Onx tukka hyvin?

Fitness- ja kauneusblogeista löytää usein erilaisia hiusten- tai kauneudenhoitovinkkejä. Milloin on esittelyssä uusia kynsilakkoja, milloin on tehty kaunis uusi kampaus tai ehostettu meikkiä. Homma on kuitenkin kovin yksipuolista ja ainoastaan naisille tarkoitettua. Koskaan en ole törmännyt esimerkiksi kaljunhoitovinkkeihin miehille… Nyt siihen tulee muutos!

 

Hiukset muodostavat suuren osan ulkonäöstä ja niiden muotoilulla voikin vaikuttaa paljon omaan ulkonäköönsä sekä antaa halutessaan erilaisia viestejä muille ihmisille. Business-nainen voi ilmaista neuvottelupöydässä tiukalla nutturallaan olevansa vakavasti otettava alansa ammattilainen kun taas punkkarin irokeesi on kuin keskisormen näyttö kaikille muille ihmisille.

irokeesi

Naisille hiukset ovat useimmiten paljon merkityksekkäämmässä asemassa kuin miehillä. Enkä väitä etteivätkö myös miehet ravaisi parturissa ja näkisi vaivaa hiustenlaitossa, mutta uskallan väittää että hyvin harvoin mies näkee yhtä paljon vaivaa hiustensa eteen kuin nainen. Naiset ovat valmiita myös kärsimään näyttävien hiusten vuoksi, vai kuinka moni mies istuisi niska jäykkänä pari tuntia laitattamassa sinettipidennyksiä tai otattamassa niitä pois tietäen että seuraavan vuorokauden päänahka on kosketusarka?

fd966e4bbc2a46babd510e8b6d8fc9fc_500029977.jpg_600x600

Itse olen myös aikoinaan käynyt läpi useita hiustyylejä. Harva varmaankaan arvaisi nykylookistani että teininä letti heilui ja vakuutin etten tule koskaan leikkaamaan ponnarille meneviä hiuksiani pois… No ajan myötä annoin periksi ja monenmoista hiustyyliä mahtuu matkan varrelle ennen nykyistä sheivattua kaljuani, se irokeesikin, tosin hillittynä versiona…

Kuva0141

Nyt olen viihtynyt useamman vuoden kaljuna ja olosuhteiden pakosta tulen viihtymään jatkossakin. Alkuun entiselle pitkätukalle ajatus kaljusta oli hankala sulattaa, mutta nykyisin en kyllä osaisi muuta hiustyyliä kuvitellakaan, sen verran tykkään kaljustani ja jos olen oikein ymmärtänyt, se ihan sopiikin minulle, ainakin ponnaria paremmin…

FITFASHION BLOKKARIT

Sitten niihin kaljunhoitovinkkeihin…  Olen jo muutaman vuoden sheivannut pääni parin-kolmen päivän välein ja olen todellakin huomannut erilaisten höylien ja terien eron. Alkuun pihinä miehenä sheivasin pääni kertakäyttöterillä ja voin kertoa sen olleen yhtä tuskaa, joka kerta oli haavoja päänahassa. Hyvällä höylällä ei edes saa haavoja aikaan jos nyt ei ihan tarkoituksella niitä lähde yrittämään.

Mikä sitten on hyvä höylä? Eipä tuossa paljon miettiä tarvitse, Gilletteltä löytyy parhaat höylät ja parhaat terät. Pitkään olen käyttänyt Gillette Fusion Pro Glidea johon olen ollut äärimmäisen tyytyväinen, sheivaamisen jälkeen kalju on sileä ja pehmoinen kuin vauvan pylly. Nyt Gillette toi markkinoille uutuuden jossa on kääntyvä ajopää. Tottahan se piti hankkia kokeiluun ja kyllä ajomukavuus parani jälleen.

20150131_182449

Kääntyvä ajopää on omiaan partaa ajaessa leuan alueelta, mutta erinomainen myös myötäilemään pään muotoja kaljua höylätessä. Ja kun sheivatessa käyttää hellävaraista ajogeeliä, on lopputulos todella sileä, suosittelen kokeilemaan! Ja naiset, tehkää miehellenne palvelus ja hankkikaa ukolle kunnon Gillette testattavaksi, siltä tieltä ei ole enää paluuta!

20150131_180920

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Onx tukka hyvin?”

  1. Ja naisten kannattaa myös sheivata ennemmin miehille suunnatulla gilleten terällä, koska ne naisille tarkoitetut on ihan kuraa.

    • Sitä minäkin, siksipä vetelenkin höylällä kaikki pois 🙂

  2. Vähän out of blue, mutta oletko testannut nuita Six Deucen unisex housuja, esim camo tai heavy series?

    Äkkiseltään ajateltuna voisivat toimina hyvin kompression kans näin miehelläkin vai pitääkö tässä sittenkin alkaa hakemaan Ruotsin kansalaisuutta jos moisissa kinttujumpalle rykäsee?

    • En oo Six Deucen kompressiopöksyjä testannut, yhdet kompressiohousut Fixgearilta mulla on, mutta hirveesti en oo kehdannu niillä kyykkäillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta