Mitä eroa on bodarilla ja apinalla?


Yhteistyössä Gainomax

Bodarit ovat lempeitä jättiläisiä, rauhallisia ja rauhaa rakastavia, eivätkä halua kenellekään mitään pahaa. Paitsi niille, jotka kutsuvat bodareita apinoiksi. Niiden hipsterikuikeloiden kaulan ympärille bodari haluaa vääntää levytangon ja ripustaa kahdenkympin kiekon nenään. Jätetään se nyt kuitenkin tekemättä ja kerrotaan noille vinkuheinille mitä eroa on bodarilla ja apinalla.

1. Aamulla herättyään bodari lähtee tekemään aamuaerobisen polttaakseen rasvaa, satoi tai paistoi. Apinaa ei rasvanpalamiset kiinnosta, apina syö banaania.

20150204_101022

2. Aamuaerobisen jälkeen bodari syö terveellisen aamupalan jotta saa täytettyä yön aikana tyhjentyneet energiavarastot ja virtaa päivän puuhiin. Apinaa ei energiavarastot kiinnosta, apina syö banaania.

20150204_094304

3. Bodari nukkuu päiväunet, sillä levossa lihas kasvaa. Apinaa ei päiväunet kiinnosta, apina syö banaania.

20150204_100622

4. Bodari laskee jokaisen päivän aikana syömänsä ruoka-annoksen kalorit. On tärkeää tietää minkä verran syö, jotta lihaskasvu on optimaalista mutta turhaa rasvaa ei kerry. Apinaa ei kalorit kiinnosta, apina syö banaania.

20150204_100522

5. Bodari rakastaa treenaamista. Bodarin löytääkin useimmiten kuntosalilta, liikuttelemasta valtavia rautakuormia. Kyykkyä, penkkiä ja mavea. Niin ja tietysti haukkaria. Niistä bodari nauttii. Apinaa ei treenaaminen kiinnosta, apina syö banaania.

20140515_094143

6. Bodari juo kovan treenin jälkeen palautusjuoman, jossa on sopivasti hiilihydraatteja täyttämään treenissä tyhjentyneet energiavarastot ja proteiinia lihasten kasvuaineeksi. Apinaa ei proteiinit kiinnosta, apina syö banaania.

20150204_110729

7. Bodari kehittyy ja kasvaa, apinaa ei kehitys kiinnosta. Apina syö edelleen sitä banaania.

20140717_151736

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Mitä eroa on bodarilla ja apinalla?”

  1. Eihän sitä koskaan tiedä milloin joku apina tulee kylään 😉

  2. Loppuun vielä, että mitä yhteistä on bodarilla ja apinalla, myös bodari syö banaania : )

  3. Olen apina en bodari. Bodareiden lihakset repeäisivät jos ne treenaisivat mun kanssa Thai nyrkkeilyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta