Vitun ärsyttävä mainospostaus

Erilaiset yhteistyökirjoitukset ja mainospostaukset blogeissa herättävät erilaisia tunteita. Toiset kokevat saavansa niistä hyviä vinkkejä ja ilostuvat ajoittaisista alekoodeista ja muista eduista, joitakin taas vituttaa koko mainosroska. Helposti kuvitellaan että bloggaaja saa hirveitä määriä ilmaista tavaraa ja rahaa virtaa ovista ja ikkunoista kun kirjoittelee mainospostauksia. Ja juuri näinhän se on, mä ainakin oon just hukkumaisillani kaikkeen siihen ilmaiseen tavaraan jota postin sedät ja tädit mulle selkä vääränä kantaa. Ja pankissakin pyysivät avaamaan toisen tilin kun nykyiselle ei enää mahdu enempää rahaa.

20150305_235318

Mä en esimerkiksi koskaan kehu Manninen Nutraceuticals:n tuotteita vaan siksi että ne on mun mielestä markkinoiden ylivoimaisesti laadukkaimpia, toimivimpia ja parhaan makuisia lisäravinteita. Ei, vaan ainoastaan siksi että mä saan ihan vitusti rahaa joka kerta kun niitä kehun.

20141113_110817

Entäs vitamiinit sitten? En mä niitä EBN:ltä tilais vaan sen takia että ne on laadukkaita, edullisia ja saan samasta paikasta kaikki tarvitsemani. Ei sitä kannata lukijoille kertoa, tilatkoon saatana vitamiininsa jostain ulkomailta ja odotelkoon pakettejaan viikkokaupalla, jos nyt ei satu jäämään tulliin koko perkeleen paketti.

20130616_152546

Enkä yhtään tykkää Six Deucen treenipaidoista, huppareista ja trikoista, kehun niitä vaan sen takia kun siitäkin saan törkeitä summia rahaa. Mieluummin pukeutuisin Adidaksen kaksiraitaverkkareihin mutta Adidas ei suostu maksamaan mulle siitä. Sarinkin oon pakottanu Six Deucea käyttämään ja vittumaisuuksissani hankin blogin lukijoillekin koodin jolla saa ilmaset postikulut Six Deucen verkkokaupasta. Siitähän saavat saatana!

SD

Ja entäs se House of Brandon? Eihän tällanen junttibodari voi muodista mitään ymmärtää. Ne on naiset ja hintit jotka saa muotipostauksia kirjoittaa, ei tällaset kaljut heteroäijät. Ja ketä lukijoista oikeesti edes kiinnostaa joku alle vuorokauden toimitusaika, sillon tällön House Of Brandonille hankkimani 20% alekoodit tai kotimaisen vaateverkkokaupan tukeminen? No ei ketään, tilatkaa sieltä tsalandoiltanne vaan!

House Of Brandon

Ja onhan täällä blogissa aina joskus jotain superfuudijuttuja ja muuta paskaa. En mä niitäkään oikeesti syö, kunhan kuvaan ja kaadan viemäriin kun saan siitäkin niin saatanasti fyrkkaa. Yritän vaan taas alekoodilla kusettaa tyhmiä lukijoita tilaamaan Luontaistukusta jotain mukaterveellistä vaihtoehtoa sille sipsipussille… Vittu miten tyhmää!

10985235_10205268462023975_5871565763412411442_n

Oikeesti Crossfittaajatkin on keränny kolehdin ja maksanu mulle ihan vitusti että jaksan niiden lajia täällä mollata ja mainostaa. Niin ja vinopenkkipunnerruksen kanssa mulla on diili että se kasvattaa mulle isot tissit kun haukun sen kilpailijaa tasapenkkipunnerrusta. Ja Suomen Parsakaalintuottajat Ry kuskaa mut kerran vuodessa Espanjaan lomalle kunhan muistan riittävän usein mainita parsakaalin osana fitness-bloggarin terveellistä ruokavaliota…

Välillä ihan mietityttää että miksi mä oikein käyn töissä kun saan tästä bloggaamisesta niin vitusti rahaa…

.

P.S. Mitä muuten luulette, kuinka helvetin paljon Fit4You on maksanu mulle tosta bannerista? Sen banneri on kuitenkin ollu tossa sivupalkissa blogin alusta, vuodesta 2009 asti…

fit4you_womens

Metallisydän

23 vastausta artikkeliin “Vitun ärsyttävä mainospostaus”

 1. Aivan älyttömän hauska postaus! Kai nyt suomen valtiokin maksaa jotain teille kun olet selvästi saanut perheen lisäyksen ja siitä kirjoitit tänne? Suomen väestönkasvu kohdalleen.. Mukavaa lauantaita!:-)

  • Ei maksa, me ei saatu diiliä sovittua. Mut ei se haittaa kun tekoprosessi oli niin kiva 😉

  • Ha! Vitun ärsyttävän mainospostauksen uhri! 😀

 2. Hahha! Siitäs saivat prkl!! Kunpa lukijat ymmärtäisi miten kamalaa se on kun sitä rahaa tungetaan ikkunoista ja ovista.. Ei oo helppoo!! 😀

  • No ei oo helppoo! Millään keksi minne niitä seteleitä piilottelis, patjakin alkaa olla jo täys 😀

 3. Mikä Six Deucen trikoissa on erinomaista? En nyt epäile mutta jopa monet miehetkin hehkuttavat niitä.

  • Ne tuntuu hiton hyviltä jalassa, hengittää, ei hiosta ja näyttää hyvältä 🙂

 4. Kirjotat ihan hyviä muotijuttuja vaikka et hintti ilmeisesti ole 😀 Niitä on kiva lukea ja katsella kuvia. Onko sulla joku hovikuvaaja joka kuvia ottaa? Ja Meilläkin mies tilaa vitamiinit EBN:stä ihan sun vinkkien pohjalta 🙂

  • Hehe 🙂 Kiitos kehuista 🙂 Ei musta koskaan taida kovin hyvää muotibloggaria tulla 😀 Tuo oma parempi puolisko siellä kameran toisella puolella useimmiten on 🙂 Kerro miehelle terkkuja 🙂

 5. Ei saatana! Repesin totaalisesti! 😀 😀 😀 Tietokoneen näytöllä on sun takia superfuudijuttuja 😀 😀 😀

  Lisää tällasia!

  Ja lisää niitä House Of Brandonin alennuskoodeja 😀

  • No sori, kuka käski syödä samalla kun lukee mun juttuja? 😉

   Viestitän HOB:iin alekooditoiveesta 🙂

 6. Mikä siinä on ettei saisi kehua ja vaikka mainostaa suoraan? Ketä se haittaa? Sitäpaitsi mä ainakin oon säästäny noilla alekoodeilla ihan oikeeta rahaa. Lisää niitä ja arvontoja! Ne on hyviä!

  • Niin, kyllä mä ainakin aion kehua jatkossakin, itseasiassa just on lisäravinnejuttu tekeillä 🙂

   Alekoodeja tulee aina sillon tällön kun saan sellasia järkkäiltyä, jonkun arvonnan voisin kasata lähiaikoina 🙂

 7. Pari vuotta sitten kokeilin ihan tän blogin juttujen takia Mannisen palkkaria ja siitä asti olen käyttänyt. Mukaan olen ottanut aminotkin Manniselta. Hyviä tuotteita.

 8. Oot ihan oikeessa, ihan vitun ärsyttävä mukahauska teksti. Ihan kuin muutkin tekstit. Keksisit jotain järkevää tekemistä!

  • Kiitos palautteestasi, se on kirjattu ylös ja tekninen palvelumme tekee kaikkensa jotta seuraavat tekstit miellyttäisivät sinua. Ota odotellessa vaikka omena tai suksi suolle.

 9. House of Brandonin linkki vie T-paidasta pipo -ohjeisiin… ihan kiva sekin, opinpahan jotain uutta.

  • Linkit oli jostain ihmeen syystä totaalisekaisin. En pysty käsittämään mistä tuo johtui… No nyt on jokatapauksessa korjattu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta