Six Deuce!

Fitness, ja erityisesti bikinifitness, teki valtavan läpimurron Suomen kuntosalitreenaajien keskuudessa muutama vuosi sitten. Ennen jopa kilpailijakadosta kärsineissä fysiikkalajeissa oli yhtäkkiä kilpailijoita valtavia määriä. Samalla fitnessistä tuli muotia. Kaikki ennen jumpissa tai salilla käyneet harrastivat yhtäkkiä fitnessiä ja suunnittelivat kilpailemista. Samalla lähti valtavaan kasvuun kaikki fitnessin oheistuotteet. Lisäravinteita alettiin myydä paljon aiempaa enemmän, personal trainereita alkoi pulpahdella saleille kuin sieniä sateella ja mikä on tämän kirjoituksen kannalta oleellista, markkinoille tuli muitakin fitness-vaatteita iänikuisten Better Bodiesien lisäksi. Vahvimmin läpi löi Six Deuce.

Sixdeucet2

Six Deuce toi markkinoille tuoreen tuulahduksen, treenitrikoita joissa oli raikkaat värit ja isot printit. Yhtäkkiä kaikki fitness-mimmit halusivat Six Deuce -trikoot ja niitä myytiinkin enemmän kuin maahantuoja ehti markkinoille saada. Monet mallit myytiin loppuun sitä mukaa kun ne verkkokauppoihin tulivat ja monet halukkaat jäivät ilman himoitsemiaan trikoita.

Six deuce 5

Nyt aikaa on kulunut ja kaikki halukkaat ovat varmasti jo ensimmäiset Six Deucensa saaneet, silti edelleen monet mallit myydään nopealla tahdilla loppuun, kysyntä on kovaa. Ajan myötä Six Deuce toi markkinoille omat kompressiohousunsa myös miehille ja mallisto laajeni myös toppeihin, t-paitoihin ja huppareihin. Itse olen todennut Six Deucen Heavy Series t-paidat erinomaisiksi treenipaidoiksi ja onhan minulla kompressiotrikootkin. Erityisen ylpeä olen kuitenkin äärimmäisen harvinaisesta Six Deuce Heavy Series hupparistani. Näitä ei tietojeni mukaan ole Suomessa kuin kolme kappaletta.

2015-02-21 21.43.15

2015-02-21 21.44.56

20150221_114249

Jos miesten Heavy Series -hupari onkin harvinaisuus, naisille huppareita löytyy useissa eri väreissä. Niiden kanssa aletaan kuitenkin hiljalleen olla samassa pisteessä kuin alkuaikoina trikoiden kanssa, koot alkavat tietyissä väreissä loppua. Jos siis haluat erottua salin fitness-harrastajien joukosta eduksesi, hanki nopeasti itsellesi upea ja huippulaadukas Six Deuce huppari!

20150223_103601

20150223_111811

Kannattaa tilata pian, sillä täydennystä hupparivalikoimaan on luvassa vasta syksymmällä… Maahantuojan verkkokaupasta saat ilmaiset postikulut koodilla METALLISYDÄN62

Metallisydän

27 vastausta artikkeliin “Six Deuce!”

 1. Miten tuo huppari on sinulle päätynyt ? Oletko saanut yhteistyönkautta, vai muuten vain ollut ”nopein” ?

  • Suhteillahan mä sen itelleni sain 😉 Ja oon muuten vähän ylpee siitä 😀

  • Sietääkin olla 😀 Kyllä tuollanen päällä kelpaa kulkea, kun muut kateellisina katselevat vierestä. Oletko tietoinen, ketä mahtavat olla nämä kaksi muuta onnekasta ? Vai onko tieto salaista 😀

  • Mä uskon että yks on Six Deucen maahantuojalla, Ville Rekolalla, mutta kolmannesta ei oo kyllä hajuakaan 🙂

  • Elastista ja sittemmin Paula Vesalaa mukaillen:
   ”Sori, mä olen pahoillani kaikest,
   ymmärrän et jengi suuttuu ihan aiheest.
   Sori näist kuvist ja teksteist,
   sanoist ja trikoist ja huppareist.
   Sori, oikeesti pahoillani kaikest,
   anteeks et kirjoitin täst aiheest.

   Joo en saa yöllä nukuttuu,
   niin paljon mua kaduttaa.
   Ei ollu tarkoitus ketään suututtaa.
   Nöyrät pahottelut siihen vielä lisään,
   mä otan vastuun kaikest mut en muuta siitä mitää.

   Sori, leikisti pahoillani kaikest
   Ymmärrän, et jengi suuttuu iha aiheest
   Sori trikoist ja huppareist ja kuvist,
   teksteist, linkeist ja alennuksist.
   Sori, leikisti pahoillani kaikest
   Anteeks, et tajusin tän vast täs vaihees
   Pakko päästä purkaa sydänt täst aiheest
   Et oisin muka pahoillani kaikest”

   😉

  • En oo kyllä koskaan nähnyt kenelläkään six deucen vaatteita, mutta ehkä käyn väärässä paikassa. Ettei tässä vaan aivopestä kansoja pitämään niistä :=)

   Varmaan ihan pyynteettömästi pidät niistä, kun 1kk välein tulee mainospostaus kyseisen valmistajan tuotteista :=) Ja kohta on taas mannisen vuoro, kun vertaillaan/esitellään mannisen jauhoi/pillereitä.

   Ei vais, sitähän se bloggaaminen on, joten mitä tässä nurista.

  • Etkö? Missä kellarissa oikein treenaat? 😀 Meilläkin Ulvilassa on useammalla Six Deucea ja isommissa kaupungeissa vielä enemmän 🙂

   Kyllä mun täytyy sanoa että ihan rehellisesti pidän Six Deucen vaatteista. Mulla on itellä kolme Heavy Series treenipaitaa ja on kyllä parhaat treenipaidat joita mulla on ollu. Ja ei, en mä niitä käyttäis jos en niistä tykkäis, kaapissa on vino pino paitoja 🙂 Sarilla puolestaan on useita Six Deucen treenitrikoita, jotka on kyllä aika pitkälti syrjäyttäneet ainakin Sarin käytössä Better Bodiesit, joita ei niitäkään ihan vähän kaapista löydy…

   Mannisen jauhoja puolestaan oon käyttänyt jo useita vuosia ja siitä asti kun ekan kerran AO2:ta testasin, olen sitä blogissa kehunut ja kehun edelleen, kuin myös muita mielestäni toimivia tuotteita. Ei kai kukaan ihan tosissaan kuvittele että kehun vaan sellasia tuotteita, tavaroita ja vaatteita joita saan ilmaseksi?

   Tottakai jotain yhteistyöjuttujakin blogin kautta välillä on, mutta ei jokainen kehu tai edes kokonainen kirjoitus ole maksettu mainos.

 2. Juu ja kun noi trikoot ei oo ees mitään oikeita treenitrikoita, kun ne ei kestä kulutusta.

  • Ootko kokeillu näitä uudempia joissa on eri valmistusmateriaali?

 3. Bloggaaminen on ihan duunia ja joskus sitä saa kaikkea kivaa omaan blogiin liittyvää. Moni bloggaajan elää kirjoittamisella. Ja on ihan oikein, että yhteistyökumppani haluaa tuotteilleen näkyvyyttä. Kukaan bloggaaja ei tosin mainosta huonoja tuotteita, koska siinä menee koko hommalta maine. Myös naisbloggaajat saa koko ajan kaikkea meikki- ja vaatekrääsää.

  • Joo, aika monta tuntia kuluu viikossa blogin parissa. Tosin se on mulle harrastus ja tykkään kirjoittamisesta, en saa siitä elantoani. Tätäkään kirjoitusta ei ole mikään yhteistyökumppani pyytänyt eikä tästä ole sovittu mitään kenenkään kanssa, kunhan kirjoitin kun halusin esitellä uutta (ainakin omasta mielestäni) upeaa huppariani. Juttu olisi kuitenkin ollut aika orpo jos olisin vaan laittanut kuvat ja kertonut hienosta hupparistani, joten laajensin sitä hieman ja tällainen siitä sitten tuli 🙂 Lisäksi musta on aina kiva kun voin tarjota lukijoillekin jotain pientä etua, oli se sitten ilmaiset postikulut, alekoodi tai mitä vaan 🙂

 4. Joo, Metallilla rupee olemaan yhtä paljon mainoksia kun Nyyssölällä. Kohta näemme vielä Sixdeucen bannerin yläreunassa. Sitten vaan bannerin kautta pöksyjen ostoon! 😉

  • Se banneri on tuolla sivupalkissa, tosin mulle on aivan sama klikkaatko vai et, en saa senttiäkään rahaa bannereiden klikkailusta.

  • Eikä siinä mitään, hyvähän se vaan, jos saa taloudellista kompensaatiota kirjoitteluun käytetyistä tunneista.

 5. Kyllä kieltämättä alkaa jo tuntua että tässä blogissa pyörii muutaman viikon välein lähes samat mainospostaukset, aiheina Six Deuce, Manninen ja House of Brandon. Pläääh.

  • Niin… miten sen nyt sitten ottaakin. Vuoden 2015 aikana olen tähän mennessä (25.2.) julkaissut blogissani 39 kirjoitusta, joista yhdessä (1) on mainittu Mannisen lisäravinteet, nekin vain ohimennen FCF PT -viikonlopusta kertovan jutun yhteydessä. House Of Brandon on mainittu jopa kaksi (2) kertaa noissa 39 blogitekstissä. Six Deuce on nyt näkynyt enemmän, se on mainittu jopa neljässä (4) tekstissä. Sekin johtuen ihan siitä että olen halunnut jakaa lukijoille mahdollisuuden tilata hyvin rajoitettua etukäteispainosta uusista trikoista ja nyt koska halusin esitellä uutta huppariani josta olen ylpeä. Pahoittelut jos nämä tekstit ovat pahoittaneet mielesi, mutta aion jatkaa samalla tavalla myös jatkossa, lukijoissa on nimittäin myös runsaasti niitä, joita nuo Six Deuce -tarjoukset yms. suuresti kiinnostavat. Uskoisin silti että joissakin noista muista 32 tekstistä vajaan kahden kuukauden ajalta löytyisi myös sinulle mieluista luettavaa.

 6. Mä olen ainakin saanut näistä jutuista ihan oikeata hyötyäkin, parikin kertaa hyödyntänyt alekoodin house of brandoniin ja uudet SD trikootkin tilasin kun täältä sain niistä vinkin. Ei haittaa, anna palaa lisää vaan!

  • Hyvä että olet hyötyä saanut 🙂 Ole huoleti, sama linja jatkuu ja vinkkejä ja alekoodeja on luvassa jatkossakin 🙂

 7. Harvassa blogissa on näin monipuolisesti juttuja, jos joku ei osu omaan hermoon, seuraava jo osuu. Ei kaikki tykkää kaikesta mutta mä tykkään monipuolisuudesta ja kierosta huumorista eikä noi mainosjututkaan häiritse 🙂

 8. Haluaisitko jossain välissä naputella postauksen salitreenauksen erikoistekniikoista? pyramideista, giant seteistä ja mitä näitä kaikkia on.. ja vinkkejä, millä tekniikalla kannattaa piristää minkäkin lihasryhmän treenejä. 😀

  • Suunnitteila on jo pidempään ollut artikkelisarja erikoistekniikoista, niiden oikeasta käyttötavasta ja vinkeistä niiden käyttämisen suhteen. Katsotaan koska saan sen toteutettua 🙂

 9. Hyvä paita toki tuo sixdeuce kyl on mikä sul tos kuvassa myös päällä. Sais tulla myyntiin vaan reilusti isompaa kokoa.. Meinaan toi xxl on aikas makkarankuori muotoa kun tähän 130 kiloiseen runkoon koittaa sen änkeä.

  • Ai ettei koko riitä 🙂 Ei kai sillä väliä oo jos lihakset paidan alta pullistelee? 😀

 10. Mitä? Metallisydämelläkin jo Sixdeucen-trikoot. Jo viides sixdeucetrikoomies. 😉

  • Jep, Six Deuce-trikoot löytyy ja huomenna näkyy blogijutussakin 😉

   Ketkäs ne muut on? Killen tiedän treenaavan useinkin Six Deuce-trikoissa mutta muihin en ole törmännyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta