Shoppailemassa Metalliprinsessan kanssa!

Mitä siitä tulee kun kaksi vaatteita ja niiden shoppailua rakastavaa ihmistä saa vauvan? No ihan hitosti vauvanvaateshoppailua ja ihkusöpöjä vauvanvaatteita! Tällä kertaa pääsettekin Metalliprinsessan mukaan shoppailemaan!

DSC00947

Vauvan kanssa shoppailemaan lähteminen ei ole ihan yksinkertainen homma, shoppailemaan ei lähdetä enää tuosta vaan, hetken mielijohteesta. Ehei, vauvashoppailuun on valmistauduttava hyvissä ajoin etukäteen. Kotona äidin imettäessä vauvaa pakkaa isi hoitolaukkuun kaiken tarpeellisen. Mukaan on otettava vaipanvaihtoalusta, vaihtovaippoja ja kosteuspyyhkeitä sekä velliä ja maidonkorviketta jota voi tarvittaessa syöttää vauvalle tuttipullosta. Unohtaa ei sovi myöskään viihdykeleluja ja vaihtovaatteita, sillä koskaan ei tiedä mitä reissussa tapahtuu…

20150210_113732

No mutta hypätään kaikkien tylsien alkuvalmistelujen, vaunujen autoon lastaamisen ja purkamisen, sopivien kulkureittien etsimisen (vaunujen kanssa ei kiivetä portaita…) ja muun hössötyksen yli ja siirrytään suoraan itse asiaan eli shoppailuun. Paitsi että kovin tärkeä henkilö ei tunnu voivan shoppaillakaan rauhassa, aina soi puhelin…

DSC00901

DSC00910

Kun bisnekset oli saatu hoidettua, laitettiin puhelimet äänettömälle ja suunnattiin ensimmäiseksi valitsemaan prinsessalle sopivaa, ihanaa, söpöä ja lämmintä pipoa.

DSC00916

DSC00914

Pipojen vertailun lomassa Sari bongasi yllättävän tutun näköistä porukkaa… Kuulapäisyys on ilmiselvästi tulossa muotiin myös lasten pukeutumisessa…

DSC00913

DSC00920
Kuin neljä marjaa 🙂

Kovin olivat hiljaista porukkaa nuo tyylikkään hiusmallin omaavat albiinoystäväni… No mutta pipo tuli valittua ja matka jatkui…

Seuraavaksi pääsi laatutietoinen ja melkoisen valikoiva isukki vertailemaan erilaisten bodyjen ja yökkärien ominaisuuksia.

DSC00923

DSC00932

Mitä vähemmän bodyssa on neppareita, sen vähemmän yksinkertainen isukki niitä voi väärin napittaa. Ja yökkärissä pitää olla vetoketju, mielellään sellainen jonka saa avattua myös alhaalta jotta vaipanvaihto yöllä on mahdollisimman vaivatonta ja sekä isukki että vauva pääsevät nopeasti jatkamaan unituhinaa…

Jaaha, itse shoppailusankaritar heräsi ja alkoi kaivata sapuskaa. Oli siis aika antaa isukille potku persuksille ja suunnata lastenhoitohuonetta kohti.

DSC00928

DSC00927

Siinä vauvelin syödessä alkoi isukinkin masu murista. Vauvan matkaeväsvelli ei kuitenkaan houkutellut, joten tarkan harkinnan jälkeen päätettiin testata uuden Pannukakkutalon kana-ananas-aurajuusto-pannukakku…

DSC00936

DSC00943

DSC00944

DSC00950
Katseesta päätellen Emiliallekin olisi pannukakku maistunut mieluummin kuin maissivelli…

Täytetty pannukakku osoittautui todella positiiviseksi kokemukseksi, suosittelen kyllä kokeilemaan jos mahdollisuus joskus tarjoutuu!

Kun koko jengin vatsat oli täytetty, jatkettiin shoppailua, vielä oli muutama liike kiertämättä…

Prinsessalla on jo useampikin toppapuku, yksi jo valmiiksi ensitalveksikin… silti oli ihailtava vielä yhtä vaihtoehtoa. Se jäi kuitenkin tällä kertaa ostamatta vaikka niin kovin söpö olikin…

DSC00935

Viimeiseksi säästettiin se kivoin juttu, eli leluliike. Jotenkin tuntuu siltä, että siellä tullaan vielä jokusen kerran käymään tulevaisuudessa…

DSC00951
Hello Kitty oli isukin suosikki…

Monenlaista kivaa löytyi ja mukavaa oli, mutta myöntää täytyy että kyllä se shoppailukin työstä käy. Kotona päästiin onneksi rentoutumaan, kuka kahvikupposen äärellä, kuka rojahtamalla sohvalle 🙂

DSC00957 DSC00995

Ja kun kaikki shoppailuenergia kuluu kauppakeskuksessa vauvanvaatteiden shoppailuun, on omia vaatteita mukava shoppailla netistä ihan kotisohvalla istuen. Metallivanhempien shoppailuvaatteet löytyy House Of Brandonin valikoimista.

Kuvissa Metalli-isukilla Only & Sons:n takki, Brave Soulin neule, Jack & Jonesin farkut ja Rage for Leatherin vyö. Metalliäipällä puolestaan Vilan mekko ja viimeisessä kuvassa Vilan villatakki. Käykäähän tsekkaamassa mitä kaikkea muuta kivaa House Of Brandonin valikoimista löytyy, paketti on noudettavissa postista useimmiten jos seuraavana päivänä!

DSC00921

Metallisydän

15 vastausta artikkeliin “Shoppailemassa Metalliprinsessan kanssa!”

 1. On se teidän vauveli niin super suloinen! Mut tosi tylsii noi sun kaljut kaverit jos ei ees moikkaa….

  • Niin hän kyllä on, mielettömän suloinen ja ihana <3 Mut kuulapääkaverit oli kyllä aika tylsiä, ei moikkausta, ei mitään...

 2. Kun kerroit pakkaamisesta, olin varma, että siellä mainitaan, että isi pakkaa kana-riisi-parsakaalikipot messiin 😀 Pettymyksekseni tuo ei toteutunut. Oletteko muuten sellaisia, että vauvalle / itsellenne kelpaa vain ns ” paras ” eli merkillä on väliä ja hinta on yhdentekevä, kunhan vaate on siisti ? Vai kelpaako teille esimerkiksi Tokmannilta tai Citymarketista ostettu, jos se sopii hyvin päälle ?

  • Hehe 🙂 Useimmiten ne olisikin ollu mukana, nyt päätettiin jo etukäteen repäistä ja syödä ulkona 😀

   Kyllä meille merkillä on väliä, mutta erityisesti laadulla. Halvalla harvoin saa oikeasti hyvää, vaikka niitäkin poikkeuksia joskus on. Alennusmyyntejä kannattaa kuitenkin hyödyntää, niistä saattaa löytää laadukkaita merkkituotteita edullisesti 🙂

 3. Kun kerroit pakkaamisesta, olin varma, että siellä mainitaan, että isi pakkaa kana-riisi-parsakaalikipot messiin 😀 Pettymyksekseni tuo ei toteutunut. Oletteko muuten sellaisia, että vauvalle / itsellenne kelpaa vain ns ” paras ” eli merkillä on väliä ja hinta on yhdentekevä, kunhan vaate on siisti ?

 4. Mä just eilen kaverille sanoin, että pitäis mennä testaamaan Pannukakkutalo. Sitten Picnicin salaatteja on kovasti kehuttu. Täytyis pitää mättöpäivä vissiin Puuvillassa seuraavaksi 🙂

  • Picnicissä on kyllä ihan hyvä hinta-laatusuhde salaateissa, olivat tosi reilun kokoiset ja kivat täytevaihtoehdot. Kannattaa kuitenkin sanoa että salaatinkastiketta vain vähän. Meidän salaattimme uivat kastikkeessa ja mikään muu ei maistunut kuin pelkkä kastike. Tietysti makuja on monia…

  • Kannattaa kyllä käydä testaamassa Pannukakkutalo, hiukan erilaista mutta hiton hyvää 🙂

 5. Onkos teidän prinsessa jo noin iso tyttö!! 🙂 Huikeeta kuinka nopeasti tuo aika rientää… Söpönen tyttö! <3

  • Prinsessa kasvaa huimaa vauhtia, kohta jo kyselee isiltä autoa lainaksi… 😀

  • Kyllä me vaan aika ihana perhe ollaankin 😉

 6. Hei metallisydän! Minkä merkkiset ovat nuo kengät mitkä sinulla näissä kuvissa on ja mistä olet hankkinut ne? 🙂

  • Nuo mun lempparikengät on jo muutaman vuoden takaa, ostettu jostain alemyynnistä eikä maksanu juuri mitään… Merkki taitaa olla Causeway Bay tai jotain siihen suuntaan. Oon jo pari vuotta etsiny uusia vastaavia mutta ei löydy sitten millään… Jos löydät, kerro ihmeessä mullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta