heheh

 9. Eiköhän tuo bannerin yläpuolella kirkuva Canesten mainos kerro kaiken. Naiset eivät uskalla edes avata blogiasi, sillä hiivanhan täältä vain saa…

 10. Porilainen Ässä-fani vinkuu taas. Huoh! Eihän sua edes viitsi haukkua, kun Ässäläisyys ja hitsipuikot on jo itsessään niin kova rangaistus ”ihmiselle”, että melkeimpä sääliksi käy. Tollaselle kynäniskalle sopisi kettupaita päälle ja Pilateskortti taskuun.

 11. Mä voin kertoa sulle miksi vauvapalstalla ei sun blogia noteerata; Se johtuu siitä, että olet tuollainen vässykkä harmaavarpunen, joka hakee blogiinsa sisältöä mukahauskoilla vitseillä crossfittaajista ja fitnesspyllybloggareista peittääkseen sen, ettei ole omaa persoonaa ja näkemystä tai joo, onhan sulla, koska myös maantienharmaa on väri.

  Sun blogissas silloin tällöin esittelet ”omia” treenisarjoja, jotka kuka tahansa voi käydä katsomassa Utin blogin arkistosta marraskuulta 2013, parempien kuvien kanssa. Kehotat tekemään toistoja tuplat siihen nähden mitä itse pystyt, mutta onneksi kuviin voi aina lisätä tankoon vähän rautaa, ja sit ottaa videota siitä ykkösmaksimista ”treenin viimeisenä toistona”.

  Suhtaudut muka alentuvasti blogimainontaan, ja sitten tuleekin postaus, jossa oot tehnyt sen ja sen pirkko pirtelöhirmun kirjasta (kuva) tosimahtavan smoothien (kuva), johon oot lisännyt lisäravinteita niistä sun seittämästätoista blogiyhteistyön kautta saadusta purkista ja purnukasta (kuva), joiden sisäpinnalla kasvaa hometäpliä (yllättäen ei kuvaa) kun niihin ei oo kosketukkaan puoleentoista vuoteen. Ehkä siis parempi, ainakin sulle, että salamavalon välähdyksen jälkeen se smoothie menee suoraan viemäriin (kamera on tässä vaiheessa jo visusti pöytälaatikossa).

  Ja ai niin, tietty jokaviikkoinen six deuce-kamppis, jossa oot laittanut päälles joko naisten malliston paidan, tai sitten s-kokoisen miesten pusakan, ja jos tarkkaan katsoo, niin selässä näkyy nuppineuloilla kiristetty kangas, että vaate saadan suht vartalonmyötäiseksi. Ja jostain kumman syystä nuo kuvat on aina otettu treenin jälkeen siten, että edes vähän pullottais sieltä lycran alta pumpissa oleva patti. Toinen vaihtoehto on, että oot saanut maaniteltua salilta, sinne kerran viikossa eksyessäsi, mukaan jonkun salisussun kokeilemaan vaatteita, ja hänet sitten esittelet hemaisevana vaimonasi. Todellisuudessa sussu etsii peuransilmillään pakoreittiä, ja se väkinäinen hymy – se tulee niistä sun jutuista…

  Onneksi kohta onkin aika kirjoittaa treenaamisen fysiologisista vaikutuksista, jolloin blogitekstisi ajettaessa läpi plagiointikoneen tulis 100 % vaste Hulmin kansantajuisesta ”Reenaaminen tositoopeille”-teoksesta, ellei tekstisi jokaisessa vierasperäisessä termissä olisi ainakin yksi kirjoitusvirhe. Mutta joo, kyllähän sun elämässä muutakin tapahtuu, postailet kuvia vauvasta, ja hehkutat sitä vauva-ajan onnea, vaikka tosielämässä lähipiiris odottaa sun fysiikassa valtavaa kehitysharppausta, kun sen jälkeen kun tyär tuli kotiin, oot alkanutkin treenaamaan kaksi kertaa päivässä. Todellisuudessa sut on nähty läheisen Essonbaarin nurkkapöydästä torkkumasta snickers valuen suupielestä. Blogisi varmasti työllistää sinua jatkossakin, ja avaa sulle pt-projekteja, kun esittelet Matin superhaastetta omana tuotoksenasi. Zoomaamalla kuvia asiakkaan treeneistä ja ”tuloksista” huomaa, että tausta on mutkalla kuin skolioosi takakyykyssä, kun sitä tulosta on tiristetty auttavissa photoshoptaidoillasi.

  Joten jatka vaan samaan malliin, ja jos joskus päiväunet venähtää siten, ettei uuden blogipostauksen kirjoittamiseen oikein jää aikaa, niin kopioi vaan puolen vuoden takaa vanha teksti ja muokkaile vähän kuviin kyhmyä käsivarteen, niin täydestä menee, eikä kukaan huomaa mitään.

 12. Kyllä sinun blogissa muutama asia vituttaa. Olen huomannut, että viime vuosina kirjoituksesi on alkanut koskemaan enemmän ja enemmän akkojen juttuja. Olet varmaan huomannut, että ämmien osuus lukijoistasi on kasvanut, joten siksi näitä ”kolmen liikkeen pakaratreeni” kirjoituksia näkee enemmän ja enemmän. Kunnon läpinäkyvää huomiohuoraamista.
  Mainitsit noista sinun ”hittikirjoituksista”. Kaikki vähänkään järkeä omaavat ovat huomanneet, että yrität toistaa säännöllisin väliajoin menestystäsi kirjoittamalla samankaltaisia, muka hauskoja postauksia. Jokainen täysjärkinen näkee myös tuon läpi.
  Myös tuo mainostaminen vituttaa. Huomaa miten sinun on vaikea keksiä oikeata kirjoitettavaa. Voin kuvitella miten yksinkertainen naamasi vääntyy hymyyn, kun muutaman ”peppu pyöreäksi” kirjoituksen jälkeen pääset taas copy-pastettamaan mainospostauksiasi. Sitten olet vielä niin vitun tyhmä, että et ota rahaa tuosta. Mies on kuin Kummelista, ostaa omalla rahalla mainostarroja ralliauton kylkeen.
  Jo aiemmin huvitusta herätti kritisointisi niitä kohtaan, jotka laittavat berberikuviaan nettiin. Ja samaan aikaan mies itse postaa vaimostaan pyllistyskuvia sametinohuissa trikoissa. Ei siinä, voin sanoa, että mulla on ollut monta hauskaa hetkeä noiden kuvien ääressä.
  Kiitos ja anteeksi.

 13. Mikä jalaton imurin varressa roikkuva wannabe-bodari siellä itkee! Alkaisit jum***ta tehdä noille kituville katkenneille tulitikkuja muistuttaville kumppareille jotain! Se sun ”mukamas” helvetin harvinainen hupparikin on niin ruma, et ehkä joku sysiruma rekkalepakko vois sellasen päällensä laittaa. Sun toisessa blogissa kommentoima liberon vihree hoitolaukku sopii sun hyytävän rumaan swägiin niinku nenä päähän, turha väittää muuta. Voit kulettaa siinä hoitolaukussa salille vaikka mutsis lihapullia minigrip-pussissa ja popsia niitä sarjojen välissä kertakäyttöhaarukalla.

 14. Miten joku jaksaa/pystyy lukemaan edes näitä tekstejä kun silmät menee ristiin tästä musta-valko asettelusta. Näihin väreihin ei totu, vaan sattuu silmiin vähänkin pidemmän tekstin kohdalla. Ois värit edes toisinpäin. Oletko kokeillut esim. tumman harmaata taustaa vaalean tekstin kanssa? Puhdas musta ja puhdas valkoinen ovat yleensä huonoja vaihtoehtoja sivujen ulkoasua ajatellen, etenkin jos tausta on se musta.

  Kun tekstin ulkoasu on vähemmän häiritsevä, voi ihmiset antaa kaipaamaasi huomiota myös muissa medioissa. Onnea jatkoon!

 15. Viitsit siis oikeesti ihmetellä, miksi tolla sun perseellä ei pääse botoxi ja implanttikeskusteluihin? Eikö päivässäsi ole parempaa tekemistä kuin vinkua blogissasi siitä ettet ole suosittu? Käytä aikasi paremmin, onhan sinulla lapsikin kotona.

 16. Jaahas. Lähetät sitte partahöylät veke. No eikai se toki mikään ihmekään ole kun omat hiukset ei kasva ja partaki on ku jenkkilän lihapäillä. Jumalauta kyllä mää tiesinki että ei susta ole mihinkään. Ei bloggaamaan, ei isäksi etkä edes bodypumppia kestä. Ei kyllä olis uskonu, että Suomesta löytyy noin nyhveröä porukkaa. Taitaa tuo huumorilla kikkailu olla puolustusreaktio – itsetunto maassa ja lapsuuden traumat mitä peitellään sitten mukahauskalla huumorilla. Etkö parempaa keksiny? No et kai, millä päällä sä nyt sellasta. Toivotaan, että vaimokkees ei tajua että kuinka lihapäisen idiootin on itelleen ottanu.

  Jos näin totta puhutaan, niin taitaa Metallisydän olla itse joku perkeleen crossfittaaja. Kyllähän sen nyt näkee, Suomalaiset dissaa persuja ja silti niitä äänestetään. Sitten täälä on itse Autere dissaamassa crossfittaajia, mutta ettei osuisi omaan nilkkaan? Häpeätkö itseäsi niin paljon? Miksi tunnet itsesi niin vähäpätöiseksi? Johtuuko se vanhempiesi pettymyksestä lapseensa? Pienistä lihaksista? En tiedä, mutta jotain sussa on pahasti vialla – tainno, taitaa olla vähän useampikin asia.. Taitaa vanhemmat olla heittäneet pikkusen Metallisydämen kolmesti ilmaan ja varoneet etteivät vain saisi kiinni kun on ruma kuin perkele.

 17. Palautetta annetaan kun sitä kerran pyydetään. Tunnetuksi bodaajaksi ja siitä kirjoittavaksi bloggariksi ei tunnu kovin ihmeellisiä meriittejä tarviavan. Kullin paksuisilla tumpuilla kun poseerataan rouvan komerosta napatuissa trikoissa, ei tekstiin synny lisää uskottavuutta. Muutenkin keski-ikäisen sedän haihattelut belfie-kuvien perään, luo ennemminkin kuvaa patoutuneeena nettirunkkarina, kuin kovana salijätkänä. Kuitenkin muistat aina julkaista kuvan kun äitin antamasta viikkorahasta on saatu joku komean etiketin perusteella valittu purkki ostettua. Salikuvat on kuin Jarlan piirtämiä virityksiä, jossa salille unohtunut roll-on yrittää esittää pahista.

 18. Hei!

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyen blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogien seuraajat vastaisitte kyselyyni! Vastaaminen vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.

  Kiitos jo etukäteen 🙂

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

 19. Et pääse vauvafoorumeille haukuttavaksi, koska et ole nainen. Vauvafoorumien kirjoittajat ovat naisia, jotka haukkuvat toisia naisia.

 20. Tosi kivan kun ei pysty lukea tekstiä kun kalju kiiltää niin että häikäsee. Voikko sä laittaa peruukin tai vaikka pipon päähän niin ei tuollaista iso-isä luukkia täälläkin pitäisi katella. Thänks a lot.
  Eikä ole metallisydämen päällä näkynyt muuten edes sitä kuuluisaa ¨laitonta¨-paitaa! Onko siellä hauberissa edes mitään? Haha, taitaa olla pitkähihasen alla pumpattavat lihakset, joita sitten kasvattaa ajan myötä, että lukija luulisi noiden lisäravinne-hipsteri härpäkkeiden toimivan.

 21. Suosittelisin lämpimästi linkkaamaan tän blogisi hevostalli.net, seniorit palstalle. Sinne ne muutkin bloggarit niitä omiansa tunkee ja kehuu kuinka on niin hyviä blogeja. Sieltä saa kyllä ihan suoraa palautetta. 🙂

 22. Oot vaan niin paska bloggari ettet edes vauva.fi:hin pääse haukuttavaks. Ei lisättävää. *drops the mike*

 23. Tää on vaan niin täynnä tätä samperin mainostamista ja sitä miten pitää syödä vitut oikeesti sääkin vaan velaks ostat kaikkee tommosta millä massa kasvaa myönnä pois kaikki on kinuamalla hankittu ja kuvat photoshopattu en usko että ees puolet sun jutuista on tosia Oikeesti keskity siihen kuinka kaikki pitäs tehdä oikein eikä vaan tehdä

 24. Jotain blogisi laadusta kertoo vittuilijoiden taso, joista valtaosa luulee vittuilun tarkoittavan sitä, että kirjoitetaan monta ulkonäköön viittavaa loukkausta ilman välimerkkejä.

  Koko blogi on ristiriitainen. Naurat fitness-kulttuurilla ja samalla osallistut itse siihen kirjoittamalla pääasiassa mainospostauksia. Se ei ole aitoa, vaan hypetykseen osallistumista. Mitä ”bodari” edes tekee Fitfashion-portaalissa?

  Kun kerran onnistuit kuittaamaan bikinifitness-tsirpuloille osuvasti, olet alkanut luulla, että mistä tahansa voi kirjoittaa viraalin tekstin. Niin voikin, mutta se vaatii ymmärrystä, älyä ja nokkeluutta. Niin.

  Olet selvästi blogioppaasi lukenut. Mutta uutinen: jokaiseen kommenttiin ei tarvitse vastata, varsinkaan sellaisiin, joissa sanotaan sinun sanoneen jotain osuvasti. Jos vastaat, yritä keksiä jotain muuta kuin ”Kiitos 😀 😀 Minustakin tämä oli hauska!” Taiteilijan ei tarvitse selitellä teoksiaan, eikä bloggaajan runkata omia postauksiaan.

  Pyrit olemaan skenesi yläpuolella, mutta jo logosta välittyvä estetiikantajusi osoittaa, että House of Brandon ja Six Deuce ovat aivan oikeita ”yhteistyökumppaneitasi”. Muista kuitenkin, että ne tekevät rahaa, sinä et.

 25. Sä oot todella huono haukunnan kohde, niin huono etten edes pysty haukkumaan!

  Ps. Tuo viimeinen kappale, repesin totaalisesti 😀

 26. On aikakin antaa ajeluvehkeet muille ja antaa parran ja tukan rehottaa.
  Tosibodarit viettävät aikaa peilin edessä vain salilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta