FCF-hommat etenee ja ARMAcademy starttaa!

FitClub Finlandin hommat etenee kovaa vauhtia ja oon siitä aikalailla innoissani. Kaikki on valmiina alkamaan, pian Metallisydämen ja monen muun innokkaan ja ammattitaitoisen Personal Trainerin valmennuspalveluita saa hankittua FitClub Finlandin kautta. Ihan mahtavia ja asiansa osaavia tyyppejä kaikki, ei väliä keneltä päätät valmennuspalveluja hankkia, voin vakuuttaa että olet hyvissä käsissä!

FCF PT POPPOO logollinen

PT-tiimin päävalmentajina toimivat Marko Savolainen, Ari Uusitalo, Hanna Skyttä ja Anssi Manninen, melkoisia guruja kaikki, joten tietotaitoa ei taustalta tule puuttumaan. Ihan lähipäivinä julkaistaan FitClub Finlandin nettisivuilla kaikkien FCF PT:iden esittelyt. Silloin pääsette tutustumaan meihin kaikkiin hiukan paremmin ja kerron siinä vaiheessa muutenkin aiheesta lisää, pysykäähän mukana!

TRAIN HARD

Nyt tuohon nettivalmennuksena tapahtuvaan ARMAcademyyn… Kukapa ei haluaisi vahvoja käsivarsia, isoa hauista ja vahvaa ojentajaa? Nyt siihen neuvoo keinot legendaarinen Marko Savolainen!

Maanantaina lähtee täysi rähinä päälle, silloin nimittäin starttaa FitClub Finlandin käsien kasvatukseen erikoistunut nettivalmennus ARMAcademy. ARMAcademyssa kehoa treenataan kokonaisvaltaisesti lihasmassankasvatustarkoituksella erityishuomion ollessa käsivarsissa eli ojentaja- ja hauislihaksissa.

ARMAcademy

ARMAcademyn on kehittänyt FitClub Finlandin päävalmentaja Marko ”Supermassa” Savolainen. Mies, jonka hauikset eivät esittelyä kaipaa… ARMAcademy sisältää luonnollisesti myös lihasmassan kasvua tukevan ruokavalion, lisäravinneohjeet sekä pääsyn keskusteluforumille, jossa voit kysyä Markolta neuvoja.

Nyt laitetaan kädet kasvuun! ARMAcademyyn pääset tutustumaan TÄSTÄ

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “FCF-hommat etenee ja ARMAcademy starttaa!”

  1. Olitkos ite koskaan suorittanut tätä? Jos kyllä niin millanen kokemus oli ja mimmosia tuloksia tuli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta