FitClub Finland ja valmennuspalvelut

FCF eli FitClub Finland on uusi monipuolinen ja yksilöllinen valmennuspalvelu, joka toimii valtakunnallisesti. FCF:n valikoimaan kuuluu laadukkaat verkkovalmennukset sekä ammattitaitoiset Personal Training –palvelut ja kisavalmennukset.

FitClub Finlandin laaja ja asiantunteva FCF Personal Trainer –verkosto toimii ympäri Suomen tehden työtään ilolla ja ammattitaidolla. Joukon taustalla häärivät päävalmentajina mm. legendaarinen Marko Savolainen, Tekniikkamestari Ari Uusitalo, Ravintoguru Hanna Skyttä ja IFBB Finland ry:n päävalmentaja Jaana Kotkansalo urheiluravitsemusasiantuntija Anssi Mannista unohtamatta.

FitClub Finlandin Personal Trainer -palveluihin pääset tutustumaan FCF:n nettisivuilla, mistä löydät myös jokaisen FCF PT:n esittelyn.

unnamed

Kuten ehkä huomaatte, takarivissä kyyristelee tutun näköinen kaljupää… Helmikuussa 2015 Metallisydän sai kunnian liittyä mukaan tähän FitClub Finlandin iloiseen ja ammattitaitoiseen Personal Trainereiden joukkoon.

received_10153041395748088

Olen Jari Autere, 35-vuotias komea kaljupää Porista.

Ensimmäisen kerran tallustelin kuntosalille noin 15-vuotiaana eikä siltä tieltä ole ollut paluuta. Ensimmäiset vuodet treenaaminen oli hyvin perinteistä nuoren pojan treeniä, eli penkkiä ja hauista treenattiin joka kerta jättäen muun muassa ihan turhat jalat treenaamatta… Vuosien mittaan tietoa ja taitoa on kertynyt ja samalla treenaaminen on muuttunut tavoitteellisemmaksi ja tuloksekkaammaksi, myös jalkojen osalta. Nautin bodarin elintavasta, kovasta treenistä ja tarkasta ruokavaliosta. Oikeaksi bodariksi en kuitenkaan itseäni miellä, sillä kilpailutaustaa ei lajista löydy, eikä kisasuunnitelmia ole tulevaisuudessakaan ainakaan toistaiseksi.

Koen että tavoitteellisen ja tuloksellisen treenaamisen ei tarvitse välttämättä tähdätä kilpalavalle nousemiseen, vaan tuloksia voi saada aikaan myös muunlaisilla tavoitteilla. Vannon kovan treenin, puhtaan ruokavalion ja korkealaatuisten lisäravinteiden nimeen.

Olen vahvasti sitä mieltä, että pitkästä treenitaustasta huolimatta kehitystä on mahdollista saada aikaan myös puhtain keinoin. Hidasta se toki on ja suuren työn takana, mutta sitäkin palkitsevampaa.

Päätyökseni työskentelen vastaavana ohjaajana lastensuojelulaitoksessa. Osa-aikainen personal trainerin työ toimii hyvänä vastapainona lastensuojelutyölle ja sen kautta pääsen jakamaan omaa innostuneisuuttani salitreeniin ja omasta kunnosta huolehtimiseen myös muille. Työn, treenien ja saliohjausten sovittaminen lapsiperheen arkeen tuo välillä omat haasteensa, mutta ainakaan viikot eivät ole koskaan samanlaisia, vaihtelevuutta ja vipinää riittää.

Halutessasi voit ottaa yhteyttä suoraan minuun sähköpostilla [email protected]

.

PT-palveluiden ja kokonaisvaltaisten verkkovalmennusten lisäksi FCF:n tarjontaan kuuluu laaja, yli 110 treenivideota sisältävä liikepankki, jossa päävalmentaja Marko “SUPERMASSA” Savolainen opastaa liikkeiden oikean tekniikan. Tämä on oiva tuki itsenäiseen treeniin ja se on mahdollista hankkia kokonaisuudessaan tai vain yksittäisten lihasryhmän osalta.

Jos siis kaipaat kuntokuuria tai pysyvä elämäntaparemonttia, uutta treeniohjelmaa, ohjattua treeniä tai ihan vaan buustia treeniin, käy tutustumassa FitClub Finlandin nettisivuihin osoitteessa www.fitclubfinland.fi tai ota yhteyttä FitClub Finlandin asiakaspaveluun [email protected] ja laitetaan yhteistyöllä hommat rullaamaan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta