FitClub Finland tulee, oletko valmis?

Oletko ajatellut kuntosalitreenin aloittamista, mutta et oikeastaan erota käsipainoa kahvakuulasta? Haluaisitko pudottaa muutaman joulun aikana kertyneen ylimääräisen kilon mutta et kaalikeittoihmedieetti ei innosta? Oletko jo konkari salitreenissä mutta kaipaat personal traineria huohottamaan niskaasi? Vai haudotko syvällä sisimmässäsi haaveita kisaamisesta bikinifitneksessä mutta rohkeus pyllistellä kaikelle kansalle puuttuu? Älä turhaan enää haikaile, vaan tartu toimeen! Oli tavoitteesi sitten kisakunnon saavuttaminen tai perus kuntoilu, saat asiantuntevaa apua FitClub Finlandilta!

1511995_1596200703941228_4561881012289017709_o

FCF eli FitClub Finland on koko valtakunnan kattava, monipuolinen ja yksilöllinen valmennuspalvelu. Personal training -palvelut kuuluvat luonnollisena osana FCF:n palveluihin ja FCF:n valtuuttamat personal trainerit (FCF PT) tulevatkin palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen. FCF:n valikoimasta löytyy lisäksi niin verkkovalmennukset, henkilökohtaiset valmennukset kuin ammattitaitoiset kisavalmennuksetkin.

FCF PT -tiimi on täynnä alansa asiantuntijoita ja vahvoja ammattilaisia, kuten tekniikkamestari, huippuvalmentaja Ari Uusitalo, ravitsemusasiantuntija Hanna Skyttä ja päävalmentajana elävä legenda, Marko Supermassa Savolainen näin pari nimeä mainitakseni…

FCF PT -tiimissä valmentaminen ei ole kenellekään vain työ, vaan kaikille yhteistä on palava kiinnostus treeni- ja ravitsemusasioihin sekä intohimoinen, mutta ei tiukkapipoinen suhtautuminen fysiikkalajeihin.

Kaikesta tästä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, myös Metallisydän sai suuren kunnian tulla kutsutuksi FCF PT -koulutukseen! Lähiaikoina selviää onko Metallisydämessä ainesta ihan oikeaksi, viralliseksi Personal Traineriksi!

biceps-training-0-1024x637

Lisää FCF:stä voit lukea FCF:n nettisivuilta ja FitClub Finlandia voit seurata Facebookissa. Instagramista FitClub Finland löytyy nimellä @fitclubfinland.

Kannattaa seurata myös Metallisydämen blogia, tulossa on muunmuassa kattava sepustus FCF PT -koulutuksesta ja muuta kivaa…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “FitClub Finland tulee, oletko valmis?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta