Uutta treenipaitaa, uutta buustia treeniin!

Kirjoittelin jokin aika sitten salihaisuleista ja kehoitin kaikkia treenaajia hankkimaan useamman treenipaidan jotta niitä voi pestä riittävän usein. Vaikka oma kaappi pursuaakin treenipaitoja, päätin laajentaa valikoimaa jälleen parilla uudella paidalla…

20141222_221022

Trenditietoinen fitness-bloggari ei luonnollisestikaan tyydy lähisiwan mainospaitaan, vaan haluaa uusinta uutta treenivaatemuodin aallonharjalta. Sitä edustaa Muscle Pharm, joka on iskemässä Suomen treenivaatemarkkinoille edullisilla mutta tyylikkäillä paidoilla, huppareilla ja trikoilla. Trikoot jätin (vielä toistaiseksi) hankkimatta, mutta uusi tyylikäs MP paita on nyt lisätty treenivaatevalikoimaan.

20150106_121110

Six Deuce on profiloitunut enemmänkin naisten treenivaatteisiin, mutta muotitietoisille miestreenaajillekin löytyy Six Deucelta näyttäviä ja erityisesti korkealaatuisia treenipaitoja. Entisten Heavy Series Dry Fit paitojen seuraksi hankinkin uuden Six Deuce Jersey-paidan, jota ei Suomen markkinoilta vielä edes löydy.

20150107_100158

20150107_100033

Six Deucen Jersey-paita on hengittävää verkkomaista kangasta, todella mukava kovassa treenissä. Suosittelen tutustumaan kun Jersey-paidat Suomeen rantautuvat! Ensimmäisenä niitä löytyy varmasti Six Deucen omasta verkkokaupasta.

2015-01-13 10.28.10

Millaisia paitoja teillä on treenipaitoina? Kelpaako tarjoustalon mainospaita vai pitääkö olla uusinta muotia? Mikä on paras materiaali, tavallinen puuvilla vai tekninen kompressiopaita? Entä onko merkillä väliä?

Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Uutta treenipaitaa, uutta buustia treeniin!”

 1. Tekisi mieli itsekin ostaa uusi joku siisti tank toppi hienolla logolla ! Tähän astinen treenilookkini on maksanut about 10euroa, ja toimii ! Lidlistä tekninen hihaton t-paita , ehkä 5 euroa ? Lidlin juoksusukat pari euroa ? Trikoot olen ostanut jostain intersportin 1 euron korista, ja maksoi tosiaan sen euron. :;)

  • Esimerkiksi toi sama Muscle Pharmin paita löytyy myös tank toppina. Eikä oo sekään älyttömän hintanen vaikka yli euron maksaakin 😀

  • Tulipas tänään haettua Tampereen BodyActionista uusi BetterBodies TankTop 🙂 Kyllä piristi treeniä uusi ja paremman näköinen toppi hienolla tekstillä 🙂 Hintakaan ei ollut kamala, 19,90 euroa taisi maksaa. Sheikkerinkin sain kaupan päälle 🙂 Kelpo kauppa kaikinpuolin.

  • Eikö ookkin hienoa miten niinkin pieni juttu kuin uusi treenipaita tuo treeniin ihan uutta intoa 🙂

 2. Tarjoustalon mainospaitakin kelpaa, kunhan se on teknistä materiaalia ja istuu. Hikoilla nyt puuvillaisessa lepattavassa t-paidassa, yhhyh, näin talvella tulee nihkeän kylmät väreet jo ajatuksestakin 🙂
  Tuossa Six Deuce -paidassa pistää silmään nuo hihat, itse kun en voi sietää moista puristusta kainaloiden ja hartioiden kohdalla. Mut onneksi naisille on noita hihattomia vaihtoehtoja enemmän 🙂 Luulen kyllä että valtava pihiyteni estää mua ostamasta noita merkkivaatteita ikinä. Ellei nyt satu EuroJackpotissa tärppäämään 😀

  • Se ei kyllä itseasiassa tunnu yhtään epämukavalta päällä. Tosin käytän myön puristavia kompressiopaitoja 🙂

 3. Ois mahtavaa jos vaihtaisit tän blogin värit toisin päin. Tykkään todella kovin lukea sun tekstejä, mutta mulla tulee tästä valkoista mustalla yhdistelmästä niin paha hedari et pitää aina skipata nämä vaikka muuten mielellään lukisin..:D Toki ymmärrän että värimaailma on ehkä blogin tyylinen, mutta uskon myös etten ole ainoa kenen silmään tä pistää pahasti 🙁

  • Metallisydämen blogi ei voisi olla taustaltaan mikään muu kuin musta. Se ei vaan yksinkertaisesti ole mahdollista, valitan 🙂

 4. Itellä käytössä ihan perus jotain perus 5 – 10 euron t-paitoja, samaa hintaa olevat kollari housut, kengät ovat suht laadukkaat asicset. Paidoista kun puhetta postauksessa, niin löytyy kyllä kaapista Six deuce heavy series paita! 🙂 Näillä pärjäilee vallanmainiosti.

  • No kerroppa rehellisesti onko sun mielestä eroa perus t-paidalla ja Six Deucen Heavy Series paidalla? 🙂

  • Nyt syksyn ja talven mittaan tullut vähempi käytettyä. Mutta kesällä kun sen päälleni vetäsin niin kyllä se oli mukavempi päällä niillä +25 helteillä verrattuna vaikka tollaseen perus puuvilla paitaan. Mutta mielestäni kyllä ihan asian ajava paita. 🙂

  • Omasta mielestäni kanssa huomattavasti mukavampi päällä kuin normaali puuvillapaita, hengittää ihan eri tavalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta